Micsudi
|
|
« Válasz #2355 Dátum: 13 máj 26, 13:40:21 » |
|
Ideges vagyok rohadtul, ne várj tőlem logikát Lehet holnap a Szakmámmal és azzal a nyavalyás 30 plusszponttal jövök haza.... vagy totálisan megsemmisülök és hazafelé megnézem milyen hideg a Duna vize.... Nem akarok több informatikát tanulni és elveszteni még egy évet... Mások így is 2-3 évet vernek rám... én meg még el se indultam kb....
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2356 Dátum: 13 máj 26, 13:43:22 » |
|
Na hát én nagyon ritkán iszok kólát amúgy is. Nem állok sorba ilyen "neves kóláért" sem, főleg hogy valami extra ritka nevem van. (Angelika nevűt biztos nem kapni).
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2357 Dátum: 13 máj 26, 13:46:28 » |
|
Oh ha műszaki pályát választasz még biztos fogsz találkozni informatikával, sőt sokkal nehezebb tárgyakkal is, mint egy kis fincsi mechanika, matematika... Szintén holnap vizsgázom, végig tanultam az elmúlt napokat... ma is azt kéne még csinálnom, jó lenne ha holnap átmennék... remek lenne... Ha Angeli-s nincs is szerintem Angyalkásat találnál, az majdnem olyan. Nekem mindig is tetszett az Angeli név
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #2358 Dátum: 13 máj 26, 13:46:40 » |
|
Szép neved van Ayumi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2359 Dátum: 13 máj 26, 13:48:51 » |
|
Utálom a szervereket... nagyonXD életemben nem utáltam így tárgyat... még a latinnal is jobban kibékültem anno mint ezzel... Én hirtelen 3 Zitát tudok nem olyan ritka név az
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #2360 Dátum: 13 máj 26, 13:50:20 » |
|
Különösebben nem figyeltem meg, de szerintem itt nevesek nincsenek is, csak feliratosak. Sógor-os, legjobb barát-os, haverok-os, de a legjobb az abszolvens-es. Az én nevemnél gyakoribb úgysincs, HÁH! noenak igaza van, a műszaki dolgok és az informatika kéz a kézben járnak manapság, a jövőben meg csak még jobban össze fognak fonódni, úgyhogy nem menekülsz előle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2361 Dátum: 13 máj 26, 13:55:59 » |
|
Szeretem az informatikát... a rendszergazdai dolgoktól vagyok ki! ha Photoshoppal kell dolgozni 3D-s progival stb azzal nincs gond
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2362 Dátum: 13 máj 26, 14:06:39 » |
|
Szép neved van Ayumi. Kösz, a tied se rossz. ha Photoshoppal kell dolgozni 3D-s progival stb azzal nincs gond Micsudi, szeretsz képeket szerkeszteni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #2363 Dátum: 13 máj 26, 14:12:55 » |
|
Akkor úgy vagy vele, mint én. Egyetlen bajom, hogy rendesen meg kellene tanulnom használni azokat a programokat, többek között a suli miatt is. x3 Monaco FTW! Imádom ezt a pályát...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2364 Dátum: 13 máj 26, 14:31:14 » |
|
Nem vagyok nagy művész de ha úgy alakul megcsinálom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2365 Dátum: 13 máj 26, 14:34:11 » |
|
Én csak akkor "alkotok" (a Gimp nevű programmal), ha "megszáll az ihlet".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2366 Dátum: 13 máj 26, 16:11:10 » |
|
Tesóm megkért, hogy segítsek neki egy kicsit fordításban. Azt mondta nem hosszú és van hozzá szószedet. Én természetesen elvállaltam egy oldalt, mert hát miért ne. Én még életembe ilyen sz*rral ne találkoztam, kiderült ugyanis, hogy ez építőmérnöki szakszöveg. "Hajlékony pályaszerkezetek betonerősítése" és hasonló kifejezésekkel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2367 Dátum: 13 máj 26, 16:34:59 » |
|
Néha túl jó húg vagy úgy látom (sokfunkciós bank, fordító... ) bátyádnak oka nemlehet panaszra én megkérnélek, hogy vizsgázz helyettem Ha már megint itt tartunk... ellövöm itt is a szokásos szöveget, holnap 9-től mindenki nekem szurkol, de nagyon, rendben vagyunk? Am tényleg minden vizsgaidőszakban az előző olyan könnyűnek tűnik, pedig...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2368 Dátum: 13 máj 26, 17:47:57 » |
|
Jól van, akkor szurkolunk neked de ne aggódj össze fogod hozni. Elszomorít az időjárás, már megint szakad az eső.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2369 Dátum: 13 máj 26, 19:28:13 » |
|
Bekem 8tól lehet szurkolni Noénak is szurkoljatok hajj lenne már 24 órával előrébbXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|