dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2640 Dátum: 13 jún 06, 09:01:43 » |
|
Nagy valószínűséggel azokra gondolt az emberke,akik a közelében laknak.  ...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 06, 09:02:58 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #2641 Dátum: 13 jún 06, 09:45:30 » |
|
Nem szeretnék finnyáskodni, de remélem nem csak/főként így készült ételeket fogyasztasz... mert ha igen akkor kicsit túlértékeled szerintem a mikrózást...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2642 Dátum: 13 jún 06, 09:50:19 » |
|
Basszus...az egyetem előtti parkolót mossa a Duna....és még csak hétfőn jön a tetőzés. Remélem nem önti el megint a víz a CH-t. Tavaly egy csőtörés elmosta az alagsort, idén egész végig kopácsoltak, hogy újjáépítsék. Idén nehogy elmossa a Duna, mert elsírjuk magunkat.
Ui.: Életemben először élek meg árvizet, nekem ez fura.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #2643 Dátum: 13 jún 06, 10:12:59 » |
|
Nekem már volt pár így a 20évem alatt a folyópartnál... Am jelenleg kicsit aggodalmaskodom, hogy, hogy jutok én majd be az egyetemre vasárnap, főleg, hogy minimum 1x, kellemetlenebb esetben 3x át kell kelni a Dunán xD Maradnom kellett volna Budán, kolit úgysem öntené el az ár, vagy ha igen akkor már tényleg bárkát kellene építenem
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #2644 Dátum: 13 jún 06, 11:46:40 » |
|
Most kaptam meg Aestől ennek az ötletét és így elsőre elolvasva nekem tetszik, egy próbát lehetne tenni hogy hogyan is működne ez élesben. Az elkövetkezendő napokban valamikor, megbeszélem a többi moderátorral és adminnal a dolgot, hogyha ennek teret engednénk akkor milyen formában lehetne ezt kivitelezni. Ha a többiek is belemennek, akkor megbeszéljük veletek, hogy mire van lehetőség és hogy van-e erre igény, osztat meglássuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #2645 Dátum: 13 jún 06, 12:01:49 » |
|
Király vagy Cart'!  Gondoltam, hogy támogatni fogod. Tényleg jó lenne megcsinálni, nem árt egy kis népművelés.  Más téma: nem gondoltam, hogy egy kanári ENNYIRE tud ordítani. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2646 Dátum: 13 jún 06, 12:50:14 » |
|
Hát itt csak a kis folyók szoktak kiönteni,de azok is kb elárasztanak mindent...Pedig még pénteken voltam is pesten,ránéztem a rakpartra ,alig volt víz a Dunában...Mondjuk engem különösebben nem érint,de áttudom érezni a helyzetet. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2647 Dátum: 13 jún 06, 15:12:37 » |
|
Olyan rosszindulatúnak érzem magam... egyik ismerősöm kiírta facebookra, hogy nem érti az embereket... ez első gondoltam az volt rá, hogy ezzel bizony a legtöbb tyúk így van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #2648 Dátum: 13 jún 06, 15:17:33 » |
|
Nem vagy rosszindulatú emiatt. Indoklás nincs, ez csak simán kevés ahoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2649 Dátum: 13 jún 06, 15:25:18 » |
|
Nem találom a pankráció topicot,valaki? Ejjaj,én se értem az embereket néha.. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 06, 15:26:50 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Borbalka
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #2650 Dátum: 13 jún 06, 15:26:10 » |
|
Amikor ilyeneket írogatnak én is eléggé gonosznak érzem magam, mert olyan szép válaszok jutnak eszembe... Na mindegy. Most volt belső vizsgánk és ötösöm lett angolból, nyelvtanból és irodalomból. A matekot, pedig csak jövőhéten tudjuk meg. Nagyon büszke vagyok magamra. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2651 Dátum: 13 jún 06, 15:38:21 » |
|
Gratulálok Bori! Én örülök, hogy nálunk nem voltak ilyen vizsgák anno. Csak agyon stresszeltem volna magam miatta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Borbalka
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #2652 Dátum: 13 jún 06, 15:45:40 » |
|
Köszönöm! Én szerencsére annyira nem izgultam, mert, ha rossz jegyet kaptam volna akkor is csak hármas lennék évvégén. Az sem annyira vészes... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2653 Dátum: 13 jún 06, 16:03:42 » |
|
Ha már az árvízről volt itt szó: http://9gag.com/gag/a2NEgnOMondjuk a kép már nem aktuális, ma 11 körül a szalagkorlátot már majdnem ellepte a víz 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2654 Dátum: 13 jún 06, 17:09:11 » |
|
Az árvíz miatt amúgy zárnak le metróállomásokat? Például a Batthyányit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|