24 nov 25, 23:09:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 176 177 [178] 179 180 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1251294 alkalommal)
0 Felhasználó és 37 vendég van a témában
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2655 Dátum: 13 jún 06, 17:18:37 »

Az agyam megduzzadt, ellúgosodott, elfolyt és azt hiszem minden sejtje lizált az őket ért megterhelések miatt.

Á, végem van. Szomorú
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2656 Dátum: 13 jún 06, 17:22:44 »

Így jár az, akinek az agya nem bír el akkora terhelést, mint Hulk. Nevet
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #2657 Dátum: 13 jún 06, 17:26:13 »

Szaffi van rá egy módszer, ha már nem bírod tovább ! Hümm-hümm

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=XGZ0K5Rpacw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=XGZ0K5Rpacw</a>

Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2658 Dátum: 13 jún 06, 17:38:30 »

Gondoltam, letehetem a könyvet, majd megtanulom az előadásanyagokból ezt a nyomorult anyagot. Aztán már kezdett gyanús lenni, hogy három előadás volt az ionmilliőről, az már jót nem jelenthet.

Megnyitottam az egyiket, de csak ennyire tellett:

Kösz Syzy a háromperces pszichopata hangulatú filmet, most igazán feldob. De tényleg.
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2659 Dátum: 13 jún 06, 17:48:13 »

Mi az az ionmilliő? Sok, vagy kevés ra az a három előadás?
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #2660 Dátum: 13 jún 06, 17:51:09 »

Tessék ,egy értelmes ember,aki hűségesen várja a buszt: https://www.facebook.com/photo.php?v=10151634275903630
óó ,hogy rohadna meg az az 1 liter cappy narancslé ..szegény hasam
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 06, 20:34:54 írta dreamfolow » Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #2661 Dátum: 13 jún 06, 21:18:17 »

Az árvíz miatt amúgy zárnak le metróállomásokat? Például a Batthyányit?
Hát mivel hogy a metró a föld alatt van és a víz lefelé szokott folyni, valószínűnek tartom hogy igen. 
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #2662 Dátum: 13 jún 06, 21:34:04 »

Azért még van metró, csak a Duna közeli részeknél nincs most. A 3.a nyugatiig van, a másik kettőről nem tudom.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #2663 Dátum: 13 jún 06, 21:43:20 »

Ez a vizes dolog amúgy egyre gázabb.
Több hete nem volt olyan nap hogy ne esett volna az eső.  Szomorú
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #2664 Dátum: 13 jún 06, 22:14:14 »

Még a beb*szós dologhoz.

Lehet egyszer kéne, hogy tudjam milyen, de én ennek nem vagyok a híve. Tudom, hogy ha mondjuk megvágom a kezem az fáj, de nem kell megvágnom ahhoz, hogy elhiggyem. Jó ez érdekes példa, mert ez egyértelműen fájdalom, míg a berúgás lehet jó.
A minőség az egyik, hogy azzal semmi bajom, ha iszogatnak, hogy jó kedvük legyen, de nem hinném hogy egy füstös pincében a diszkó közepén erre pályáznának a legtöbben, de ha egy kis társaság összeül, és megbontanak egy pezsgőt vagy nem tudom, azzal nekem semmi bajom, csupán...nem szeretem a pezsgőt. Igazából amiket eddig kóstoltam abból talán a tojáslikőr volt, amiből 1 kortynál több lement, de a sörökből egy sem, kiköptem, Unicum, Jägermeister, valami konyak, házi pálinka, fehér bor..meg..már nem is emlékszem, de ezekből max 1 korty ment, de lehet nem elég érett az ízlésem? Nem tudom, mások simán legurítják, 11-12 évesek is, én meg kiköpöm. Mert nem ízlik...nem tudom, hogy ehhez fel kell-e nőni vagy valami, de nekem ez 15-16 éves fejjel nem tetszett.
Igen, márkától is függ, de úgy tudom nem voltak rosszak, anyáék, ha esetleg isznak alkoholt, akkor azért valami minőségibbet, amit...hát tanárok, így akad egy-egy jobb osztály, aki minőségi bort vesz a tanároknak, de ez ritkaság ikszdé de ha mégi, hát az itthon van, meg ha vesznek mondjuk szilveszterre vagy ha vendégek jönnek, akkor minőségibbet, máskor meg nem mert...nem szoktak inni. Eltiltani sem kell, mert önként sem nyúlok hozzá, lehet majd találok valamit ami tetszik, de enélkül is jól tudom magam érezni, ha ki akarok rúgni a hámból, akkor ottalvós pizsama partira megyek. Nekem már az is kirúgás a hámból mert...amúgy otthon ücsörgök, barátokhoz ha tudok eljárkálok, de iylen utoljára...talán egy hónapja volt. 1-2 hónapos szünetekkel jövünk össze, de akkor sem sleepover, csak úgy elvagyunk, beszélgetünk, de egy barátomnál már kétszer is ott aludtam és ez...hú. És most gondolom jó sokan mosolyognak, hiszen van aki egyik napról a másikra ébred fel úgy, hogy wait...nem itt feküdtem le, vagy egyszerűen csak bármikor megbeszéli egy haverral, hogy akkor tal nála, sleep nála, stb.
Én meg szívesen mennék, csak anyáék úgy nézik, hogy mások terhére vagyok, még ha ők is hívtak. Hát jó párszor vitáztunk erről de hát..beletörődtem? Persze, nem tragédia, csak mellettük...mondhatni igazi gyermekkorom volt, ami nem baj, csak mások kiröhögnek, ha nem tudom kezelni a PS-t, meg wii-t vagy mit, a számítógépet sem nagyon, és nincs gameboyom. Én még színezővel és zsírkrétával nőttem fel, meg sok plüssállattal, és társasjátékkal. Aztán egy idő után már "felnőttem" és senki nem akart játszani velem, plusz itt a környéken nagyjából én meg a tesóm voltunk gyerekek, egy családot kivéve, akinél az egyikükkel hát nem jövök ki túl jól, meg ma már nem is beszélgetünk..és jött az internet. Szóval elég nagy változás volt ez így...hirtelen belecsöppenni a modern világba, a játékokba, az emberekbe fórumon, facebookon. Furcsa volt és...hát függővé váltam mert tetszett ez a sok új, annyira nagyon szociális életem meg nem volt. Mondhatni kapóra jött. Tudom, hogy ez rossz...napi 5-6 órákat eltölteni a "semmivel" de hát beszélgetek pár emberrel és én ezzel elvagyok, meg játszom, sorozatot nézek..

