Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11190 Dátum: 13 dec 27, 22:06:52 » |
|
Nekem az 1 és a 2 pont , hogy nyomasztó volt. A 3-ban Nemesis miatt már inkább akciót éreztem, de az is még nagyon jó volt. a Codename : Veronica X meg a legjobb az ezredfordulót követő RE játékok közül. Aki ezt nem így látja, akassza fel magát és vágja fel a világ összes hagymáját finomra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11192 Dátum: 13 dec 28, 00:18:32 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11193 Dátum: 13 dec 28, 08:37:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11194 Dátum: 13 dec 28, 12:07:37 » |
|
Milyen jó, hogy felmentem neptunra. Majdnem elkezdtem tanulni a 14-ei vizsgámra, mert azt hittem hetedikén van. Kicsit összekavarodtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11195 Dátum: 13 dec 28, 12:11:39 » |
|
Lehet letöltöm megint az első két Biohazardot. Meg valami emulátor is kellene a CV-hez. Már ezer éve nem működik a Dreamcastem, PS2-re meg nincs meg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 28, 12:12:47 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11196 Dátum: 13 dec 28, 12:56:24 » |
|
CV: NullDc ha dreamcast verzió, vagy doplhin ha gamecube verzió (ott érdemesebb a NTSC verziót a PAL helyett). Bár mind a kettővel megszenvedtem hogy normálisan elinduljon but totally worth it. Ps2-es verzióval az a baj hogy annyira random hány fps-en fogja tolni, független attól milyen géped van. Re2: ott a sourcenext-es verziót, 1 dvd, nem kell váltogatni és a grafika is le van tisztulva, bár a szöveg benne japán, de ez nem okozhat gondot. Simából meg a remaket, arra meg ott a doplhin emu.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11197 Dátum: 13 dec 28, 14:01:12 » |
|
Köszi a tippeket, izzítom is a gúglit. :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11198 Dátum: 13 dec 28, 14:05:42 » |
|
Most vettem észre hogy 2-ből nullaszor sikerült leírnom helyesen, hogy dolphin.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11199 Dátum: 13 dec 28, 14:16:42 » |
|
Úristen! XDDDD Csak hülyeségből kerestem rá a gúglin erre, és van!!! :'D http://www.savewalterwhite.com/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #11200 Dátum: 13 dec 28, 14:19:37 » |
|
Hm lehet előszedem a padlásról a régi poros Ps1-em =D
Nekem a 4 még tetszett, mert a története jó volt. Leszámítva persze hogy olyan klisés volt hogy az elképesztő. Meg nem volt benne Jill sem. Viszont kaptunk egy Ada-t. Az 5-be már bele sem kezdtem. Mondom mi ez ember, fekákra lövöldözünk. Meg konkrétan kaptunk még egy 4et, csak Leon helyett Chris, Ashley helyett egy használhatóbb társ és egy ripacs Weskert. De most komolyan még a játékmenet elemei is egy az egyben a 4re építenek. Spanyolorzság helyett Afrika, Spanyolok helyett feketék, Láncfűrészes zombi helyett, óriási fejszés zombi. De a mechanika egy az egyben ugyanaz.
Meg az ilyen párbeszédek hogy:
Wesker: Azt hiszed megállíthatsz? Chris: Nem állok meg addig amíg meg nem halok ! Wesker: Ha-ha-ha Akkor csak gyorsan meg kell hogy öljelek.
-.- Kik írták a párbeszédeket? Ovódások?
A régebbi részekben ha 3-nál több zombi volt a pályán már végig futott a szőr a hátamon, itt meg csak agyatlanul hentelünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #11201 Dátum: 13 dec 28, 15:38:45 » |
|
Viszont Sheva szép. Mindegy, nekem Silent Hillből is a mindenki által gyűlölt Room a kedvencem, szóval lehet, hogy velem van a baj. Áhh, biztos nem.
Niki te meg soha nem fogsz rájönni, hogy ki az inkarációm, sem arra, hogy kinek az inkarnációja gman. Tüdűűűűű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #11202 Dátum: 13 dec 28, 15:55:40 » |
|
Jill szebb =D Meg menőbb is. Amúgy néztétek hogy a Capcom minden évben adott ki, a széria megjelenése óta egy RE játékot? Csak sz*rják a játékokat de nem gondolkodnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11204 Dátum: 13 dec 28, 16:11:38 » |
|
Ashley helyett egy használhatóbb társ
Használható... Amíg spórolok a lőszerrel, az kilövi még a tiplinek a helyét is. Viszont Sheva szép. Mindegy, nekem Silent Hillből is a mindenki által gyűlölt Room a kedvencem, szóval lehet, hogy velem van a baj.
Nem vagyok hatalmas Silent Hill fan, de amikkel eddig játszottam, azok lefoglaltak addig amig ki nem játszottam, de a 2-n kívül egyiket sem raktam fel 1-nél többször.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|