gman
|
|
« Válasz #8700 Dátum: 13 nov 18, 18:47:26 » |
|
Kérdezzétek a FT-ből az ördögölőt. A jég erősebb a tűznél!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8701 Dátum: 13 nov 18, 18:50:25 » |
|
De a jég az szilárd víz. Ha elolvasztom a műanyagot, az már nem műanyag? :DDDDDDDDDDD Csak a rezgési energia változik. Nem hiszem, hogy a Fairy tail, ahol a tűz képes megfagyni, jó kiindulópont lenne. Mashimának legfeljebb azt üzenném, hogy ülj le, kémia egyes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8702 Dátum: 13 nov 18, 18:54:13 » |
|
És ha a jégmenyét kifagyasztja a levegőből az oxigént, akkor mi táplálja tovább a tűzróka égését?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8703 Dátum: 13 nov 18, 18:56:53 » |
|
Natsu szerintem lenyomná az illetőt. De a víz az nem jég, lehet hogy ugyanaz az a anyag ugyanazokkal a hidrogén és oxigén atomokkal de a jég pont azért jég mert szilárd víz és az a csodaszép kristályos szerkezete megváltozik miután elolvadt. Ha a tejes csokifagyi elolvad akkor kakaós ital lesz belőle?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8705 Dátum: 13 nov 18, 19:02:39 » |
|
És melyik Doktort szereted?
David Tennant akit szeretek. Még DW-s előtti időszakában ismertem. Elsőnek egy History Chaneles mini sorozatban (3 részes volt). Casanováról szólt és Ő játszotta a hódítót. Jó sokszor végig néztem azt a 3 részt és egyre jobban megszerettem, mert jól játszotta, na meg jól megcsinálták. Utána láttam a Harry Potter IV. részében, aminek iszonyatosan örültem. Szóval mikor próbálkoztam a DW-vel, akkor leginkább miatta vettem rá magam, de az a pár rész amit éjszakánként láttam véletlenül, nem győzött meg igazán.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 18, 19:12:26 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8706 Dátum: 13 nov 18, 19:04:36 » |
|
Azt hittem jégmenyét saját testhőmérsékleténél hidegebbet nem gyárthat. Ha meg magának is olyan hidegnek kell lennie, mint a levegőnek, hogy abban megfagyjon (sic!) az oxigén, akkor elég rossz vérkeringése lehet Jégmenyétnek az abszolút nulla fok környékén... De a víz az nem jég, lehet hogy ugyanaz az a anyag ugyanazokkal a hidrogén és oxigén atomokkal de a jég pont azért jég mert szilárd víz és az a csodaszép kristályos szerkezete megváltozik miután elolvadt. Hát de, a jég az víz, csak a rá ható körülmények mások. :DDDD Na jó, legyen ahogy akarod, akkor nem víz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8707 Dátum: 13 nov 18, 19:09:04 » |
|
Minagi: Azt hittem, hogy te heot szereted. Saphi: A jég és a víz olyan, mint Garurumon és WereGarurumon. Egymásból lesznek, ugyanaz az anyaguk, mégis más a kettő! Ajj gyerekek, valaki fogjon le, túl közel a trollbarlang!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #8708 Dátum: 13 nov 18, 19:11:20 » |
|
gman, ez túl gyenge volt, tudsz te jobbat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8709 Dátum: 13 nov 18, 19:11:39 » |
|
Akkor neked ő volt z avatárod valamikor régen? Pár éve láttam hogy az avádon egy fura nézésű pali van (akkor még nem ismertem a DW-t de jól a fejembe vésődött a jellegzetes arca) de később emlékeztem az arcára és rájöttem hogy Minagi nevű usernek ez az ember volt az aváján.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8710 Dátum: 13 nov 18, 19:12:00 » |
|
Garurumon volt a kedvencem az egész sorozatban, csak soha sem kapott nagy szerepet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #8711 Dátum: 13 nov 18, 19:15:30 » |
|
Ááh szinkronos át beszélgetés, mint mikor az asztal túl végén ülsz és a másik végén lévő emberrel akarsz beszélgetni. Amúgy Ayumi, nem tudom. Azt hiszem nem, mert emberekről, mintha nem raktam volna ki avatar képet, én úgy emlékszem. Saphi, néztél Digimont? -O.O-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8712 Dátum: 13 nov 18, 19:16:40 » |
|
Az első sorozatban kb. senki sem kapott nagy szerepet, csak úgy lógott az egész a levegőben. Bezzeg a Tamers, az jó volt! Darkdramon *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #8713 Dátum: 13 nov 18, 19:18:57 » |
|
Szegény Garurumon. Nagy kedvencem volt erre sosem volt nagy szerepe. Gman, láttad a xross wars évadokat? Az első nagyon jó, a második már nem, csak azért érdemes megnézni mert a régi szereplők is megjelennek mindegyik évadból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8714 Dátum: 13 nov 18, 19:21:33 » |
|
Saphi, néztél Digimont? -O.O-
Még ovis voltam, mikor egyik barátommal mindig azt játszottuk, hogy digimonok vagyunk... (xd) Én voltam Garurumon, és mindenkit terrorban tartottam. De jó is volt az ovi, akkor tényleg én voltam a Diktátor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|