Micsudi
|
|
« Válasz #11175 Dátum: 13 dec 27, 14:18:26 » |
|
Jó ezeket az általános keveredéseken kívül értettem. A megszállások miatt. Mi is a Balkáni Hadjáratok meg az Itálliai hadjáratok folyamán is otthagytuk magunkat máshol. (a kalandozásokról nem is beszélve amikor még végigdúltuk a nyugatot). Ha a genetikát nézzük. De az tény hogy a kárpát medencében évezredek óta az a génállomány a domináns amivel a magyar férfiak 90%a rendelkezik. Máshol ezek a gének azthiszem 10-15%ban fordulnak csak elő.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11176 Dátum: 13 dec 27, 14:45:24 » |
|
Nekem csak azt mondtad, hogy az egyik ősöd dugott Sobri Jóskával. De hát a horgásztörténeteknél is egyre nagyobb a hal. De lehet, hogy aztán ő lett az apa (ugye a Durex akkoriban még nem annyira játszott...), és továbbörökítette belém a betyáros génjeit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11177 Dátum: 13 dec 27, 15:16:00 » |
|
Megtaláltam a régi családi albumot a padláson, nekem ők voltak az őseim: Anno volt nagyapám mindig mesélt történeteket róluk, és még egyes levelezések is megvannak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 27, 15:16:41 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #11178 Dátum: 13 dec 27, 15:43:41 » |
|
Egész nap marveles rajzfilmeket nézünk angolul, amit hangosan fordítanom kell. Tök hangulatos családi elfoglaltság. Hulk meg jóarc a mélyenszántó gondolataival, mint a "No" és hasonlók.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 27, 15:46:38 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #11179 Dátum: 13 dec 27, 16:04:25 » |
|
Nem tudom, hogy kik voltak a felmenőim, de szeretem a zsíros kenyeret almával.
Néha olyan édesen egyszerű tudsz lenni, hogy az már megmosolyogtat:D Gdat itt problémázik, hogy milyen híres történelmi emberek a felmenői, te meg zsíros kenyeret eszel almával.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11180 Dátum: 13 dec 27, 16:09:17 » |
|
De Niki nem látsz át gmanen? Persze egyszerű ez tény, de ezt a mondatát nem szó szerint kell értelmezni, direkt csinálja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #11181 Dátum: 13 dec 27, 16:13:29 » |
|
Szerintem meg csak nem érted őt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #11182 Dátum: 13 dec 27, 16:21:43 » |
|
Ilyenkor művésznek érzem magam, akinek a művét próbálja értelmezni a nép. Mi járhatott a mester fejében eme remek alkotása közben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11183 Dátum: 13 dec 27, 16:23:47 » |
|
Szerintem meg csak nem érted őt.
Ez biztos, nem fogom, sőt nem is akarom megérteni, ettől még így működik, bár lehet hogy tévedtem és tényleg ennyire egyszerű. mármint ennyinél is annyival,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #11184 Dátum: 13 dec 27, 19:22:29 » |
|
Syzygy emlékeztess rá, ha véletlenül még egyszer esélyt adnék a Resident Evil 6-nak , akkor egy mazochista f*sz vagyok. Volt egy kis szabadidőm így még egyszer nekiültem játszani, de ismét nem bírtam tovább fél óránál.
Mondd hogy nem én vagyok , a f*sz és tényleg ilyen sz*r játék...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11185 Dátum: 13 dec 27, 19:25:35 » |
|
Én sem értem, de annyira nem érdekel hogy értsem, de szerintem még ő sem érti saját magát. Sőt még én sem értem saját magam. ... közúti közlekedésre alkalmatlan kocsival
Őrült vagy.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11186 Dátum: 13 dec 27, 19:28:13 » |
|
Már az 5 is szar volt, csak akkor mindenki akinek ezt elmondtam azt mondta, hogy nincs igazam. Ez a 6 sem volt különb semmivel. LEhúzták a bőrt a szériáról, nem tudnak megújulni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11187 Dátum: 13 dec 27, 19:52:46 » |
|
Syzygy emlékeztess rá, ha véletlenül még egyszer esélyt adnék a Resident Evil 6-nak , akkor egy mazochista f*sz vagyok. Volt egy kis szabadidőm így még egyszer nekiültem játszani, de ismét nem bírtam tovább fél óránál.
Mondd hogy nem én vagyok , a f*sz és tényleg ilyen sz*r játék... Nincsenek rá szavak mennyire sz*r. jah Ishida már a 4 is sz*r volt. Csak azt még 1szer végig is lehetett játszani, de másodikra már nem bírtam mert olyan baszott unalmas volt, meg már az sem surviving horror, hanem action. Az 5 meg nemcsak a játékmenetet baszta el, de az addig felépített történetet is. Egyébként is alap, hogy ha időd van rá, akkor 0,1,2,3,CV. Más RE nem létezik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 27, 19:53:35 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #11188 Dátum: 13 dec 27, 20:33:50 » |
|
Engem az akciójátékokban csak a látvány érdekel, szóval nekem tetszett, az első kettő viszont nem, mert azok még túlélőhorrorok voltak, de nyomasztó hangulat nélkül, ami a műfaj lényege volna. A három és a négy olyan közepesek, de a hat mindenképp jó, mert Ada.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11189 Dátum: 13 dec 27, 20:51:28 » |
|
Bazze gman olyan szép érveket, meg példákat, akár emlékképeket tudnék felhozni annak alátámasztására hogy mi az a nyomasztó hangulat, de nem teszem mert veled nem lehet beszélgetni.
Mondjuk ez a baj azzal ha trollstílusban tolod, fene se akar veled kommunikálni, még ha ilyen emelkedett és felsőbbrendű témákról van szó mint a régi RE sorozat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|