Saphira
|
|
« Válasz #5430 Dátum: 13 aug 25, 11:53:39 » |
|
Köszönöm, Sevanna, már azt hittem, agyfaszt kapok ettől a vitától, főleg így, hogy dreamfolow is csatlakozott hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5431 Dátum: 13 aug 25, 11:58:23 » |
|
Ne már, én még szerettem volna szivatni egy kicsit!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5432 Dátum: 13 aug 25, 11:59:37 » |
|
Jah ez komoly vita? Én jóhiszeműen azt hittem, hogy Micsudi viccből csinálja ezt, bár az utolsó hsz-ből látszik hogy komolyan gondolja. Micsudi, ha már ilyenekbe bele mész, normálisan olvasd el többször a két szót, mielőtt bármit bizonygatni akarnál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5433 Dátum: 13 aug 25, 12:00:13 » |
|
Várj Saphira én is csatlakozni akartam, de mindegy. gman te inkább menj vissza a Padlásra szinpatizálni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 25, 12:00:49 írta Éjfél »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5434 Dátum: 13 aug 25, 12:04:13 » |
|
Jólvan tényleg nem olvastam el....... olyan hogy szinaptikus olyan hogy a 'csába ne lenne... azt hittem még mindig a szinpatikusat erőlteti...
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5435 Dátum: 13 aug 25, 12:04:34 » |
|
Éjfél, te még belefértél volna, sőt akkor elővettem volna a popcornt is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5436 Dátum: 13 aug 25, 12:08:42 » |
|
Micsudi, úgyis zavart, hogy folyton a nőgyűleled kapcsán emlegetünk. Na most az olvasott szöveg értelmezésed hiányossága volt a téma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5437 Dátum: 13 aug 25, 12:11:38 » |
|
Amúgy elmondanád nekem Micsudi hogy mi az hogy nem olvastad el??? Próbáltam volna a te oldaladra állni és néhányat mondjuk gman oldalába könyökölni.. de csak egyre inkább megnehezíted az ember dolgát. Feltűnt hogy mostanában nem szekállak? Jó lenne ha így maradna. Nem baj majd gyakoroljuk a szóképzést. Kéne nyitni ehhez egy topicot. gman nem kéne inkább kiköttetned a netet? Szerintem elég drága mulatság.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 25, 12:12:32 írta Éjfél »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5438 Dátum: 13 aug 25, 12:14:41 » |
|
Kibaszott ideges vagyok... elég rég beszélgetek egy csajjal, erdélyi lány. a lényeg hogy kiderült átvert. nem 18 éves hanem 15, nem szakított a barátjával, és nem költözik pestre csak hülyített. És most írja a pasija nem az első vagyok akit megetetett így és hatalmas ribanc. És csinál beteg dolgokat. amiket le se merek írni.... úgyhogy kicsit ideges vagyok... úgyhogy leszarom a sok nyelvtannácit. per pill. És nem vagyok nőgyűlölő pont az a bajom hogy nagyon nem max kicsit elkeseredett.... (szóképet olvastam átfutottam a szöveget. szinaptikus szinpatikus ha csak átfutsz valamit nem tűnik fel és feltűnt köszi )
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5439 Dátum: 13 aug 25, 12:18:11 » |
|
Létszükségletekre azért nem sajnálom a pénzt Ejfel... meg valójában másra sem. Spórolósak vagyunk, az igaz, de nem annyira, mint leírtam. Csupán tápoltam magam a túlzásokkal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5440 Dátum: 13 aug 25, 12:28:00 » |
|
Végül is megesik hogy a ló is elesik ugye? Az erdélyi lányhoz meg annyit hogy remélem odáig nem gondoltad a dolgot hogy oltár elé vezeted stb.. mert akkor lenne csak igazán csalódás. Nem tudom inkább nem mondok semmit. gman ééééértem, létszükséglet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5441 Dátum: 13 aug 25, 12:29:31 » |
|
Nos Micsudi, ezt hívják szívásnak. A faszija miért nem beszél vele, ha ekkora paraszt a csaj, meg amúgy a szülei? Mióta beszélgettél vele és hogy "találkoztatok"?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5442 Dátum: 13 aug 25, 12:30:00 » |
|
Most komolyan azon a fárnya szinaptikusan szavunkon megy még mindig a téma, amikor gman egyhejbent ír? Ejnye...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5443 Dátum: 13 aug 25, 12:38:43 » |
|
Printscreen kellett volna mert már át is írta ezzel aláírva, hogy nem ismeri a magyar nyelvet,,mondjuk a google biztos erre is túl sok találatot adott ki így helyesnek tűnt. Koncoljuk fel, vagy esetleg kövezzük meg, skalp?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5444 Dátum: 13 aug 25, 12:43:13 » |
|
A különbség a következő: Én lesz@rom. Anyagtalan testembe nem lehet belerúgni, sajnálom. Am Micsudi, csak nem neten szoktál ismerkedni? Akkor ugye minden érthetővé válna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|