Ha úgyis olyan nyers vagyok, akkor kimondom: fejezd már be, mert nagyon idegesítő, amit csinálsz. Tudom, láttam a hangulatjelet, biztos csak vicc volt, viszont a filmek témában lévő hozzászólásodból meg az jön le, hogy te tényleg vérkomolyan veszed ezt az egészet. Valaki bármi rossz szót szól a doktorról, mint valami felügyelő, ugrasz, hogy leszóld.
Ennyi erővel.. áh, mindegy, de amúgy a Sherlock-nak soha nem lesz akkora rajongótábora, mint a DW-nek. Csak gondoljatok bele, az a sorozat már megy félszáz éve, plusz sokkal királyabb is. Nevet
Sírva röhögtem ezen, hogy vajon komolyan gondolod-e, vagy csak játszod a sértődött kislányt, aki az "én szoknyám szebb, mint a tiéd, én macim jobb, mint a tiéd, én szebb vagyok, mint te" szöveget skandálja másoknak.
Nem értem, miért olyan nehéz megállni és nem beszólni amiatt, hogy páran el tudnak beszélgetni egy másik filmről, ami
őket érdekli, miközben leszarják a DW-t. Ez olyan szint, mint mikor pár általános iskolás beír a Bleach topicba, hogy a Naruto jobb, és vice versa.
Nézzétek felőlem Aes-szel meg az unalmas brigáddal a Doctor whotokat, de ne osszatok már ki mást, hogy mi a jó és mi nem, mert nyilván ízlés és személyiség kérdése. Nem szeretem a megváltó, hősszerű karaktereket, így nem érdekel a doktor, ezzel szemben Sherlock, aki úgy tesz, mintha mindig szarna az emberekre, aki előre leszögezi, hogy ne csináljanak hőst belőle, mert azok nem léteznek, sokkal jobban bejön. Ennyi.
Ja, és a rajongótáboros megjegyzésedhez: nem tudom, milyen minden fölött álló isteni sorozatnak hiszed a DW-t, de megjegyzem, hogy az 50. évfordulóján 10 millióan nézték a BBC-n, ami valóban az egyik legnagyobb nézettség volt. De a Sherlocknak is 10 milliós nézettsége van, és nem volt sem 50. évforduló, sem 800 epizód...
Remélem elég nyers voltam.
---
Ja, és hálát adok az égnek, hogy végül nem Matt Smith játssza Watsont. Szerencse, hogy a rendező is felismerte, hogy ehhez túl "ütődött".