gman
|
|
« Válasz #10350 Dátum: 13 dec 11, 19:11:59 » |
|
Ha mindenből gyorsan levizsgázol, hosszabb szüneted lesz következő félévig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10351 Dátum: 13 dec 11, 19:12:21 » |
|
Úgy jött fel, hogy leírtam az én élményeimet a vizsgafelvétellel kapcsolatban.
Sose tudtam gyorsan mindent letudni. Ha lehetőség is lett volna rá akkor se. Egyszer volt olyan eddig, hogy nem vizsgáztam az utolsó 3 napban. Az is csak azért, mert nem volt már vizsgaidőpont.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 11, 19:13:42 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10352 Dátum: 13 dec 11, 19:14:44 » |
|
Ha mindenből gyorsan levizsgázol, hosszabb szüneted lesz következő félévig.
Csak egy vizsgám lesz, de szünetem az biztos nem. 68. kísérlet, ez bukta lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10353 Dátum: 13 dec 11, 19:30:19 » |
|
Tavaly úgy volt, gyorsan végzek erre 2x buktam az analitikát, most úgy volt 16-án végzek (január) erre megint megbuktam az 1. vizsgámon. A legviccesebb az volt, hogy tanárnő szerint szorgalmas vagyok, csak nem értem mit is tanulunk ez azért vicces mert tegnap ültem neki tanulni. Nem szeretem, hogy félre ismernek az emberek. -.-" Szerintem nincs stréber kinézetem... vagy, az van?
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10354 Dátum: 13 dec 11, 19:33:37 » |
|
Nálatok már elkezdődött a vizsgaidőszak? :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10355 Dátum: 13 dec 11, 19:34:26 » |
|
Ja, mi szept. 1-én kezdtük a szorgalmi időszakot.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10356 Dátum: 13 dec 11, 19:35:21 » |
|
Noe egyeteme így spórol a fűtésszámlán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10357 Dátum: 13 dec 11, 19:38:40 » |
|
Vége a szorgalmi időszakomnak, csak hogy témába vágjak, de valójában csak ezt akartam megosztani, és kellett hozzá valami körítés. A youtube tudja az igazságot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 11, 19:40:18 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10358 Dátum: 13 dec 11, 19:43:01 » |
|
Oh, kellett hozzá 5 perc mire leesett.
Fáj a kezem. Nem akarok többet írni! A fene egye meg a fajtám, hogy vagy hallásból vagy írásból jegyzek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10359 Dátum: 13 dec 11, 20:16:13 » |
|
Na, ez a harc a vizsgahelyért megadta a kellő adrenalinlöketet a tanuláshoz. Syzy, ez jó. Johny Lee Miller meg Cumberbatch ugyanazokat a szerepeket játssza. Frankenstein, Sherlock. Csak az egyik koncepció jobb.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 11, 20:17:26 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10360 Dátum: 13 dec 11, 20:16:58 » |
|
Nem is játék ez, inkább valami interaktív mozi. Am tényleg jó. Játszottál vele? Nekem eddig nagyon tetszik. Bár amikor pasizni kell Jodie-val egy kicsit bizarr, de ettől eltekintve nagyon jó. A God Of War óta nem élveztem ennyire egy játékot. Brothers c. játékot ismered? Azt is feltétlenül ki kell próbálnod ha tetszett a Beyond.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 11, 20:17:42 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10361 Dátum: 13 dec 11, 20:20:41 » |
|
Ha már gamer téma, én mostanában gondolkodok azon, hogy vajon a Hobbit hatására az EA Games leporolja-e a BFME sorozatot? A második rész az már nagyon rókabőr-effektusos volt, a kiegjéről nem is beszélve, de az első része az baromi jó játék volt, RTS-ként nagyon visszaadta a filmek csatáinak a hangulatát, a kötött építkezés miatt meg sokkal inkább szükség volt benne taktikai érzékre, mint az utóbbi évek tucat C&C játékaiban. (És azok klónjaiban.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #10362 Dátum: 13 dec 11, 20:55:02 » |
|
Én a Régi cossacksokkal játszottam sokat. azok faja gamek voltak Ma már nincs olyan jó Az új Galactic Civ-et várom bár az meg köröre osztott.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10363 Dátum: 13 dec 11, 22:01:29 » |
|
Ha már gamer téma, én mostanában gondolkodok azon, hogy vajon a Hobbit hatására az EA Games leporolja-e a BFME sorozatot?
Van amit a csúcson kell abbahagyni. A Hobbit-ból max kalandjátékot érné meg csinálni rpg beütéssel. Nincsenek olyan monumentális harcok ( eddig ) amit fel lehetne használni. A BFME egy jó játék volt, de ha több bőrt akarnak róla lehúzni elrontják az egészet. Elvégre az ember nem a legjobbra emlékszik, hanem a legutolsóra. Lehet akármilyen jó egy sorozat ha az utolsó része egy rakás ... Véleményem szerint a játékipar már így is túl sok bőrt húzott le Tolkien univerzumáról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10364 Dátum: 13 dec 11, 22:19:23 » |
|
Manapság mily kifinomultan formálja a szavakat, Lew úrfi. Semmi koli buli vagy beb.szás?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|