Micsudi
|
|
« Válasz #2610 Dátum: 13 jún 05, 11:17:43 » |
|
Putyint én egy politikai zseninek tartom! De az okaiba nem mennék bele... Nemtudom hogy a külföldi politika is tabu-e meg vannak magyar vonatkozásai is... Szóval hagyjuk
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2611 Dátum: 13 jún 05, 11:21:28 » |
|
Én összehoznék egy kis társaságot, minden hónapban eldöntenénk, hogy most ki lesz a kismodi, mind rá szavaznánk és biztosan mind sorrakerülnénk. Mókás dolog kiskapukat keresni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2612 Dátum: 13 jún 05, 12:50:39 » |
|
Szerintem ez marha jó ötlet. Nem is maguk az elért eredmények miatt, hanem megfigyelni a működését, ki hogy viselkedik egy adott pozícióban stb. De szerintem végül itt is kezdődne majd, hogy pofára mennek a dolgok, meg "protekció" alapján kerül be vki ide-oda stb. Ilyesmire gondolok pl, hogy ha vki utálja a Sasuke-kun nevű felhasználót akkor richtig ellene szavazna még akkor is, ha egy pártban vannak, plusz logikus, hogy összevonja a Tobi-Obito topicot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2613 Dátum: 13 jún 05, 14:11:24 » |
|
Érdekes dolog lenne amit leírtam Laterneman, és jó lenne egy ilyet látni, de nem hiszem, hogy működőképes lenne, pont azért amit Sevanna mondott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2614 Dátum: 13 jún 05, 14:38:28 » |
|
Egyetértek az utóbbi hozzászólásokkal...
De most egy kis panaszkodás... hétfőre ígértek egy vizsgajegyet a vizsgából amit 22-én írtam... még mindig semmi... úgy imádom az ilyet... az ma déli ígéretük az volt, hogy ma 3-ra benn lesz neptunban, de ha nem, kiküldik a listát a jegyekkel... nos még ebből sem láttam semmit..
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2615 Dátum: 13 jún 05, 14:51:11 » |
|
Mivel az egész egy szinten csak fun lenne, így nem okozna nagyobb konfliktusokat, mint amik a topicokban vannak. A másik megakasztása pedig a való életben is így van, ezt kiküszöbölni nem lehet, biztos vagyok benne, hogy ez most is jelen van a felsőbb szinteken, a moderátorok között, hogy néha direkt a másik ellen szavaz-szól valaki.
Mindegy, csak egy ötlet volt, ha esetleg Aeséket, meg Cartékat érdekli, akkor én szívesen kidolgozom az alkotmánytervezetet, választási rendszert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2616 Dátum: 13 jún 05, 15:26:38 » |
|
Még a végén tényleg állam lesz a fórumunkból
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2617 Dátum: 13 jún 05, 15:27:46 » |
|
Shit just got real.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2618 Dátum: 13 jún 05, 15:30:06 » |
|
Még a végén tényleg állam lesz a fórumunkból Már úgy is annyit vagyok itt (és még pár ember), hogy ez a "második hazám". Shit just got real. Do you speak hungarian?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 05, 15:32:44 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2619 Dátum: 13 jún 05, 15:41:55 » |
|
Látom a dekadens nyugat tovább viszi destruktív politikáját, nem volt elég 1792, meg 1914? Ránk akarják erőltetni liberális demokráciájukat, paternalizmus álszent köntösében demokratizálnak, amellyel, az eddig organikusan fejlődött identitástudatunkat és fórumtársi szolidaritásunkat a földbe tiporják. Írott alkotmányt nekünk? nekünk???
A tömegek korát éljük, az undorító tömegek korát, amely tömeg soha nem táplált még olyan illúziót saját magáról és önnön szerepérõl mint éppen ma. Hányingerlõen undorító, amit a tömeg önmagáról hisz ebben a században. fórumképviselet, egyenlő szavazat, hát hol élünk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2620 Dátum: 13 jún 05, 16:00:36 » |
|
Jelentkeztem árvízvédelemre. A BME szervezett ilyet. Bár még nem egészen értem, hogy fog működi, de ha kell menni, akkor megyek segíteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2621 Dátum: 13 jún 05, 16:09:37 » |
|
Derék dolog Ha baj lesz én is megyek sztem rómaira..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2622 Dátum: 13 jún 05, 16:38:10 » |
|
Rita vizsgázz inkább helyettem analitikából xD Nem tudok tanulni, ha folyton a neptunt kell lesni... mostmár jó lenne ha 5-öst kapnék xD Látom a dekadens nyugat tovább viszi destruktív politikáját, nem volt elég 1792, meg 1914? Ránk akarják erőltetni liberális demokráciájukat, paternalizmus álszent köntösében demokratizálnak, amellyel, az eddig organikusan fejlődött identitástudatunkat és fórumtársi szolidaritásunkat a földbe tiporják. Írott alkotmányt nekünk? nekünk???
A tömegek korát éljük, az undorító tömegek korát, amely tömeg soha nem táplált még olyan illúziót saját magáról és önnön szerepérõl mint éppen ma. Hányingerlõen undorító, amit a tömeg önmagáról hisz ebben a században. fórumképviselet, egyenlő szavazat, hát hol élünk?
Nyugi, ha a fórumon nem is, legalább Sütikirályságban mindörökké a dicső monarchia fog uralkodni...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2623 Dátum: 13 jún 05, 17:59:12 » |
|
Ha Sütiországban van jó munka és szép lányok akik nem roppantják össze az ember szívét megmutatod merre van Mert akkor kezdek csomagolni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2624 Dátum: 13 jún 05, 18:03:58 » |
|
Ez a Sütiország engem már a neve alapján is érdekel.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|