noemimi-chan
|
|
« Válasz #9420 Dátum: 13 nov 30, 13:38:18 » |
|
Annyi, hogy én a vörösbe rakok gyümölcsöt is, a fehérbe viszont nem Ill. én félszárazból, fél édesből, esetleg szárazból szeretem. Cukrot úgyis rak bele az ember
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9421 Dátum: 13 nov 30, 15:29:32 » |
|
Millenium Actress? Perfect Blue? Paprika? Nauszika? A Vadon Hercegnője? Hadashi no Gen? Bungaku Aoi Series?
Most néztem meg a Vadon hercegnőjét, szóval még frissek az emlékek. Elég vegyes érzéseim vannak vele szemben, szerintem soha sem fog a kedvencek közé kerülni. Tipikus anime, ami hangzatos szavakkal operál, de az egész történés és a megvalósítás gyenge lábakon áll. Bocs, ez van, pedig tisztelem Miyazaki mestert. (és szeretem a Ghibli filmeket.) Történetileg meg egyáltalán nem mélyebb, mint akár a Mackótestvér, csak sokak szemében mégis menőbb, mert 'milyen jó már, hogy lenyilazza az emberek fejét'.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 30, 15:30:39 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9423 Dátum: 13 nov 30, 16:10:06 » |
|
Noé ennyi erővel forralok sangriát xD... Am mi a véleményetek az új Miley Cirus-ról (jól írtam?) a ricsbicsről?
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #9424 Dátum: 13 nov 30, 16:14:16 » |
|
A Vadon Hercegnője iszonyúan rossz volt Alig bírtam végignézni, pedig a Chihiro-t meg a Vándorló Palotát is nagyon szeretem Miyazakitól.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9425 Dátum: 13 nov 30, 16:21:42 » |
|
Noé ennyi erővel forralok sangriát xD... Am mi a véleményetek az új Miley Cirus-ról (jól írtam?) a ricsbicsről?
Nem mert nem ugyanolyan én narancsot teszek bele http://www.mindmegette.hu/forralt-bor-egyszeruen.recept pl. itt egy recept, de ennyi cukor szerintem felesleges bele Amúgyis írtam, hogy én fehérborból jobban szeretem Az ilyen sztárvilággal meg nem foglalkozom xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9426 Dátum: 13 nov 30, 16:25:34 » |
|
Ez sokkal inkább állatvilág szerintem. Szeretitek a hip hop-ot? Illetve ismeritek a look at me now c. Számot?
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9427 Dátum: 13 nov 30, 16:26:56 » |
|
Noehoz hasonlóan nem sok véleményem van róla, de a chatrulettes paródián jót nevettem.
Mi is szoktunk bele narancsot tenni, meg amit ittam tegnap abban szerintem alma is volt.
A vadon hercegnőjétől én se voltam hasra esve. Azt hiszem két részletben is néztem meg. Bár nem volt rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9428 Dátum: 13 nov 30, 16:30:55 » |
|
Uh..a vadon hercegnőjét én még nagyon régen láttam anno, a tv2be... sosem tudtam mi a neve, csak arra emlékeztem, hogy a csávónak van valami átka, ami szétterjed a testén, meg egy jelentre, mikor leesik a (akkor gondoltam lovon ült, nem emlékeztem hogy más állaton) szarvasról, és a csaj utána fut, vagy valami hasonló.. Jó volt újranézni, azt bekell vallanom, tényleg nem tetszett annyira, sőt...de attól függetlenül nosztalgikus érzés volt, köszi érte
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9429 Dátum: 13 nov 30, 18:36:25 » |
|
Syzy a világnézetem kis híján alapjaiban megváltozott. De csak kishíján. Mi bajod van Benedicttel?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 30, 18:39:07 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9431 Dátum: 13 nov 30, 18:48:01 » |
|
Én is azt gondoltam először, de aztán belenéztem a sorozatba, ha már mindig öltönyben van (+10 pont), és rájöttem, hogy nagyon menő. Na meg a hangja (+10 pont) egyenlő az instant orgazmussal, ahogy syzy mondta (?) egyszer, szívesen hallgatnám egész nap. :DDDD https://www.facebook.com/photo.php?v=597305273638415&set=vb.160617097307237&type=2&theaterGoogle to Mordor. Na meg olyan menők Bilbóva..., akarom mondani, Martin Freemannel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 30, 18:50:25 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9432 Dátum: 13 nov 30, 19:02:03 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 30, 19:05:51 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9433 Dátum: 13 nov 30, 19:27:28 » |
|
Most néztem meg a Hunger Games 2-t, ez kurva jó volt. Asszem a Katniss mánia még jobban el fog fajulni. fanboy mode on!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9434 Dátum: 13 nov 30, 20:47:12 » |
|
Öcsém megy bulizni, és mennék én is, de egyik haverom sem jön el. Pedig gyalog is 10 percre van tőlük a hely és kocsival vinnénk hoznánk őket. Egyedül meg csak öcsémmel meg a haverjával nincs kedvem. De ki is leszek baszva a szobámból mert jönnek rokonok és át kell adnom. Tele van a tököm csak gépszerelés miatt találnak meg az emberek. más ügyben nem.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|