Hozzánk már azt is lehallani, ha a felső szomszéd valamit elejt. És csak azért is valami iszonyatosan kopogó cipőben járkál egész nap.
Én nem is értem, hogy mernek az emberek szombat este bulizni otthon. Micsoda arcátlanság.
Ja, társasházban arcátlanság. Szüleim például mennek dolgozni vasárnap is hajnal négykor vagy hatkor, szóval ennyit erről.
A másik meg, hogy vannak szórakozóhelyek, ha bulizni akarnak, menjenek oda. Ha nincs pénzük, üljenek ki valamelyik parkba, illetve ingyenes szórakozóhely is van tucatjával, ahol csak a piát kell megfizetni.
Nagyon idegesítő, mikor vasárnap is ezt csinálják, másnak meg másnap vizsgája van, és hajnali ötkor kéne kelnie.
Visszatérve a Gyűrűk urára én nem lennék Tünde. Menők meg a Tünde a nők is szépek, meg erősek is vagyunk, de nekem túl kimértek. Amolyan begyepesedett nemes mindegyik. Ha már választanom kéne, békeidőben Hobbit lennék, Háborúban meg Törpe
Ők jót buliznak, kocsmáznak és móka kacagás az életük =)
Pont ezért szeretem a tündéket. Nemesek. Szemben a törpökkel. Annyira tud idegesíteni ez a fékevesztett bulizási mánia. Jó, tudom, most megint én leszek a begyöpösödött merev egyéniség, aki nem tud lazítani, de nekem valahogy nem szórakozás és kikapcsolódás az, hogy csomó részeg, félmeztelen ember táncol egy büdös, ezernyi emberrel töltött helyen, miközben a fele azt sem tudja magáról, hol van. Aztán ismerőseim pár hét múlva nekem jönnek panaszkodni, hogy minden lány ribanc és mind egyforma, mert már megint elhagyta vagy megcsalta az a csaj, akit felszedett egy ilyen helyen. Bár, aki ott keres magának barátnőt, az meg is érdemli.
A törpök szimplán neveletlen barmok voltak, bár valóban aranyosak, de azért én nem hívnám meg őket vacsorára. A tündék mások.
Úgy is lehet szórakozni, hogy nem vered fel az egész várost, nem ordibálsz, nem vetkőzöl, nem őrülsz meg és iszod magad totál részegre. Sőt, szerintem a legjobb, ha a baráti kör végre összegyűl egy-két pohár bor és jó zene mellett, mint a tündék.
Hát igen, rossz példaképet választottam a személyükben.
Sajnálatra méltó, hogy nem vagyok nagy bulizós alkat, de ez van.