noemimi-chan
|
|
« Válasz #7905 Dátum: 13 okt 27, 15:24:31 » |
|
Nagy különbség van a rendes étterem (ahol 3000 alatt nincs kaja) és a gyors étterem/büfé közt T_T
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7906 Dátum: 13 okt 27, 15:43:41 » |
|
Utóbbiban jól lehet lakni eladósodás nélkül is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7907 Dátum: 13 okt 27, 15:49:12 » |
|
Epic Comment is epic ez tetszett Nah ja... normális étteremben utoljára 3 éve ettem. a Sir Lancelotban jó hely van egy feelingje bűntudatom van ha 1-2 havonta megeszek egy drágább kfc-menüt vagy rendelek egy pizzát. Majd eljönnek azok az idők amikor normális étterembe járhatok. De az nem most lesz. Jövő hetem izgi lesz. Kérhetek beutalót kardiológiára és mehetek a gégészetre is. Parázok ha esetleg kidőlök kib@sznak a tanfolyamról és akkor aztán meg vagyok lőve. Mehetek a balettba ugrálni.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7908 Dátum: 13 okt 27, 15:53:17 » |
|
Most kivételesen egyet kell hogy értsek gmennel. Biztos nagyon finomak a drága éttermek kajái, de de 3000et egy adag kajáért nem fogok kiadni. Ide ragadtam a gép elé. xD Valamiért nem akaródzik menni a dolgomra.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7909 Dátum: 13 okt 27, 15:57:32 » |
|
Én kiadnék. Jó lenne egyszer egy jó étteremben enni úgy hogy nem kell nézni a számlát. Ez olyan hogy az ember szíve szerint nem venne az ázsiacenterben vagy a chinamartban cipőt ruhát. Vagy turkálóban. Bár 3 éve nem vettem magamnak ruhát most első 2 pénzt amit a tanfolyam alatt kapok ruhára költöm. 4 naci 3 cipő 1 kabát meg pólók ingek atléták. és igen kínaiba megyek és turiba. És én leszarom ha a márkajelzés hamis. Sőt torrentezek is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7910 Dátum: 13 okt 27, 16:06:52 » |
|
Nagy különbség van a rendes étterem (ahol 3000 alatt nincs kaja) és a gyors étterem/büfé közt T_T
Ezt nem tudom honnan vetted. Vannak tényleg nagyon drágák is, de vannak egész olcsó helyek is, amik rendes kaját adnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7911 Dátum: 13 okt 27, 16:07:38 » |
|
És ki az aki nem torrnetezik manapság A youtuberól konvertálgatom a zenét mp3-ba lemezboltba már több mint 10 éve nem jártam.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7912 Dátum: 13 okt 27, 16:35:20 » |
|
Ezt nem tudom honnan vetted. Vannak tényleg nagyon drágák is, de vannak egész olcsó helyek is, amik rendes kaját adnak. Természetesen Budapesti viszonyokról beszélek és főétel fogyasztásáról, persze akad, hogy jól fog ki valamit az ember 2000 ft környékén. Igazából merő különbséget az ad, hogy az éttermek az ínyencek kiszolgálására vannak, ill. az ide érkező kínai turisták kiszolgálására, az egyik büfének ahol néha étkezünk van étterem része is, ahol pl. még nem nagyon hallottam picért más nyelven beszélni, mint angol vagy kínai. A büfék ezzel szemben az európai ízlés kiszolgálására, kissé átalakították ízvilágukat, persze így is van ez a tipikus kínai íz a kajában, de ezek lebutított verziók.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7913 Dátum: 13 okt 27, 17:13:38 » |
|
Az original kínaiaknak készült kínaikaja az inkább taszít egy európait mint vonz. Nagynénikém palija busszal fuvaroz kínai turistákat európai körutakon. Mesélte miket esznek. Hát basszus, ahhoz nekünk gyomor kéne meg megvakulni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7914 Dátum: 13 okt 27, 17:14:35 » |
|
Ramadában(szálloda), ahol világsztárokat fogadnak például penészes paradicsomból készült a fenséges Paradicsom leves. 4 csillagos szarodáról beszélünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7915 Dátum: 13 okt 27, 17:21:40 » |
|
Az original kínaiaknak készült kínaikaja az inkább taszít egy európait mint vonz. Nagynénikém palija busszal fuvaroz kínai turistákat európai körutakon. Mesélte miket esznek. Hát basszus, ahhoz nekünk gyomor kéne meg megvakulni.
A magyar ételek között is vannak bizarr dolgok, csak már megszoktuk őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7916 Dátum: 13 okt 27, 17:26:41 » |
|
Egy jó kis hagymásvér reggelire, azután jöhet a pacal. Amúgy szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #7917 Dátum: 13 okt 27, 17:27:14 » |
|
Én nem szoktam meg. A magyar konyha nagy részét rühellem. Brrr.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7918 Dátum: 13 okt 27, 17:30:26 » |
|
Hát nekem sem épp a kedvencem a magyar konyha (a leveseken és néhány más ételeken kívül) a rengeteg hús miatt. Nem szoktam sok húst enni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7919 Dátum: 13 okt 27, 17:31:04 » |
|
A tél egyetlen előnye a jókis véres hurka meg sütnivaló kolbász a gulyás finom, a paprikás krumpli is. a pacalt körmöt én se eszem meg de azért vannak jó kajáink. Én pl körberöhögöm az angolt hogy azokat ízetlen izéket kolbásznak nevezik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|