24 nov 25, 23:03:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 172 173 [174] 175 176 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1251280 alkalommal)
0 Felhasználó és 23 vendég van a témában
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #2595 Dátum: 13 jún 04, 23:45:49 »

Nyugi, nem sértettél meg! Nincs semmi!
De nem vagy hülye, és ez nagyon fontos,hogy soha ne hülyézd le magad, mert ha te megteszed ezt magaddal, akkor más is, amit nem szabad.

Nem tudom hol olvasol ilyeneket, meg mitörtént, de sajnálom. :/
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #2596 Dátum: 13 jún 05, 00:14:28 »

Szerintem biztos nem vagy szar ember Rita.

De egy egyszerű teszt. Nézz bele reggel a tükörbe és ha több percig bírod nézni magad, mosoly, vagy nevetés nélkül, akkor valószínűleg olyan üres tekinteted van, mint az avádnak.
Na ez baj, de ettől nem szar ember, csak fásult vagy, ebből meg nem az alkohol vezet ki.

Mondjuk Mini is leírta. Ő ilyen, te meg amolyan. Persze, hogy nem érti, de nem is kell értenie. Nevet

Láttam már anyukát aki olyan volt, mint Minagi. Voltak barátai, jó fiatalsága volt, nem érezte úgy hogy bármiből is kimarad, de életképtelen gyerekeket nevelt fel, mert fogalma se volt róla, milyen is az az élet amitől annyira félti őket.

Már miért is ne lenne Minaginak fogalma róla? Az előbb írta, hogy bulizott már ilyen arcokkal, akik hányni járnak a bulikba. Miért kéne neki is kipróbálnia ahhoz, hogy úgy gondolhassa, hogy rossz?
Csak akkor gondolhatom, hogy én személy szerint nem szeretném ha a fenekembe dugná valaki a férfiasságát, ha kipróbáltam? Hány darab elszívott cigaretta után mondhatom, hogy szerintem káros az egészségre? Hány belőtt heroin után jelenthetem ki, hogy én ebből nem kérek, mert igen rövid távon halálhoz vezet?
Aki nem jár bulikba szétesni az életképtelen?
Lehet én látok bele mást, de Rita szerintem itt arra gondolt, hogy nem lehet védelmet nyújtani valami ellen, amit nem ismerünk elég alaposan. Illetve igen, ha minden más elöl is elzárom az illetőt, adott esetben egy gyereket.

A Fentebbi példa azért nem jó. mert a Rita által említett anyuka nem járt ilyen bulikban, Mini viszont igen. Innentől kezdve nem az a baj, hogy valamiről megítéli káros-e, hanem hogy nem tudja mi az a szint, amitől káros és ez baj, mert mindent megtiltani szintén káros. Talán ez vezethet "életképtelenséghez", hogy idézzek. Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #2597 Dátum: 13 jún 05, 04:57:11 »

Hogy így az álmatlanságomat elfoglalva én is írjak valami tinibölcsesség cucckombó mittudomén mit, mert rohadtul félig vagyok aközt, hogy lefejelve a laptopot horkoljak, és aközt, hogy felélénküljek, szerintem Mininek igaza van, meg Lámpamannak is.

Én is gondoltam már arra, hogy a hűtőben lévő pálinkát meghúzom oszt lesz ami lesz (bár néha meg is tettem, de akkor se annyira, hogy észrevegyék), de úgy vagyok vele, hogy ha esetleg vesznek az ősök bort, akkor összecsődül a család inni meg beszélni az asztal köré, akkor én is megiszok egy kicsike pohárral. Oszt jóvan. Inkább iszok vizet vagy málnalét bazzegggg. Várjunk, mire akartam én most ezzel kilyukadni? Jó kérdés, mert magam sem tudom. Csak úgy random írogatok mostan ni. Levezetem magam. Ja.

Amúgy az én tanárom is csapkodja folyton az asztalt (mily meglepő fizika-kémia tanár) bár igaz én meg egy önfejű állat vagyok, emiatt berágva egy kisebb ügyet kavarva, de nem vagyok rá büszke. Valljuk be, én alkalmatlan vagyok a fegyelemre. Pontosabban, én magam tudok fegyelmezni (ha kell, ha nem) engem viszont nem tudnak. Öreg hiba, pedig néha jól jönne, ha nem lennék ennyire önfejűen agresszív.
Amúgy,  4-es lett az átlagom, ez jó~ Informatikából és Németből kitűnő vagyok, Fizika-Kémia 3-mas ami nem olyan szörnyű, de fos, a többi 4-es, vagy 5-ös, de főként 4-es.
Amúgy az egyik tanárom feldobna egy jó kis témácskát, csak az a baj, hogy abba beledobódna a politika, így inkább hagyjuk is a fenébe.
Amúgy, csak szerintem használom túl sokat azt a szót, hogy amúgy?
Mind1, a lényeg az, hogy szánsájn van meg biccs.
Ja nem.
Nem számít, esik ez a gedva, meg kaparják az árkokat, oszt olyan a sár, hogy benne ragad a csizmád, ha rálépsz.
Tényleg az vicces volt amikor minden olyan fehér mutyis lett eső után. Amúgy csak én voltam olyan barom, hogy megszagolgattam az autókon azt a cuccot, és éreztem, hogy édeskés-kesernyés szaga van, mint egy szirupos antibiotikumnak? Na nem baj.
Akinek ezt az agymenést türelme volt végigolvasni annak pacsi, akinek nem, az gombolja be a gatyáját meg kösse fel az ingét. Dikk.

Ja és ISTP vagyok!
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 05, 05:02:17 írta Zizi100 » Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2598 Dátum: 13 jún 05, 05:18:49 »

Gyerekek...oltári kis betűkkel tudok írni. Úgy 150 diát jegyzeteltem ki a vizsgára és egy A4-es oldalt se írtam tele. Jó lenne ha kétszeri átolvasásra és egy kiírásra meg is ragadt volna valami, de... erősen kétlem. körülbelül három igen lényegtelen dolgot tudok hirtelen felidézni belőle.
Múltkor Nanotechnológia ZH-ra egy rakat kis lappal mentem be és mindenki dicsérte milyen menő puskám van, miközben nem is puska volt. Nem tudok puskázni. Ha már el kell bukni, hát azt emelt fővel tegyem meg.
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2599 Dátum: 13 jún 05, 05:34:41 »

pálinka. Igénytelenség.
Nézőpont kérdése. Szerinem van igényes módja is, vagy csak annyira igénytelen vagyok, hogy nem látom ?!   Gondolkozik

Amúgy azon senki nem gondolkozott, hogy Saphit kellene oktatási miniszter posztba helyezni? Egyből színvonalasabb lenne a közoktatás.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2600 Dátum: 13 jún 05, 05:45:37 »

Nem értek vele egyet! Én akarok oktatásügyi miniszter lenni. Saphi legyen egészségügyis...
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2601 Dátum: 13 jún 05, 06:14:04 »

Velem pl. apám itatott először alkoholt. Kb. általános iskola felső tagozata óta szabadon igénybe vehettem az otthoni tetemes alkoholkészletet, s lám nem vagyok lecsúszott részeges disznó. Az alkohol jó, finom, hangulata van.

Aki nem tombolja ki magát néha saját magát és a környezetét sem kímélve, az kimarad pár dologból, de aki folyton ezt teszi, bizony az is. A kettő közé kellene belőni a dolgot valahogyan.

Az úgynevezett kultúrált szórakozást meg nem mindenki szereti. Én pl. nem járok színházba, mert nem szeretem. Próbáltak rászoktatni, de nem ment, az nem az én világom. Milyen baromság az is, hogy aki nem olvas el egy könyvet havonta, az hülye. Én szeretek olvasni, vann rá igényem, de van akinek nincs, és akkor mi van? Én meg nem sportolok pl., de hol itt a probléma? Az egyik ember ilyen, a másik meg olyan, szokjunk már hozzá, ez nem rossz dolog.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2602 Dátum: 13 jún 05, 09:35:37 »

Nekem 8-9 ben mondták fiam inkább itthon igyál először mint máshol... És igazuk volt Nevet  Amikor később úgy adódott a többiek kb mind elszálltak hánytak stb, én meg ezt megúsztam Mosolyog

Ám ez jó ötlet Nevet Fórumparlament Nevet a Köztársasági elnök Cart Nevet Ez alap.

Szóval Eü Saphi
Oktatás ügyi Saphi
A házelnökök a Modik Nevet (egyértelmű Nevet Tudnak némítani(hsz-t törölni) büntetni Nevet )

További javaslatok ?
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2603 Dátum: 13 jún 05, 10:12:16 »

Ennél én vmi menőbb rangot akarok. ikszdé
Naplózva
Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2604 Dátum: 13 jún 05, 10:21:52 »

Egyébként ez nem hülyeség, csak nem ilyen formában, hanem a fórum életének és szerkezetének átalakításában.
Egy olyan fórumozók alapú váltógazdaság létrehozására gondolok, amely a különböző részlegek ellenőrzését és folyamatos fejlesztését segítené elő.
A mostani rendszer megmaradna, de kiszélesedne és innovatívabbá válhatna, meg egyébként szerintem jó poén is. Hogy hogyan képzelem el?

A rendszer alapvető szabályai maradnak, valamint a főhatalom továbbra is Cart és a moderátorok kezében összpontosulna, viszont kéthavonta (vagy ahogy jól esik) választások lennének, amik alapján úgy almoderátorok születnének minden egyes részleghez. Ezek a moderátorok sokkal szűkebb jogkörrel rendelkeznének, mint a mostaniak, és a felelősség is Cartékhoz kötné őket, viszont ezzel egy csomó melót levennének a vállukról. Valamint folyamatos innovációs kényszer születne, hisz ezen alapulna a kampány is. Bár a fórum alapvető struktúráját nem változtathatnák meg, de annak az ellenőrzésében, javításában részt vehetnének. Tehát témák összevonása logikusan, új témák nyitása, moderáció, ilyesmik. A túlhatatlmat egyrészt maguk a választások korlátoznák, hisz nyilván a fórum nem választana meg olyan almoderátort, akiről tudni lehet, hogy kiskirálynak képzeli magát, és tönkretenne mindent az egója miatt; másrészt pedig nyilván a főmoderátorok is egyfajta ellenőrző szerepet látnának el.

A fórumon nyílhatna egy új részleg, amelyben lehetne Képviselőtopic, a szabályokat megfogalmazó topic, és egy kampány topic, ami kizárólag a kampány idejére lenne nyitva. A Képviselőtopicnak meghatározott számú tagja lehetne, mondjuk 50 felhasználó a klasszikus kormány-ellenzék felosztás alapján. Nyilván a választási rendszer egy idő után kialakulna, hogy egyének jutnának almoderátor hatalomra, vagy csoportosan összefognának egy formációban és az alapján osztanák ki a szerepeket.
Fontos, hogy az almoderátorok mindenképp korlátozottak lennének, nem csak maga a választási eljárás korlátozná őket, illetve a főmoderátorok, de maga a „törvényhozási eljárás” is, tehát a Képviselőtopicban lenne megtárgyalva egy-egy változtatás, és ott kéne végigvinni a javaslatokat.

Hogy példával szemléltessem, a megválasztott Sasuke-kun nevű felhasználó, aki a Naruto részleg almoderátora előterjeszti, hogy szeretné összevonni a Tobi és Obito nevű topicot a logikusság miatt, majd ezt a Képviselőtopicnak meg kell tárgyalnia, és vagy elfogadja, vagy nem (nyilván ha formációk un. pártok jutnak be, és többségbe kerülnek, akkor általában ezek a javaslatok átmennének, míg ha egyéni jelöltek vannak, akkor viszont nem biztos).

A kampány során a választók, tehát a fórumozók megnyerése lenne a cél, itt is derül ki, hogy ki az, aki csak a hatalom miatt a fun kedvéért jelentkezne és ki az, aki valóban a fórum jobbá tételét akarja megvalósítani. Fontos, hogy a kampány nem szólhat olyanról, amit amúgy a szabályzat nem engedne meg, például olyan ígéreteket nem lehetne megfogalmazni, mint például: „hogyha rám szavazol, akkor ahogy almoderátor leszek nyitok egy egy hetes Trollbarlangot!” - mondjuk ez azért se lehetne lehetséges, mert az almoderátorok nagyon korlátozott hatalommal bírnának, így részlegeket például nem tudnának létrehozni.

A korlátozott hatalomhoz hozzátartozik, hogy nem bannolhatnak, így elkerülve a riválisok ez úton történő megsemmisítését, csak javaslatot intézhetnek a főmoderátorok felé egy-egy felhasználóval kapcsolatban, illetve figyelmeztetést oszthatnak ki, hogy azért mégis legyen egyfajta rendfenntartó jelentőségük - így ezzel is csökkentsék a főmoderátorok terheit.
Ezen kívül a megválasztott almoderátorok visszahívhatóak lennének, amennyiben a Képviselőtopic úgy ítéli meg, hogy nem végzik jól, vagy helyesen a munkájukat, akkor egyszerű többséggel, 50%+1 szavazattal le lehetne őket váltani, és új választást kellene kiírni arra a posztra. Meg nyilván, ha a főmoderátorok úgy ítélik meg, hogy nem végzik rendesen a munkájukat, akkor ők is leválthatják őket.

Egyrészt szerintem ez tök jó fun lenne, és egy normális rendszerrel, szabályzattal ki lehetne küszöbölni azt, hogy bármiféle fennakadás jöjjön létre, egyes képviselők direkt elrontsák a fórumot, másrészt tényleg sok feladatot levenne a moderátorok válláról, valamint hatalmas innoviációs ereje lenne, a fórum folyamatosan fejlődne, akár új projektek létrehozását is felvethetik - azt például lehetne kötni 2/3-hoz, és konstruktívizmushoz - tehát meg kell nevezni, hogy kik lennének, akik az új projektekben aktív szerepet vállalnának, szóval nem csak felvetik, hogy legyen egy ilyen, aztán az meg is hal azonnal, hanem végig is kell vinniük a projektet.
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2605 Dátum: 13 jún 05, 10:31:38 »

Kicsit komplikált de nem rossz.... Viszont tényleges hatalom ne kerüljön senki kezébe... Névleges respect alapú dolog lehetne.... De én nem akartam ebből komolya dolgot kihozni Nevet Hanem csak azt hogy ki minek lenne alkalmas Nevet 
Amit te írtál az már egy microdemokrácia szimulációja Mosolyog Jól hangzik de nem ide való.... 
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2606 Dátum: 13 jún 05, 10:47:35 »

Unalmas lenne, ha én lennék a kismodi mindig, mindenhol. Hibás az elképzelés.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 05, 11:06:20 írta gman » Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2607 Dátum: 13 jún 05, 10:50:47 »

Elsőre komplikáltnak tűnik de annyira nem az. Mosolyog Érdekes lenne ezt működés közben látni.

Viszont ki kéne találni, hogy ugyanaz nem lehet egymás után többször megválasztva: xD Igaz ez is kikerülhető Putyinos módszerrel. ikszdé

Látom még a képviselők visszahívhatóságának örök álma is szerepel benne. Ilyen is csak a mesében van. Nevet (Na meg néha kampányígéretekben xDD)
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 05, 11:06:20 írta Aes Sedai » Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #2608 Dátum: 13 jún 05, 11:12:26 »

Putyin, hogy csinálta ezt meg Aes?
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2609 Dátum: 13 jún 05, 11:17:22 »

Hát úgy, hogy amikor nem lehetett az elnök, akkor elment miniszterelnöknek, és arra a 4 évre egy jó elvtársát barátját, Medvegyevet ültette az elnöki székbe. Aztán a következő választásokon megint ő lett az elnök. ikszdé
Naplózva
Oldalak: 1 ... 172 173 [174] 175 176 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins