Saphira
|
|
« Válasz #8265 Dátum: 13 nov 02, 15:57:33 » |
|
"a hamvak temetőn, temetkezési emlékhelyen kívüli elhelyezése esetén az eltemetésre kötelezett személy teljes bizonyító erejű magánokiratba vagy közokiratba foglalt nyilatkozatának meglétéről az elhunyt utolsó lakóhelye szerinti, az eltemetésre kötelezett személyek nyilatkozatairól szóló nyilvántartás vezetésére az önkormányzat által kijelölt köztemető igazolása alapján kell kiadni."
Syzygy, értelmezd már ezt a mondatot, mert nekem k*rvára nem megy. xd
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 02, 15:59:23 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8266 Dátum: 13 nov 02, 16:44:37 » |
|
„(2) A hamvakat tartalmazó urnát az eltemetésre köteles személynek az elhunyt végrendelete, ennek hiányában
a) a temető vagy temetkezési emlékhely befogadó nyilatkozata, vagy
b) a hamvak temetőn, temetkezési emlékhelyen kívüli elhelyezése esetén az eltemetésre kötelezett személy teljes bizonyító erejű magánokiratba vagy közokiratba foglalt nyilatkozatának meglétéről az elhunyt utolsó lakóhelye szerinti, az eltemetésre kötelezett személyek nyilatkozatairól szóló nyilvántartás vezetésére (az önkormányzat által ) kijelölt köztemető igazolása alapján kell kiadni.”
Ha így zárójelbe teszem azt a három szót, már érthetőbb? Tehát a köztemető fogja igazolni a magánokirat vagy közokirat meglétét, és ezen igazolás alapján kell kiadni az urnát.
Világosabb így ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8267 Dátum: 13 nov 02, 16:50:31 » |
|
Ja, így érthető. Ettől eltekintve, menjen a pokolba ez a nyakatekert hungarogermán nyelv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8268 Dátum: 13 nov 02, 17:04:01 » |
|
Nem véletlenül gyötörnek 5 éven keresztül. Ebben a tekintetben nem is különbözünk nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8269 Dátum: 13 nov 02, 21:27:23 » |
|
Bejártam a Rám-szakadékot, annyira nem vészes, mint amit hallottam róla. A legtöbb helyen a kapaszkodók használata nélkül is simán fel lehet menni. A táj gyönyörű, sajnos a Dunakanyarból nem sok minden látszott a köd miatt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 02, 21:59:15 írta MrSaiyan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8270 Dátum: 13 nov 02, 23:11:05 » |
|
Igen, ma pont sz*r idő volt erre felé, sajnálom. Küldjek képet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8271 Dátum: 13 nov 02, 23:18:36 » |
|
Köszi, a Google képkereső már kárpótolt. Este nagyon szép volt amúgy, amikor már látszottak a távolban a házak fényei. Sajnos azt sem tudtam lefotózni az esti fényviszonyok miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8272 Dátum: 13 nov 02, 23:19:21 » |
|
Most néztem meg a 2012-t. Szerintem ez király film volt. persze a kötelező amerikai családi dráma idegesítő volt, de az ilyesmit már simán tudom ignorálni. A többi dolog meg jó volt benne. Ja és, volt benne egy Tamara nevű szereplő is, ez az egyik kedvenc női nevem. mondjuk jellemző, hogy meghalt, és rohadt hülye módon. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8273 Dátum: 13 nov 02, 23:21:25 » |
|
Oh basszus, pedig "dicsekedni" akartam pár képpel. Aes, én ideje megakartam nézni azt a filmet, de még nem jött össze.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 02, 23:24:58 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8274 Dátum: 13 nov 02, 23:35:11 » |
|
Itt se volt valami hű de jó idő. Esett az eső, és hűvösecske volt de volt már rosszabb is. Ha már film, valamelyik nap láttam a retekklubbon az Avatárt és egész jó volt főleg hogy olyan sűrűn nézek filmet hogy több hónapja az volt az 1. amit láttam.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #8276 Dátum: 13 nov 03, 02:17:24 » |
|
Örülök hogy tetszett Aes.Mondtam hogy megéri megnézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8277 Dátum: 13 nov 03, 02:30:13 » |
|
Ez miről is szól? Gondolom hogy a 2012 december 21. féle világvége ihlette, de pontosabban, jön egy meteor, vagy kitör a Yellowstone?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #8278 Dátum: 13 nov 03, 03:11:58 » |
|
Hogy is mondjam el röviden de kb spoiler nélkül Igen a Yellowstonei(alatti) vulkán is benne van,de nem ez az egyedüli.Inkább egy láncolat. A végén a víznek elég nagy szerepe van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8279 Dátum: 13 nov 03, 03:19:29 » |
|
Gondolom nem robban fel a föld vagy ilyesmi és amerika megmenti az emberiséget ahogy szokta. És látom aláírás csere volt és mivel az avatárod is rajta van gondolom te csináltad valami képszerkesztővel. Egész jól sikerült.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|