Fizika négyes? Ez aranyos
A mi tanárunknál ha sikerül összeszedned egy hármast akkor már lambadázol egy sort örömödben. A sulimba aránylag okos emberek járnak, fizikadogánál meg volt már 2,5 alatt az évfolyamátlag.
Kamaszkezelő könyv!? Holy Shit. Még egyet nem olvastam hála a jó égnek, de ha már a téma felé kacsingatsz, akkor inkább olvasd el a Neveletlen Hercegnő sorozatot Meg Cabottól, az biztos többet segítene. Szüleid nem olvasták véletlenül az SZJG-ket hogy ilyesmit adnak neked?
Kompetencia? Te most 10.-es vagy, vagy 8.-os?
A spoilerkedő ágát az emberi fajnak lánszóróval kéne kiírtani
Bár hogy ha ne adj isten folyton azt hajtogatod hogy el ne merjék mondnai a végét, az a legtöbb embernek vörös posztó a szeme előtt.
Nagyon cuki.
Attól függ, nálunk az osztály 70%-a kitörő örömmel fogadja a 3-ast, vagy legalább egy megkönnyebbült sóhajjal, de ez még istenes. Jó hogy ezt a szót használom, ugyanis a tanárunk amúgy egy pap, és néztem is először, hogy hey.. vallás meg tudomány? Hát csak megvannak békében. A leckék lassan akár a prédikációk, "van benne papság" vagy hogy mondjam, szigor is van azért, ő még pálcával vagy...valami bottal vagdos az asztalra, a múltkor csak annyit mondtam, hogy stressz alatt ha dolgozat van én nem teljesítek jobban, erre mondja, hogy majd az órai stressz-szintet is felviszi annyira, hogy megszokjuk, aztán rávágott a padomra. Azon az órán sem szólaltam meg többet. (Igen, ez...hatásos.
)
A mi sulinkba is aránylag okos gyerekek járnak, végül is csak az ország 4. vagy 5. legjobb gimije, nem tudom, kivéve az Arany Jánososok... ott is vannak rendes gyerekek, mit ne mondjak, de az osztály fele valami miatt mindig haldokol, random eltűnnek, meg hazamennek, aztán hozza az igazolást, hogy elrabolták az űrlények. Ó. És csesznek tanulni.
Csak jó párszor mi szívtunk, akik bementünk órára, mert "addig nem megyünk tovább, hanem vegyetek elő lapot" címen kémián így szettem össze egy 1-est meg egy 2-est, hogy...meglepetés dolgozat. Abból amúgy sem vagyok penge, (sem fizikából és matekból) de egy négyessel túléltem idén. Jövőre meg jó pár új (és szigorúbb) tanárt kapunk anyáék elmondása szerint... jó, mindenről tudnak, de mindenről előbb is, és lehet, hogy mindig rajtam van egy figyelő szem, de azért kapok pár belsőbb infót, ami azért jó..
Nem kacsintgatok sehova kamaszkezelés ügyben, de kaptam még egyet közben. Bele sem néztem, tudom, hogy szörnyű vagyok, és ezért (sem) lesz gyerekem. Meg mert nem is vonzz a dolog. Persze, megvan annak is a feelingje, de engem (még?) nem kapott el.
Ez most irónia, vagy szarkazmus?
Mellesleg attól függ, hogy a stílusom és a hozzáállásom hova húz. Minek tűnök? Persze 8-as is lehet értelmesebb egy 10-esnél, példát is tudok.
Amúgy ha már így felvetült 10-es vagyok, mielőtt kapnám a kommenteket hogy nem tűnök annyinak.
Aki nagyon bele akar kötni, az úgy is bele fog. (Az első aki beugrott Saphira volt.
)
Csak akkor hajtogatom, ha belekezdenek, hogy
nem, nem akarom hallani!! "jaj csak annyit hogy..."
BUMM.
Nem a nemzeti összetartozás napjáról meg "mit ünneplünk ma" hülyeségről van szó, hanem szerintem elég alap dolog, hogy tudjuk, mi történt június 4-én. Ennél már csak az volt szebb, mikor a volt sulimban egy csaj nem tudta belőni, mi a fene az a 'Trianoni békeszerződés', és mi köze Magyarországhoz.
De hát miért szégyen ez? Politikusaink szerint úgy sem Mohács vagy Trianon a magyar nemzet legnagyobb tragédája, hanem a holokauszt, elég ha arról tud mindenki.
Közben meg az emberek 80%-nak arról sincs fogalma, mi is van pontosan augusztus 20-án például. Még talán eljutnak az államalapítás ünnepéig, de hogy pontosan miért e napnak van kiemelt jelentősége, azt nem tudják.
Nem baj, éljen az oktatás és az amerikai filmeken szocializálódott, alulművelt és tudatlan társadalom. Amerikai izé, úristen.
És ilyenkor csodálkoznak, hogy egy kissé elitista vagyok. Sajnálom, hogy lenézem azokat az embereket, akik nem tudják a legalapabb dolgokat. Mondjuk ebbe nem kellene talán belemenni, de tényleg van egy minimum, amit azért illene tudni. És igen én is azért furcsán nézek, ha valaki nem vág egy ilyen dolgot, de ha hirtelen mondjuk egy okostelefon "app" kerül szóba, vagy akármi más, bulizás, disco zene, akkor hirtelen mindenki mindent tud, én meg ülök mint a hülyegyerek, mert nem hallgatok igénytelen zenét, nem járok esténként bulikba, nem b*szok be úgy, hogy kihányjak az ablakon, pedig biztos jó, ha annyian csinálják. Okos gyerekek járnak ide azért, de az okossággal nem mindig párosul intelligencia vagy az a nemes képesség, ha valaki kussban végigüljön egy órát és figyeljen, ne a körömlakkokról trécseljen, vagy ordítson a zene a füleséből. A tanárok meg lassan félnek fegyelmezni. Lassan? Már most félnek és nem is csodálom, bejön egy pénzes apuka terepjáróval, "aztán lerendezi a dolgokat".
Én nem így lettem nevelve, nekem más az értékrendem..régimódi vagyok.
Én nyugdíjas tempóban tolom még ha már itt tartunk, nálam még gombokat kell nyomogatni, és eddig sony w300im volt, 6 éven át, csak most cseréltem le mert a kijelzője beadta a kulcsot, szóval karácsonyra kaptam egy új telefont, ezúttal samsung gt s5610, vagy mi, de nagyon tetszik. egyszerű, jó kijelző, elég jó akksi, elvagyok vele.
Ha egy hétig ellenkező nemű lehetnék, akkor nekiállnék gyúrni, és folyton póló nélkül mászkálnék, persze erre a kijelentésre jönnek a gman félék, hogy ez lányoknál miért lenne akadály már most? Hát...pont az ilyenek miatt. Részben.
Suliban hétfői téma: ki hogy b*szott be? Gondolom nem csak itt, de én még életemben nem. De ha idősebb társasággal mozdulok ki, hát...kínálgatnak, de nincs hozzá kedvem.
Meg próbálták már, hogy rúgjak be velük..! Persze biztos jó, de nem hiszik el, hogy nem vonz a dolog.
Ilyenkor úgy érzem, mintha bennem lenne hiba..
Persze értem őket, mert szerintük jó dolog, mértékkel persze, hogy csak addig amíg jól érzed magad és nem rosszul vagy, de én alkohol nélkül is élvezem a társaságot ha jó, ha meg rossz, azon lehet a whiskey sem segítene..de olyan társasággal el sem megyek, és vagyok olyan pofátlan, hogyha olyanok közé keveredek, akkor egyszerűen lelépek.
Kicsit elhúztam a dolgot, még szívesen írnék, de akkor talán még annyian sem olvasnák el.