Mellesleg ismeri valaki a My family sorozatot? BBC entertainmentem megy és szerintem rohadt jó, mostanában azt nézegetem..
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2665 Dátum: 13 jún 07, 07:56:27 »

Hát-hát, fizikából a dolgozat alapján azt mondom, hogy könnyen elképzelhető egy túrós bukta vacsira.
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #2666 Dátum: 13 jún 07, 08:44:39 »

^^: Az nem is baj,a lányok nem szeretik annyira az alkoholt mint a fiúk...
Megoldás:Keverd be valamivel,mondjuk vegyél egy 40%-os bacardit,és veszel hozzá egy kinley gyömbért,aztán összeöntöd ,úgy már meglehet inni,ha annyira akarod.Mosolyog Vagy vannak olyan izesített lightosabb piák a nőknek,lime,grapefruit,meg ilyenek (bacardiból).
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 07, 08:50:32 írta dreamfolow » Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2667 Dátum: 13 jún 07, 09:40:02 »

Dreamra lehet számítani a fiatalok elrontásában Nevet

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem akarok tanulni. Tegnap helyette elolvastam 100 Naruto manga részt. Most már érdekel mi lesz.... végül is már csak egy olyan 110 kell hogy behozzam a mangát.

Ma meg megyek Főzde fesztre. Nem vagyok egy nagy sörös, de ott finomak szoktak lenni.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2668 Dátum: 13 jún 07, 10:28:09 »

Rita irigyellek... én is mennék...
Am én akarok tanulni, de nem az én stílusom... csak egyel több nap kéne... az a szomorú most is, hogy lett volna időm tanulni, de mégse tettem így most csak 4 előadás anyagát néztem át a 12-ből... amiben a legrosszabb, hogy ezek a könnyűek az utolsó... amúgy meg most átláttam, hogy ha nem minden más hülyeséget tanulok eredetileg hanem ezt (kaptam jegyzetet) lehet az eredeti vizsgán is átmentem volna...
Mondjuk ha ma is átnézek 4-et/5-öt meg holnap is 3-at/4-et akkor tökjó lenne mert vasárnap csak ismételni kell... persze feltéve, hogy szombaton kidolgozom az előző vizsgákon már előforduló kérdéseket is ejj...

Rájöttem, hogy a lustaságom tényleg nem ismer határokat... ahelyett hogy letöltöttem volna egy képet és elforgattam volna, hogy eltudjam, olvasni mi van rá írva, inkább oldalra fordítottam a laptopot. Ja és ehhez társul, hogy már eleve az ágyban fekve még pizsamában netezek...
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 07, 10:31:54 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2669 Dátum: 13 jún 07, 10:41:10 »

Noémi Nevet fél 12 kor pizsamában Nevet kemény vagy (most keltem XDXD) Ám hasonlót én is csináltam, én a fejemet forgattamXD Morita a tanulást nehéz erőltetni... minél jobban erőlteted, annál jobban érdekel minden más, pl hogyak került az a pötty a falra, vagy milyen érdekes a parketta erezete... Huhh porszívózni kéne meg mosogatni ikszdé Stb Nevet
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Oldalak: 1 ... 176 177 [178] 179 180 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins