zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7890 Dátum: 13 okt 27, 13:58:34 » |
|
Nem is tudtam, hogy az aztékok ismerték a plutóniumot. És mégis mihez kezdesz azzal, hogy Jinjuriki leszel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7891 Dátum: 13 okt 27, 13:59:09 » |
|
Amúgy én még felettébb kedvelem a nátrium-glutamát tartalmú ételeket is... Harcolhatnak ellene az "egészség tudatos" emberek amennyit akarnak, szerintem remek dolog *-* Aki meg már tapasztalt kínai étterem szindrómát az gyenge xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7892 Dátum: 13 okt 27, 14:01:18 » |
|
Fenébe éhes lettem Egy jó sűrű zöldség vagy lebbencslevest is megennék Jó csípősen Nyami Vagy gulyáslevest de ahoz is kell friss kenyér Kínai étterem szindróma? Ezt kifejtenéd ?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7893 Dátum: 13 okt 27, 14:02:48 » |
|
Elpusztítom a Doktort. Mi másért kellene a hatalom?
Elég volt, kisült az agyam a saját hülyeségemtől.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7894 Dátum: 13 okt 27, 14:03:07 » |
|
Nem is tudtam, hogy az aztékok ismerték a plutóniumot. Biztos megmutatták nekik az idegenek. Az a sárkány is tuti az ő házikedvencük volt. Elpusztítom a Doktort. Mi másért kellene a hatalom?
Kemény fába vágod a fejszéd.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 27, 14:04:58 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7895 Dátum: 13 okt 27, 14:06:40 » |
|
Most magadra haragítottad a Doktor követőit világegyetemszerte, és eljönnek érted.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 27, 14:08:49 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7896 Dátum: 13 okt 27, 14:06:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7897 Dátum: 13 okt 27, 14:17:31 » |
|
Ez nagyon érdekes, mert én minden héten legalább 1x kínaiban ebédelek vagy vacsorázok és ilyen tünetekkel sosem volt dolgom. :'D Ezek alapján én fogyasztok olyan helyen ahol csökkentet MNG tartalmú étel van, vagy ez a Kínai étterem szindróma egy parasztvakítás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7898 Dátum: 13 okt 27, 14:21:03 » |
|
A kínai kaja undorító. Viszont mostanában én meg túl sok nitritet eszem. Nem tudom, hogy a rák vagy a botulizmus a rosszabb-e.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7899 Dátum: 13 okt 27, 14:25:00 » |
|
A megnevezés nem onnan ered, hogy akkor találkozol vele, ha kínaiban kajálsz, az első tünetek, úgy a 80-as években voltak kínai éttermekben étkezett embereknél érzékelve, az ottani fűszerezés miatt. Jelenleg mondjuk, ha rengeteg chipset fogyasztanál el egyszerre érezhetnéd a hatást. Persze vannak a Na-lgutamátra érzékenyebb és kevésbé érzékeny emberek, engem például tapasztalataim szerint felpörget.
Hát a botulizmus legalább gyorsan végez veled, jó esetben. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7900 Dátum: 13 okt 27, 14:28:48 » |
|
A kínai kaja undorító. Viszont mostanában én meg túl sok nitritet eszem. Nem tudom, hogy a rák vagy a botulizmus a rosszabb-e. Apám szereti a kínai kaját. Ezért régen néha együtt elmentünk ilyen étterembe. A sok közül összesen egy olyan kaja volt, ami szerintem az árja ember számára is ehető, ezért mindig azt ettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7901 Dátum: 13 okt 27, 14:49:17 » |
|
Rengeteg mű szart össze tudok zabálni de ilyen tüneteim sosem voltak. Mezei halálra zabáltam magam és gyomorrontás az igen, de ilyesmi nem. A kfc-s kajában is sok van ha jól tudom és attól se. Sima kínai kajától sem... gman tudod hányan buktak bele abba amit tervezel sokuk még a halálnál is rosszabb sorsra jutott. Én azért ezt átgondolnám
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7902 Dátum: 13 okt 27, 14:56:44 » |
|
Így igaz. Már csak annyiban reménykedhetsz hogy a Doktor csak azért hogy Vilike ne legyen szomorú megkegyelmez neked. Most de megennék egy kis kínait. Egy szecsuáni vagy currys csirke jól esne.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7903 Dátum: 13 okt 27, 15:04:30 » |
|
Kínait régen ettem már, de szívesen ennék majd később, most tele vagyok levessel és tésztával. gman tudod hányan buktak bele abba amit tervezel sokuk még a halálnál is rosszabb sorsra jutott. Én azért ezt átgondolnám Ne feled, hogy a Sátán is próbálkozott és őt is legyőzte. Plusz a rengeteg dalek, kiborg stb. Nincs sok esélyed gman. Vilike érdekében szerintem hanyagold ezt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #7904 Dátum: 13 okt 27, 15:16:30 » |
|
Apám szereti a kínai kaját. Ezért régen néha együtt elmentünk ilyen étterembe. A sok közül összesen egy olyan kaja volt, ami szerintem az árja ember számára is ehető, ezért mindig azt ettem. Amióta kolis vagyok egyre jobban szeretem =D A tésztájukat meg kifejezetten finomnak találom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|