noemimi-chan
|
|
« Válasz #10365 Dátum: 13 dec 11, 22:49:58 » |
|
http://pontu.eenet.ee/player/siga.htmlépp papiznak a röfik am megvan az érzés amikor naruto-kun helyett a neptunt ütöd be?
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #10366 Dátum: 13 dec 11, 23:17:54 » |
|
Ez jóóóó De jópofák Ez folyamatosan mutatja ezt a területet? Ez hol van ?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10367 Dátum: 13 dec 12, 00:21:50 » |
|
Manapság mily kifinomultan formálja a szavakat, Lew úrfi. Semmi koli buli vagy beb.szás? Muszáj Nikikém muszáj A koliba már beleszoktam. Férfi létemre ilyen bonyolult kajákat is meg tudok már csinálni hogy: rántott párizsi, paprikás krumpli , rakott krumpli és persze a legismertebb kolis kaja: tészta valamivel Bulizni is járok hébe-hóba de mostanában úgy vagyok vele hogy, vagy berúgok mint egy állat, vagy megállok 1-2 sörnél. Fél részegség pénz kidobás. Így aztán, vagy nem emlékszem a történtekre, vagy nem is történt semmi említésre méltó. Mondjuk szülinapom most elég durva volt De nem hiszem hogy túl sok embert érdekelnének, én meg a másnapos story-jaim. Heo-nak már volt szerencséje hozzá élőben is Mondjuk az tény hogy ő jól szórakozott rajtunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10368 Dátum: 13 dec 12, 07:15:26 » |
|
Hehh, tárkonyos zöldséglevest nem tudsz, mi? Béééna. Am nem játszottam vele, csak végignéztem, ahogy más "játszik" vele. Alig kell belenyúlni, több az átvezető, mint a játék, de jól áll neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10369 Dátum: 13 dec 12, 08:57:17 » |
|
Vizsgafelvétel 9-től és beengedett elsőre a neptun. Az már csak vicc, hogy egyből bejött a windows update is, hogy újraindítaná a gépet. Menjen a ....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10370 Dátum: 13 dec 12, 09:10:49 » |
|
Sokkal idegesítőbb lenne pl. egy áramszünet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10371 Dátum: 13 dec 12, 09:24:34 » |
|
Azt hiszem kezdek átmenni stréberbe. Még csak 9:22-t mutat az órám és én már be akarok menni a könyvtárba tanulni. Kár hogy olyan álmosnak érzem magam, hogy talán a bejárati ajtót se találom meg. am megvan az érzés amikor naruto-kun helyett a neptunt ütöd be?
Ilyen válságos időkben én a felhasználóneveim helyére ütök automatikusan neptunt. Volt már hogy csodálkoztam a fénymásolóban, hogy miért nem enged be a facebook.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10372 Dátum: 13 dec 12, 09:29:19 » |
|
Lesz egy szigorlat, nyilván 6-os férőhelyekkel, nem engedte felvenni, mert nem volt beírva a gyakjegyem, de aláírásom meg volt, másrészt 9:05-kor!!!!!!!!! írták be a gyakjegyet, amikor már jan15-ig betelt minden hely, fasza pedig a beadandót leadtam már kedden, és zh-m is megvolt. Úgyis leadják majd ebben bízom, first world problemet hallottátok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10373 Dátum: 13 dec 12, 09:32:40 » |
|
Az ilyen baromira irritáló tud lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10374 Dátum: 13 dec 12, 10:21:56 » |
|
Veletek is megesett már, hogy ha sietve kellett vásárolnotok, akkor véletlenül normális kenyér helyett ilyen mindenféle barna/félbarna/teljeskiörlésű/egyéb okból ehetetlen stb kenyeret vettetek? Szar érzés az ilyesmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10375 Dátum: 13 dec 12, 10:29:20 » |
|
Pedig inkább az, mint a fehér kenyér. Mondjuk ami teljesen barna meg fekete az nagyon rossz, de a hibrideket szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10376 Dátum: 13 dec 12, 10:36:05 » |
|
Hát a mesztic kenyér az még elmegy, nekem most olyat sikerült venni. De a tiszta vérű árja kenyér azért sokkal jobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10377 Dátum: 13 dec 12, 10:37:05 » |
|
A kolikajának nem az a lényege, hogy minél különlegesebbeket főzzön-süssön a szakács, hanem abban mérik az erőt, ha valaki 500 forintból jól tud lakatni minimum 3 embert. Maximum a babgulyás féle levesek nagy karéj kenyerekkel tudnának jól lakatni valakit, nem a te fogyókúrás tárkonyos-zöldséges levesed. Amúgy a tárkony király fűszer, imádom, de persze nem annyira, mint a barbecuet. Egy kis kaja tanács, Lew: nem is gondolnád, milyen olcsón megúszhatsz egy nagy adag bolognai készítését. Az egész (1 kg hússal, sajttal, alapporral, paradicsompürével együtt) kijön kb 1500-ból, mellesleg nagyon fini is lesz, majd egyszer próbáljátok ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10378 Dátum: 13 dec 12, 10:57:25 » |
|
Niki, kolis lét és hús??? Itt mintha ingatag talajon állna érvelésed, maximum hétfőn van hús, ezzel a felkiáltással: Nem kell komolyan venned.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10379 Dátum: 13 dec 12, 11:00:54 » |
|
Az egy igazi klasszikus jelenet. 500 forintból nem jön ki hússal 3 emberre az biztos, még akkor sem ha a teszkóban a legalsó polcfokról vásárolsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|