24 nov 17, 04:26:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 676 677 [678] 679 680 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1228062 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Morita
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #10155 Dátum: 13 dec 08, 21:43:16 »

Számomra az a legfurcsább, hogy miért hiszik azt a filmkészítők, hogy egy atomfizikus pillanatok alatt összerak egy atombombát. Az egész folyamatát értem annak, hogy mi történik az atombombában és miért, mégis maximum egy bottal tudnám megpiszkálni magát a töltetet.

Le kéne tölteni a Heroes 3-at...
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10156 Dátum: 13 dec 08, 21:44:34 »

Szerintem a Vasember 2-ben a sufniban készült részecskegyorsítót semmi se überelheti meg. Nevet
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #10157 Dátum: 13 dec 08, 21:46:11 »

Le kéne tölteni a Heroes 3-at...

That's my daughter!

Nélkülem így érzitek:
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #10158 Dátum: 13 dec 08, 21:48:27 »

Ha már így oldalakt írtatok, akkor valaki mondja már meg mégis mit csinál egy szociológus gyakorlatilag ?

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__tarsadalomtudomanyok-es-bolcseszet__4936855-a-szociologia-bolcsesz-szak-vagy-nem

Idézet
Syzygy: már mondtam: belobbizza magát alapítványokhoz szakértőnek, és egy csomó közpénzt ellop.

Hopsz, most csúnyán lebuktam. Nyelvesít

Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #10159 Dátum: 13 dec 08, 21:49:25 »

...
Az lenne az igazi kibaszás ha beindulna a gyártás csak a külsősökkel, mondjuk az nem működne mert vannak munkafolyamatok amiket csak Nestlés csinálhat (még az a szerencse mert még képesek lennének dolgoztatni minket).
Nállunk a részlegen nekem van a művezető, és a gépbeállítók után a legnagyobb felelősségem... Külsősként...
Amúgy nem értem ezt a csak Nestlés csinálhatja dolgot... A külsősök is ugyanolyan betanított dolgozók, ugyanazt tudják, ugyanakkora a felelősségük, mint a saját dolgozóknak, csak az a különbség, hogy egy külső munkaerő közvetítő céggel állnak szerződésben...
Megírod pü-ben a vállalkozód nevét? Melyk céggel állsz szerződésben?

Morita más az elméleti tudás, hogy kened-vágod a fizikát, más a valódi szakmai tudás, hogy meg is tudod csinálni...

Az amerikai filmekben meg néha olyanok vannak hogy az ember a falra mászik kínjában...
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10160 Dátum: 13 dec 08, 21:51:09 »

Gabesz, szerintem a nuki gyártásához elméleti és gyakorlati tudás is kell. Én biztos csak akkor nyúlnék hozzá, ah mindkettőből megfelelő mennyiség állna rendelkezésemre. (kapitány off)

Mr Coelho! Látod-látod. Úgyis lebuksz. Nevet Trafikod van már? ikszdé
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #10161 Dátum: 13 dec 08, 21:53:43 »

Én az ezo-bizniszben utazom inkább.  Nevet
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10162 Dátum: 13 dec 08, 21:55:20 »

Az is nyereséges. Nevet Lehetnél esetleg minisztériumi okkult tanácsadó. Nevet Vagy miniszterelnöki asztrológus. Nevet
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #10163 Dátum: 13 dec 08, 21:56:06 »

Igazából kevés dolog van amit csak Nestlés tehet.
pl a gyártóban az  adagoló (aki adagolja a formába a masszát), de ha azt nem adagolja senki akkor nincs további munkafolyamat.

A filmek meg... Hollywoodban meg mások a fizika törvényei.  ikszdé
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10164 Dátum: 13 dec 08, 21:56:40 »

Miniszterelnök úr, a csillagok állása alapján az IMF kedvező hitelkonstrukciót fog ma javasolni.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #10165 Dátum: 13 dec 08, 21:58:37 »

Ahha, szóval gyakorlatilag semmit nem csinál. xD

Azzal az apokalipszissal várjunk már jan 15-ig. ( 16 )
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 08, 22:04:31 írta Syzygy » Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #10166 Dátum: 13 dec 08, 22:08:50 »

Gabesz, szerintem a nuki gyártásához elméleti és gyakorlati tudás is kell. Én biztos csak akkor nyúlnék hozzá, ah mindkettőből megfelelő mennyiség állna rendelkezésemre. (kapitány off)
...
Látszik nem dolgoztál még ilyen üzemekben... Jobb esetben csinál a cég neked 1 hetes képzést, hogy mi-merre-hány %, és a gyakorlati tudást majd az öregek megmutatják, roszabb esetben az első napodon beraknak egy öregdolgozó mellé, hogy figyelj paraszt, mert holnap már önállóan kell ugyanezt csinálnod... smirksweat Ha látják hogy több van benned, akkor rádbízzák a komolyabb beosztásokat is, egész addig, amíg nem kell valami papír a munkakör betöltéséhez...
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10167 Dátum: 13 dec 08, 22:10:59 »

Na mit gondoltok ki kapott régi kidolgozott ZH példákat? Nevet:D:D
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #10168 Dátum: 13 dec 08, 22:14:42 »

Mákos -.-

Nekem meg jön a bölcsességfogam (ismét)... lehet ez azt jelenti, hogy elég okos vagyok tanulás nélkül is?
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10169 Dátum: 13 dec 08, 22:15:14 »

Hát lehet ma már az atombombák is így készülnek, bár nem hinném. Ha másért nem, akkora  nemzetbiztonsági szempontok miatt. Nevet Nem engedhetnek oda bárkit. ikszdé

Idézet
Azzal az apokalipszissal várjunk már jan 15-ig.

Én nem akarom már halogatni ezt a dolgot. ikszdé

Amúgy jut eszembe: a "száraz hűvös helyen tárolandó" kajákat hogyan tárolja az ember egy ötödik emeleti panellakásban, ahol nincsen hűvös hely? Elméletileg ugye a kamra szolgálna erre a célra, de sikerült ott elvezetni az ügyes építészeknek a távfűtés főcsöveit, ezért kb ott van a legmelegebb. Kicsit aggódok a survivalist konzervkajáim miatt, nem akarom, hogy megrohadjanak. Már csak azért sem, mert nem akarom őket az SHTF-ig tárolni, mert most is ezeket eszem. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 08, 22:16:38 írta Aes Sedai » Naplózva
Oldalak: 1 ... 676 677 [678] 679 680 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins