24 nov 22, 20:35:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 171 172 [173] 174 175 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1238776 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #2580 Dátum: 13 jún 04, 10:07:19 »

Ez NEM ünnep.

Szaffi neked meg milyen ismerőseid vannak....
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #2581 Dátum: 13 jún 04, 10:08:50 »

Bocs, akkor emléknap,de akkor is minek?
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2582 Dátum: 13 jún 04, 10:10:05 »

Ez nem ünnep csak valahogy igyekeztek úgy összehozni az emléknapot, hogy az közben azért polkorrekt is legyen. És így lett belőle a NER nap. Nem kicsit gáz. ikszdé Innentől aztán nem csoda, hogy senki se tudja mit "ünneplünk" ma.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2583 Dátum: 13 jún 04, 10:24:05 »

Nem a nemzeti összetartozás napjáról meg "mit ünneplünk ma" hülyeségről van szó, hanem szerintem elég alap dolog, hogy tudjuk, mi történt június 4-én. Ennél már csak az volt szebb, mikor a volt sulimban egy csaj nem tudta belőni, mi a fene az a 'Trianoni békeszerződés', és mi köze Magyarországhoz.

De hát miért szégyen ez? Politikusaink szerint úgy sem Mohács vagy Trianon a magyar nemzet legnagyobb tragédája, hanem a holokauszt, elég ha arról tud mindenki.
Közben meg az emberek 80%-nak arról sincs fogalma, mi is van pontosan augusztus 20-án például. Még talán eljutnak az államalapítás ünnepéig, de hogy pontosan miért e napnak van kiemelt jelentősége, azt nem tudják.

Nem baj, éljen az oktatás és az amerikai filmeken szocializálódott, alulművelt és tudatlan társadalom. Amerikai izé, úristen.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2584 Dátum: 13 jún 04, 10:28:32 »

DE legalább az amerikai filmekre odafigyelt volna, hogy tudja, hogy az "izé" nem júniusban hanem júliusban volt. xD Az alapműveltséghez ez is hozzá kéne, hogy tartozzon.

A NER-nap meg a "mit ünneplünk ma", hülyeség csak annak érdekes, aki egyébként tudja, hogy ténylegesen minek a napja van.

Igazából ez a dátum olyan kéne, hogy legyen, hogy mindenki már korán, gyerekkorban megtanulja, hogy miről van szó. Mert különben tényleg hiába írja ki bárki bárhová, hogy "nem felejtünk" ha egyszer felejtünk. (Már aki felejt persze.)
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #2585 Dátum: 13 jún 04, 11:38:47 »

XDDDDDDDDDDDDD itt baszakszik a vasúton egy öregember a kávéautomatával.(na megy egy faszi aki tuti h bza
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 04, 12:34:31 írta dreamfolow » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2586 Dátum: 13 jún 04, 12:14:16 »

A Toba szupervulkán kitörése meg majdnem kiírtotta az emberiséget, sőt a magyarok őseit is, erről meg még kevesebben tudnak. Szégyentelen plebs.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 04, 12:16:48 írta gman » Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #2587 Dátum: 13 jún 04, 16:20:51 »

Fizika négyes? Ez aranyos Nevet A mi tanárunknál ha sikerül összeszedned egy hármast akkor már lambadázol egy sort örömödben. A sulimba aránylag okos emberek járnak, fizikadogánál meg volt már 2,5 alatt az évfolyamátlag.

Kamaszkezelő könyv!? Holy Shit. Még egyet nem olvastam hála a jó égnek, de ha már a téma felé kacsingatsz, akkor inkább olvasd el a Neveletlen Hercegnő sorozatot Meg Cabottól, az biztos többet segítene. Szüleid nem olvasták véletlenül az SZJG-ket hogy ilyesmit adnak neked?

Kompetencia? Te most 10.-es vagy, vagy 8.-os?

A spoilerkedő ágát az emberi fajnak lánszóróval kéne kiírtani Nevet Bár hogy ha ne adj isten folyton azt hajtogatod hogy el ne merjék mondnai a végét, az a legtöbb embernek vörös posztó a szeme előtt.

Nagyon cuki.
Attól függ, nálunk az osztály 70%-a kitörő örömmel fogadja a 3-ast, vagy legalább egy megkönnyebbült sóhajjal, de ez még istenes. Jó hogy ezt a szót használom, ugyanis a tanárunk amúgy egy pap, és néztem is először, hogy hey.. vallás meg tudomány? Hát csak megvannak békében. A leckék lassan akár a prédikációk, "van benne papság" vagy hogy mondjam, szigor is van azért, ő még pálcával vagy...valami bottal vagdos az asztalra, a múltkor csak annyit mondtam, hogy stressz alatt ha dolgozat van én nem teljesítek jobban, erre mondja, hogy majd az órai stressz-szintet is felviszi annyira, hogy megszokjuk, aztán rávágott a padomra. Azon az órán sem szólaltam meg többet. (Igen, ez...hatásos. >.<#)
A mi sulinkba is aránylag okos gyerekek járnak, végül is csak az ország 4. vagy 5. legjobb gimije, nem tudom, kivéve az Arany Jánososok... ott is vannak rendes gyerekek, mit ne mondjak, de az osztály fele valami miatt mindig haldokol, random eltűnnek, meg hazamennek, aztán hozza az igazolást, hogy elrabolták az űrlények. Ó. És csesznek tanulni. No comment
Csak jó párszor mi szívtunk, akik bementünk órára, mert "addig nem megyünk tovább, hanem vegyetek elő lapot" címen kémián így szettem össze egy 1-est meg egy 2-est, hogy...meglepetés dolgozat. Abból amúgy sem vagyok penge, (sem fizikából és matekból) de egy négyessel túléltem idén. Jövőre meg jó pár új (és szigorúbb) tanárt kapunk anyáék elmondása szerint... jó, mindenről tudnak, de mindenről előbb is, és lehet, hogy mindig rajtam van egy figyelő szem, de azért kapok pár belsőbb infót, ami azért jó..

Nem kacsintgatok sehova kamaszkezelés ügyben, de kaptam még egyet közben. Bele sem néztem, tudom, hogy szörnyű vagyok, és ezért (sem) lesz gyerekem. Meg mert nem is vonzz a dolog. Persze, megvan annak is a feelingje, de engem (még?) nem kapott el. Hmm?

Ez most irónia, vagy szarkazmus?
Mellesleg attól függ, hogy a stílusom és a hozzáállásom hova húz. Minek tűnök? Persze 8-as is lehet értelmesebb egy 10-esnél, példát is tudok.
Amúgy ha már így felvetült 10-es vagyok, mielőtt kapnám a kommenteket hogy nem tűnök annyinak. ööööö Aki nagyon bele akar kötni, az úgy is bele fog. (Az első aki beugrott Saphira volt. Nevet)

Csak akkor hajtogatom, ha belekezdenek, hogy nem, nem akarom hallani!! "jaj csak annyit hogy..."
BUMM.

Nem a nemzeti összetartozás napjáról meg "mit ünneplünk ma" hülyeségről van szó, hanem szerintem elég alap dolog, hogy tudjuk, mi történt június 4-én. Ennél már csak az volt szebb, mikor a volt sulimban egy csaj nem tudta belőni, mi a fene az a 'Trianoni békeszerződés', és mi köze Magyarországhoz.

De hát miért szégyen ez? Politikusaink szerint úgy sem Mohács vagy Trianon a magyar nemzet legnagyobb tragédája, hanem a holokauszt, elég ha arról tud mindenki.
Közben meg az emberek 80%-nak arról sincs fogalma, mi is van pontosan augusztus 20-án például. Még talán eljutnak az államalapítás ünnepéig, de hogy pontosan miért e napnak van kiemelt jelentősége, azt nem tudják.

Nem baj, éljen az oktatás és az amerikai filmeken szocializálódott, alulművelt és tudatlan társadalom. Amerikai izé, úristen.

És ilyenkor csodálkoznak, hogy egy kissé elitista vagyok. Sajnálom, hogy lenézem azokat az embereket, akik nem tudják a legalapabb dolgokat. Mondjuk ebbe nem kellene talán belemenni, de tényleg van egy minimum, amit azért illene tudni. És igen én is azért furcsán nézek, ha valaki nem vág egy ilyen dolgot, de ha hirtelen mondjuk egy okostelefon "app" kerül szóba, vagy akármi más, bulizás, disco zene, akkor hirtelen mindenki mindent tud, én meg ülök mint a hülyegyerek, mert nem hallgatok igénytelen zenét, nem járok esténként bulikba, nem b*szok be úgy, hogy kihányjak az ablakon, pedig biztos jó, ha annyian csinálják. Okos gyerekek járnak ide azért, de az okossággal nem mindig párosul intelligencia vagy az a nemes képesség, ha valaki kussban végigüljön egy órát és figyeljen, ne a körömlakkokról trécseljen, vagy ordítson a zene a füleséből. A tanárok meg lassan félnek fegyelmezni. Lassan? Már most félnek és nem is csodálom, bejön egy pénzes apuka terepjáróval, "aztán lerendezi a dolgokat".
Én nem így lettem nevelve, nekem más az értékrendem..régimódi vagyok.

Én nyugdíjas tempóban tolom még ha már itt tartunk, nálam még gombokat kell nyomogatni, és eddig sony w300im volt, 6 éven át, csak most cseréltem le mert a kijelzője beadta a kulcsot, szóval karácsonyra kaptam egy új telefont, ezúttal samsung gt s5610, vagy mi, de nagyon tetszik. egyszerű, jó kijelző, elég jó akksi, elvagyok vele. Nevet

Ha egy hétig ellenkező nemű lehetnék, akkor nekiállnék gyúrni, és folyton póló nélkül mászkálnék, persze erre a kijelentésre jönnek a gman félék, hogy ez lányoknál miért lenne akadály már most? Hát...pont az ilyenek miatt. Részben. Nevet

Suliban hétfői téma: ki hogy b*szott be? Gondolom nem csak itt, de én még életemben nem. De ha idősebb társasággal mozdulok ki, hát...kínálgatnak, de nincs hozzá kedvem.
Meg próbálták már, hogy rúgjak be velük..! Persze biztos jó, de nem hiszik el, hogy nem vonz a dolog.
Ilyenkor úgy érzem, mintha bennem lenne hiba.. Hümm-hümm Persze értem őket, mert szerintük jó dolog, mértékkel persze, hogy csak addig amíg jól érzed magad és nem rosszul vagy, de én alkohol nélkül is élvezem a társaságot ha jó, ha meg rossz, azon lehet a whiskey sem segítene..de olyan társasággal el sem megyek, és vagyok olyan pofátlan, hogyha olyanok közé keveredek, akkor egyszerűen lelépek. >.<#

Kicsit elhúztam a dolgot, még szívesen írnék, de akkor talán még annyian sem olvasnák el. smirksweat
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #2588 Dátum: 13 jún 04, 18:04:50 »

Ayumi pakolj ki rá egy szép kedves táblát, hogy lesz szíves tenni valamit, vagy legközelebb egy kalapáccsal figyelmezteted.
Az a baj hogy nem tudom hogy melyik az a kocsi  smirksweat és azt sem értem hogy miért vannak ilyen galád gyártók hogy a riasztó attól is beindul ha megfújja egy kis nyári szellő vagy ráhullik két esőcsepp.
Gonoszak...  Leüt

jaj, az esőből is elegem van már, ráadásul már árvizek is vannak jó sok helyen.  Szomorú

Idézetet írta: ^^
Attól függ, nálunk az osztály 70%-a kitörő örömmel fogadja a 3-ast, vagy legalább egy megkönnyebbült sóhajjal, de ez még istenes. Jó hogy ezt a szót használom, ugyanis a tanárunk amúgy egy pap, és néztem is először, hogy hey.. vallás meg tudomány? Hát csak megvannak békében. A leckék lassan akár a prédikációk, "van benne papság" vagy hogy mondjam, szigor is van azért, ő még pálcával vagy...valami bottal vagdos az asztalra, a múltkor csak annyit mondtam, hogy stressz alatt ha dolgozat van én nem teljesítek jobban, erre mondja, hogy majd az órai stressz-szintet is felviszi annyira, hogy megszokjuk, aztán rávágott a padomra. Azon az órán sem szólaltam meg többet. (Igen, ez...hatásos.  >.<#)
Ijesztő egy tanárod van.  smirksweat

Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #2589 Dátum: 13 jún 04, 19:39:42 »

Suliban hétfői téma: ki hogy b*szott be? Gondolom nem csak itt, de én még életemben nem. De ha idősebb társasággal mozdulok ki, hát...kínálgatnak, de nincs hozzá kedvem.
Meg próbálták már, hogy rúgjak be velük..! Persze biztos jó, de nem hiszik el, hogy nem vonz a dolog.
Ilyenkor úgy érzem, mintha bennem lenne hiba.. Hümm-hümm Persze értem őket, mert szerintük jó dolog, mértékkel persze, hogy csak addig amíg jól érzed magad és nem rosszul vagy, de én alkohol nélkül is élvezem a társaságot ha jó, ha meg rossz, azon lehet a whiskey sem segítene..de olyan társasággal el sem megyek, és vagyok olyan pofátlan, hogyha olyanok közé keveredek, akkor egyszerűen lelépek. >.<#
Nagyon érekes és jó dolgokat írtál, de most csak ehez szólok hozzá.
Tudod Flexee, ez a téma még jó sokáig fel fog jönni. Gimiben (vagy már jó ideje korábban) fedezik fel, hogy beb*szni milyen rohadt jó, és az összes "fiatal" a kis társait próbálja rá venni hogy tényleg k*rva jó,mert csak. Mert ha valaki fogja a hajad, mert hánysz, vagy elég cikis dolgokat csinálsz amikre nem emlékszel, arra "jó" vissza "emlékezni" (vagyis elmesélik) másnap reggel.
Szerintem ez elé nagy butaság. Bevallom, nem tartozom a bulizok közé, de nem is akarok. Valamiért minden "fiatalban" az van, hogy csak AZ él, aki bulizik, berúg. De ennél nagyobb ostobaságot nem hallottam.

Ha normálisan iszol, sőt ha minőségi piát iszol, (és nem arra mész csak rá, hogy keverjünk mindent összevissza, majd másnap kiderül mi történik) azzal nekem nincs bajom. Iszogatni jó, dumálni közben még jobb, el lenni, hajnalig meg bármi, de az hogy mindenki holt részeg, annak nincs értelme.

Tudod most kimentem a hétvégére Bécsbe. Egy szemináriumra, megtudni az egyetemekről dolgokat. Én kimentem, hogy információt gyűjtsek, de mint később megtudtam, a legtöbb ember azért megy ki, hogy egy nagyot bulizzanak, én meg csak néztem.
Szerencsére, nem 15-20 ember jött el, hanem csak velem együtt hárman voltunk. De így is jöttek helyi egyetemisták, akik meg akarták mutatni, milyen az éjszakai élet Bécsben. Mivel én mondtam hogy el vagyok, de nyugodtan menjenek, nem mentek. Iszogattam velük. Kóstoltam sz*r Grappat, olcsó vodkát és még hasonló piákat, mert a legtöbb egyetemistának nem az számít, hogy valami "jót" igyon, hanem az hogy alkohol legyen benne és olcsó legyen.
Viszont olyan téren a társaság jó volt. Jó fejek voltak, és nem ráncigáltak hogy menjünk klubokba. Az nem tetszett nekik hogy én voltam az egyetlen aki még be se csípet, (pedig azért iszogattam kicsit) de túl élték... Nevet Több maradt nekik.

Viszont, sokszor emiatt hogy nem megyek, nem mentem vagy egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért jó amit korábban leírtam, magamban keresem a hibát, hogy mi a gond velem. De rájöttem hogy én ilyen vagyok, valakinek hamar be kell rúgnia, hogy élvezzen valamit, vagy kikapcsolja magát bármikor, nekem meg erre nincs szükségem.
De nem vagyok alkohol ellenes, egyszerűen nem kell odáig jutnom, hogy berúgjak. Nevet Iszogatnia szeretek,mértékkel. Pirul

...
Azért ez durva, de nem csodálom, hogy miért nem tudja.
Én nem vagyok... hogy is mondják. Nagy magyar, de kíváncsi vagyok, hogy a töri tanára ha látná ezt hogy fogná a fejét.
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2590 Dátum: 13 jún 04, 21:07:29 »

De az is igaz, hogy élményekből maradtok ki. Senki se büszke arra, hogy nem emlékszik az estére, ezt elismerem. De akkor is! Jó néha rossz lánynak lenni. Én egész életembe az a típus voltam, aki betartotta a szabályokat. Mindig jó kislány voltam, jó jegyekkel, otthon segítettem, stb... Elengedni magad, átlépni egy határt... ezek azt hiszem a fiatalság velejárói.
Láttam már anyukát aki olyan volt, mint Minagi. Voltak barátai, jó fiatalsága volt, nem érezte úgy hogy bármiből is kimarad, de életképtelen gyerekeket nevelt fel, mert fogalma se volt róla, milyen is az az élet amitől annyira félti őket.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #2591 Dátum: 13 jún 04, 21:23:22 »

El kell ismerni hogy van benne valami "izgalmas" (nem tudom jobban megfogalmazni), de a másnaposság azért elég kellemetlen tud lenni.  smirksweat
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2592 Dátum: 13 jún 04, 21:25:00 »

Láttam már anyukát aki olyan volt, mint Minagi. Voltak barátai, jó fiatalsága volt, nem érezte úgy hogy bármiből is kimarad, de életképtelen gyerekeket nevelt fel, mert fogalma se volt róla, milyen is az az élet amitől annyira félti őket.

Már miért is ne lenne Minaginak fogalma róla? Az előbb írta, hogy bulizott már ilyen arcokkal, akik hányni járnak a bulikba. Miért kéne neki is kipróbálnia ahhoz, hogy úgy gondolhassa, hogy rossz?
Csak akkor gondolhatom, hogy én személy szerint nem szeretném ha a fenekembe dugná valaki a férfiasságát, ha kipróbáltam? Hány darab elszívott cigaretta után mondhatom, hogy szerintem káros az egészségre? Hány belőtt heroin után jelenthetem ki, hogy én ebből nem kérek, mert igen rövid távon halálhoz vezet?
Aki nem jár bulikba szétesni az életképtelen?

Minaginak bizony egy hatalmas +1 jár, valahogy ezt írtam meg én is régebben, csak nyilván teljesen félreérthetően, amire aztán mindenki ugrott, hogy milyen fonnyadt egy ember vagyok. Nem. Nagyon örülök neki, hogy vannak ilyen fiatalok hazánkban, mint Minagi, akik a minőséget a mennyiség elé helyezik.
És itt kapcsolódik be az én írásom ("Ti is szerettek inni. Mármint alkoholt. Inni.") mert egy olyan alsó szinten vagytok képesek (erről is) kommunikálni, hogy az valami zseniális. Proli, ahogy az internetek mondanák. Vodkanarancs, meg húú abszint, meg vodka, pálinka. Igénytelenség.
És a legjobb mikor jönnek a reposztok, hogy de az alkohol igenis a kultúránk része, meg egy jó házipálinka az ebéd mellé, vagy egy kis vörösborocska, az milyen jól tud esni. Persze.  Nevet Csak szerintem a felhasználók egy kezükön meg tudják számolni, hogy hányszor ittak ilyen alkalomból alkoholt, míg azt valószínűleg nem, hogy hányszor "basztak be" valami olcsó szartól a hétvégi bulikon. Szal ja tök jól hangzik, ivókultúra meg satöbbi, csak nem igaz.  Nevet
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #2593 Dátum: 13 jún 04, 21:30:15 »

Az hogy az ember nem rúg be nem azt jelenti hogy nem rossz kislány, nem laza, vagy nem éli ki magát. Ezt nem értem, miért kell össze kapcsolni a kettőt? Miért csak úgy tudsz rossz kislány lenni, úgy tudsz élni, ha be vagy "b*szva"?

Eléggé megtapasztalom milyen az élet, és nem zárom ki magam hogy ne járjak kocsmákba, csak partyzós helyekre nem szeretek járni. Nevet Szerintem ezt embere válogatja. Valakinek pia kell, hogy vaduljon, valaki fél attól hogy milyen lesz ha berúg, mások meg a gyerekükön keresztül nem akarják meg tapasztalni, azt amiből ők kimaradtak. Nem hinném, hogy ebből akár általánosítani is lehet, mert nem.

Barátnőm olyan hogy nem iszik, nem vadul ilyen téren és sehova se jár. Nem dohányzik, nem pipázik, nem csinál ilyen "rossz" dolgokat. De nincs is kedve.

Én tudok mezítláb táncolni az út közepén (Nem Pesten, a belvárosban) és élvezni az éjszakát pia nélkül, vagy becsípve, de nem gondolom, hogy olyan nagy katasztrófa van, ha valaki nem jár partyzni. Sőt, ez az a gondolkodás amit nem értek. Plusz nem csak 14-25 éves korodig vagy fiatal, lehet hogy közeledsz a 30hoz, vagy már egy érett felnőtt negyvenes vagy, akkor is ki tudsz kapcsolódni.

Szóval, nem tudom miért kell össze kötni a berúgást, azzal hogy "elengeded magad".

Egyet értek veled, hogy el kell engedned magad, és élned kell, csak nem értek egyet azzal, hogy ezt csak úgy éred el, hogy berúgsz.

Nos Laterneman, nem gondoltam hogy ezt fogom írni, de köszönöm. Nevet:$
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2594 Dátum: 13 jún 04, 22:33:52 »

Igazatok van, abban hogy hülye vagyok. Már megint itt vívok egy szélmalomharcot.
Csak baromira elegem van abból, hogy hetente elolvashatom azt, hogy mennyire szar ember vagyok.

Minagi, nem akartalak megsérteni. Nem arra akartam célozni, hogy rossz anya leszel csak azt akartam mondani, hogy van a világon ilyen példa is. Remélem, nem veszed magadra. Tényleg sajnálom.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 171 172 [173] 174 175 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins