24 nov 22, 15:50:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 173 174 [175] 176 177 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1238444 alkalommal)
0 Felhasználó és 42 vendég van a témában
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2610 Dátum: 13 jún 05, 11:17:43 »

Putyint én egy politikai zseninek tartom! De az okaiba nem mennék bele... Nemtudom hogy a külföldi politika is tabu-e meg vannak magyar vonatkozásai is... Szóval hagyjuk
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2611 Dátum: 13 jún 05, 11:21:28 »

Én összehoznék egy kis társaságot, minden hónapban eldöntenénk, hogy most ki lesz a kismodi, mind rá szavaznánk és biztosan mind sorrakerülnénk. Mókás dolog kiskapukat keresni. Nevet
Naplózva
Sevanna
VIP

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #2612 Dátum: 13 jún 05, 12:50:39 »

Szerintem ez marha jó ötlet. Nevet Nem is maguk az elért eredmények miatt, hanem megfigyelni a működését, ki hogy viselkedik egy adott pozícióban stb. De szerintem végül itt is kezdődne majd, hogy pofára mennek a dolgok, meg "protekció" alapján kerül be vki ide-oda stb. Ilyesmire gondolok pl, hogy ha vki utálja a Sasuke-kun nevű felhasználót akkor richtig ellene szavazna még akkor is, ha egy pártban vannak, plusz logikus, hogy összevonja a Tobi-Obito topicot.
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2613 Dátum: 13 jún 05, 14:11:24 »

Érdekes dolog lenne amit leírtam Laterneman, és jó lenne egy ilyet látni, de nem hiszem, hogy működőképes lenne, pont azért amit Sevanna mondott.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2614 Dátum: 13 jún 05, 14:38:28 »

Egyetértek az utóbbi hozzászólásokkal...

De most egy kis panaszkodás... hétfőre ígértek egy vizsgajegyet a vizsgából amit 22-én írtam... még mindig semmi... úgy imádom az ilyet... az ma déli ígéretük az volt, hogy ma 3-ra benn lesz neptunban, de ha nem, kiküldik a listát a jegyekkel... nos még ebből sem láttam semmit..
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2615 Dátum: 13 jún 05, 14:51:11 »

Mivel az egész egy szinten csak fun lenne, így nem okozna nagyobb konfliktusokat, mint amik a topicokban vannak. A másik megakasztása pedig a való életben is így van, ezt kiküszöbölni nem lehet, biztos vagyok benne, hogy ez most is jelen van a felsőbb szinteken, a moderátorok között, hogy néha direkt a másik ellen szavaz-szól valaki.

Mindegy, csak egy ötlet volt, ha esetleg Aeséket, meg Cartékat érdekli, akkor én szívesen kidolgozom az alkotmánytervezetet, választási rendszert.
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2616 Dátum: 13 jún 05, 15:26:38 »

Még a végén tényleg állam lesz a fórumunkból Nevet 
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #2617 Dátum: 13 jún 05, 15:27:46 »

Shit just got real.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #2618 Dátum: 13 jún 05, 15:30:06 »

Még a végén tényleg állam lesz a fórumunkból Nevet  
Már úgy is annyit vagyok itt (és még pár ember), hogy ez a "második hazám".  Pojén

Idézet
Shit just got real.
Do you speak hungarian?  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 05, 15:32:44 írta Ayumichan » Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #2619 Dátum: 13 jún 05, 15:41:55 »

Látom a dekadens nyugat tovább viszi destruktív politikáját, nem volt elég 1792, meg 1914?  Ránk akarják erőltetni liberális demokráciájukat, paternalizmus álszent köntösében demokratizálnak, amellyel, az eddig organikusan fejlődött identitástudatunkat és fórumtársi szolidaritásunkat a földbe tiporják. Írott alkotmányt nekünk? nekünk???

A tömegek korát éljük, az undorító tömegek korát, amely tömeg soha nem táplált még olyan illúziót saját magáról és önnön szerepérõl mint éppen ma. Hányingerlõen undorító, amit a tömeg önmagáról hisz ebben a században. fórumképviselet, egyenlő szavazat, hát hol élünk?
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2620 Dátum: 13 jún 05, 16:00:36 »

Jelentkeztem árvízvédelemre. A BME szervezett ilyet. Bár még nem egészen értem, hogy fog működi, de ha kell menni, akkor megyek segíteni.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2621 Dátum: 13 jún 05, 16:09:37 »

Derék dolog Mosolyog Ha baj lesz én is megyek sztem rómaira..
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2622 Dátum: 13 jún 05, 16:38:10 »

Rita vizsgázz inkább helyettem analitikából xD
Nem tudok tanulni, ha folyton a neptunt kell lesni... mostmár jó lenne ha 5-öst kapnék xD

Látom a dekadens nyugat tovább viszi destruktív politikáját, nem volt elég 1792, meg 1914?  Ránk akarják erőltetni liberális demokráciájukat, paternalizmus álszent köntösében demokratizálnak, amellyel, az eddig organikusan fejlődött identitástudatunkat és fórumtársi szolidaritásunkat a földbe tiporják. Írott alkotmányt nekünk? nekünk???

A tömegek korát éljük, az undorító tömegek korát, amely tömeg soha nem táplált még olyan illúziót saját magáról és önnön szerepérõl mint éppen ma. Hányingerlõen undorító, amit a tömeg önmagáról hisz ebben a században. fórumképviselet, egyenlő szavazat, hát hol élünk?

Nyugi, ha a fórumon nem is, legalább Sütikirályságban mindörökké a dicső monarchia fog uralkodni...
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2623 Dátum: 13 jún 05, 17:59:12 »

Ha Sütiországban van jó munka és szép lányok akik nem roppantják össze az ember szívét megmutatod merre van Nevet Mert akkor kezdek csomagolni Nevet
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #2624 Dátum: 13 jún 05, 18:03:58 »

Ez a Sütiország engem már a neve alapján is érdekel.  Hümm-hümm
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Oldalak: 1 ... 173 174 [175] 176 177 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins