zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #8295 Dátum: 13 nov 03, 21:49:45 » |
|
Ennyivel már azért lehetne büntetni, mert a kutya bántotta a betörőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8296 Dátum: 13 nov 03, 21:54:44 » |
|
Csak az áramos fószer megrovást kapott végül, mondjuk ott tudatában voltak a tolvajok hogy abban áram van.
Nyilván nem akarok védeni senkit, csak tudjuk már a tényeket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 03, 21:58:32 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8297 Dátum: 13 nov 03, 22:03:31 » |
|
Az a baj hogy a tolvajnak több joga van mint a tulajnak... Szinte még jó hogy el nem várják, hogy hagyjál tárva-nyitva mindent, majd a rendőrök megvédik a tulajdonod, úgy hogy 1 rendőr nincs szolgálatban a faluban...
Ide az kéne hogy bevezessenek egy olyan törvényt, hogy a telkeden belül tartózkodó idegent szó nélkül pofánlőhesd egy vadászpuskával... Mondjuk én még a portát is elaknásítanám a krumplitolvajok ellen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8298 Dátum: 13 nov 03, 22:06:46 » |
|
22. § (1) Nem büntetendő az a cselekmény, amely a saját, illetve más vagy mások személye, javai vagy a közérdek ellen intézett, illetve ezeket közvetlenül fenyegető jogtalan támadás elhárításához szükséges. (2) A jogtalan támadást úgy kell tekinteni, mintha az a védekező életének kioltására is irányult volna, ha a) azt személy ellen aa) éjjel, ab) fegyveresen, ac) felfegyverkezve vagy ad) csoportosan követik el, b) az a lakásba ba) éjjel, bb) fegyveresen, bc) felfegyverkezve vagy bd) csoportosan történő jogtalan behatolás, vagy c) az a lakáshoz tartozó bekerített helyre fegyveresen történő jogtalan behatolás. Már meg van, csak meg kell várni az éjszakát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8299 Dátum: 13 nov 03, 22:07:44 » |
|
Azt kéne hogy ásni egy jó mély árkot a porta körül mondjuk nem jó mert ha bele esik akkor is a tulajt veszik elő.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8300 Dátum: 13 nov 03, 22:11:47 » |
|
Ide az kéne hogy bevezessenek egy olyan törvényt, hogy a telkeden belül tartózkodó idegent szó nélkül pofánlőhesd egy vadászpuskával... Mondjuk én még a portát is elaknásítanám a krumplitolvajok ellen...
Azért ha egy kiránduló sötétben véletlenül betéved valami elkerítetlen putriba, ne lőjék már agyon egyből. Szóval nem árt egy kicsit finomítani az ehhez hasonló törvényjavaslatokon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8301 Dátum: 13 nov 03, 22:21:05 » |
|
22. § (1) Nem büntetendő az a cselekmény, amely a saját, illetve más vagy mások személye, javai vagy a közérdek ellen intézett, illetve ezeket közvetlenül fenyegető jogtalan támadás elhárításához szükséges. (2) A jogtalan támadást úgy kell tekinteni, mintha az a védekező életének kioltására is irányult volna, ha a) azt személy ellen aa) éjjel, ab) fegyveresen, ac) felfegyverkezve vagy ad) csoportosan követik el, b) az a lakásba ba) éjjel, bb) fegyveresen, bc) felfegyverkezve vagy bd) csoportosan történő jogtalan behatolás, vagy c) az a lakáshoz tartozó bekerített helyre fegyveresen történő jogtalan behatolás. Már meg van, csak meg kell várni az éjszakát. Ezzel csak 1 baj van... A törvény nem ad neked jogot az önvédelmi ezközök használatához... Nem tarthatsz otthon se fegyvert, se semmit, amivel hatékonyan megvédheted magad... Gyakorlatilag választhatsz a seprű és a lapát közt, a betörő meg lehet hogy pisztollyal érkezik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8302 Dátum: 13 nov 03, 22:22:00 » |
|
konyhakésed, meg borosüveged ha van, már király vagy. (Baltáról nem is beszélve.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #8303 Dátum: 13 nov 03, 22:24:57 » |
|
Nekem van íjam és néhány nyilam Ha valaki rám támadna a házamban, akkor azt használhatom büntetés nélkül? Vagy inkább dobáljam a kint lévő opálokkal?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8304 Dátum: 13 nov 03, 22:30:21 » |
|
Egy lakáson belül annyira nem okos dolog nyilazni szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #8305 Dátum: 13 nov 03, 22:31:35 » |
|
Akkor meg kint. Próbálok menekülni, megtalálom azt és védelemből használom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8306 Dátum: 13 nov 03, 22:35:05 » |
|
Texas... A legjobb hely... Texas!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8307 Dátum: 13 nov 03, 22:43:07 » |
|
Texas? Arról sok jót hallottam.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8308 Dátum: 13 nov 03, 22:46:22 » |
|
Nekem van íjam és néhány nyilam Ha valaki rám támadna a házamban, akkor azt használhatom büntetés nélkül? Vagy inkább dobáljam a kint lévő opálokkal?
Jobban jársz ha fogod a 3D manőver felszerelésed és átvágod a nyak szirtjét.. :DDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #8309 Dátum: 13 nov 03, 22:49:16 » |
|
Oké. Még ott van a kutyám, de az inkább elkezdené nyalni a betörő tenyeret, mintsem rátámadni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|