24 nov 17, 17:19:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 690 691 [692] 693 694 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1229257 alkalommal)
0 Felhasználó és 26 vendég van a témában
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #10365 Dátum: 13 dec 11, 22:49:58 »

http://pontu.eenet.ee/player/siga.html
épp papiznak a röfik

am megvan az érzés amikor naruto-kun helyett a neptunt ütöd be?
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #10366 Dátum: 13 dec 11, 23:17:54 »

Ez jóóóó Nevet De jópofák Nevet Ez folyamatosan mutatja ezt a területet? Ez hol van ?
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #10367 Dátum: 13 dec 12, 00:21:50 »

Manapság mily kifinomultan formálja a szavakat, Lew úrfi.  Öregcsávó Semmi koli buli vagy beb.szás? Nevet

Muszáj Nikikém muszáj Nevet

A koliba már beleszoktam. Férfi létemre ilyen bonyolult kajákat is meg tudok már csinálni hogy: rántott párizsi, paprikás krumpli , rakott krumpli és persze a legismertebb kolis kaja: tészta valamivel Nevet

Bulizni is járok hébe-hóba de mostanában úgy vagyok vele hogy, vagy berúgok mint egy állat, vagy megállok 1-2 sörnél. Fél részegség pénz kidobás. Így aztán, vagy nem emlékszem a történtekre, vagy nem is történt semmi említésre méltó.

Mondjuk szülinapom most elég durva volt Nevet De nem hiszem hogy túl sok embert érdekelnének, én meg a másnapos story-jaim. Heo-nak már volt szerencséje hozzá élőben is Nevet Mondjuk az tény hogy ő jól szórakozott rajtunk Nevet
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10368 Dátum: 13 dec 12, 07:15:26 »

Hehh, tárkonyos zöldséglevest nem tudsz, mi? Béééna. Nyelvesít

Am nem játszottam vele, csak végignéztem, ahogy más "játszik" vele. Alig kell belenyúlni, több az átvezető, mint a játék, de jól áll neki.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #10369 Dátum: 13 dec 12, 08:57:17 »

Vizsgafelvétel 9-től és beengedett elsőre a neptun.  Nevet

Az már csak vicc, hogy egyből bejött a windows update is, hogy újraindítaná a gépet.

Menjen a .... 
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10370 Dátum: 13 dec 12, 09:10:49 »

Sokkal idegesítőbb lenne pl. egy áramszünet. Nevet
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10371 Dátum: 13 dec 12, 09:24:34 »

Azt hiszem kezdek átmenni stréberbe. Még csak 9:22-t mutat az órám és én már be akarok menni a könyvtárba tanulni.
Kár hogy olyan álmosnak érzem magam, hogy talán a bejárati ajtót se találom meg.

am megvan az érzés amikor naruto-kun helyett a neptunt ütöd be?

Ilyen válságos időkben én a felhasználóneveim helyére ütök automatikusan neptunt. Volt már hogy csodálkoztam a fénymásolóban, hogy miért nem enged be a facebook.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #10372 Dátum: 13 dec 12, 09:29:19 »

Lesz egy szigorlat, nyilván 6-os férőhelyekkel, nem engedte felvenni, mert nem volt beírva a gyakjegyem, de aláírásom meg volt, másrészt 9:05-kor!!!!!!!!! írták be a gyakjegyet, amikor már jan15-ig betelt minden hely, fasza pedig a beadandót leadtam már kedden, és zh-m is megvolt. Úgyis leadják majd ebben bízom, first world problemet hallottátok.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10373 Dátum: 13 dec 12, 09:32:40 »

Az ilyen baromira irritáló tud lenni.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10374 Dátum: 13 dec 12, 10:21:56 »

Veletek is megesett már, hogy ha sietve kellett vásárolnotok, akkor véletlenül normális kenyér helyett ilyen mindenféle barna/félbarna/teljeskiörlésű/egyéb okból ehetetlen stb kenyeret vettetek? Szar érzés az ilyesmi.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #10375 Dátum: 13 dec 12, 10:29:20 »

Pedig inkább az, mint a fehér kenyér.  Nevet Mondjuk ami teljesen barna meg fekete az nagyon rossz, de a hibrideket szeretem.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10376 Dátum: 13 dec 12, 10:36:05 »

Hát a mesztic kenyér az még elmegy, nekem most olyat sikerült venni. De a tiszta vérű árja kenyér azért sokkal jobb. Nevet
Naplózva
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #10377 Dátum: 13 dec 12, 10:37:05 »

A kolikajának nem az a lényege, hogy minél különlegesebbeket főzzön-süssön a szakács, hanem abban mérik az erőt, ha valaki 500 forintból jól tud lakatni minimum 3 embert. Maximum a babgulyás féle levesek nagy karéj kenyerekkel tudnának jól lakatni valakit, nem a te fogyókúrás tárkonyos-zöldséges levesed. Nevet Amúgy a tárkony király fűszer, imádom, de persze nem annyira, mint a barbecuet.
Egy kis kaja tanács, Lew: nem is gondolnád, milyen olcsón megúszhatsz egy nagy adag bolognai készítését. Az egész (1 kg hússal, sajttal, alapporral, paradicsompürével együtt) kijön kb 1500-ból, mellesleg nagyon fini is lesz, majd egyszer próbáljátok ki. Nevet
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #10378 Dátum: 13 dec 12, 10:57:25 »

Niki, kolis lét és hús???  Nevet Itt mintha ingatag talajon állna érvelésed, maximum hétfőn van hús, ezzel a felkiáltással:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=lco9Ki-5qfQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=lco9Ki-5qfQ</a>

Nem kell komolyan venned.  Nevet
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10379 Dátum: 13 dec 12, 11:00:54 »

Az egy igazi klasszikus jelenet. Nevet

500 forintból nem jön ki hússal 3 emberre az biztos, még akkor sem ha a teszkóban a legalsó polcfokról vásárolsz. ikszdé
Naplózva
Oldalak: 1 ... 690 691 [692] 693 694 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins