Ember, szedd már össze magad. Elgondolkodtál már azon, hogy ez vajon miért van így? Nem lehet, hogy esetleg benned van a hiba? Szerinted melyik nő akar magának olyan pasit, aki állandóan picsog valamiért, és így folyamatosan a lelkét kell ápolni? Kb. egyik sem. A támasza akarsz lenni valakinek úgy, hogy bedepizel és lelkileg teljesen összeomlasz valamennyi kudarcod után?
Mindenkinek vannak rossz napjai, amit igenis adjon ki magából, hogy megkönnyebbüljön, de amit te művelsz, az már sok. És ez nem csak a párkapcsolatra vonatkozik. Én is hamar megunnám egy olyan barátom/barátnőm társaságát, aki mást se tud, csak panaszkodni, aki mellett az én életkedvem is elmegy. Ezek után aztán pláne nem kell csodálkozni, hogy a jelen helyzetedet eredményezik folyamatosan a cselekedeteid. Átbaszni is azért basznak át mindig, mert hagyod, hogy átbasszanak. De amikor majd helyreáll az önbizalmad és a szociális dolgaid, akkor remélhetőleg ez is megszűnik, vagy legalábbis leredukálódik.
Ja, és a másik kedvencem a picsogással kapcsolatban, hogy a picsogók hajlamosak azt hinni, hogy csak nekik vannak problémáik, más élete pedig fenékig tejfel. Hát nem. Mindenkinek megvannak a kisebb-nagyobb gondjai, csak a többség már megtanulta megfelelően kezelni, és nem fárasztja le vele kismilliomodjára is a közönséget. Fogsz te még ennél többször is (és nagyobbat) pofára esni, légy nyugodt, úgyhogy jobb, ha minél előbb megtanulod a helyükön kezelni ezeket a dolgokat.
Szóval szerintem ma még depizzél kicsit, de holnap indíts tiszta lappal: nincs több károgás, helyette inkább keress folyamatosan munkát, vagy tanulj, érettségizz újra, hogy jobb legyen a felvételi eredményed, mozdulj ki, találj magadnak egy hobbit, amit élvezettel csinálsz, és aminek hála megismerkedhetsz hasonló érdeklődésű emberekkel, így megadod magadnak az esélyt, hogy legyenek barátaid, netalántán párkapcsolatod is.
Ja, és olvasd el Csernustól A férfit és A nőt. Én ezzel indítanék holnap reggel. Az, illetve nem is a könyv, hanem a folyamat, amit jó esetben beindít nálad, majd helyreállítja az önbizalmad, mert amíg az nincs, addig csinálhatsz bármit, ugyanabban a langymeleg sz*rban fogsz topogni, mint eddig, és fennmaradnak a problémáid.
Remélem, ahhoz kellőképp nyers voltam, hogy magadba szállj kicsit, mert azzal semmit nem érsz, ha pátyolgatják a lelked. Olvasd el a könyveket, mert a helyzeted nem vicces, hanem kezd szánalmassá válni.