dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2325 Dátum: 13 máj 25, 20:56:12 » |
|
NA egy igazi "brazil" Hi-tech zseni...  Jézusom...mondjuk ezeket az okosságokat a rézbőrűek találják ki többnyire.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 25, 20:57:50 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2326 Dátum: 13 máj 25, 20:58:54 » |
|
Nekem volt egy osztálytársam aki szerint a denevér madár. Egy másik szerint meg egyetlen darab dobhártyánk van. Az a szomorú hogy elméletileg biosz-kémia szakos osztály voltunk. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2327 Dátum: 13 máj 25, 21:11:58 » |
|
Most már ha azt mondja rám valaki hogy én vagyok a világon a leghülyébb,hát akkor jól képenröhögöm. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #2328 Dátum: 13 máj 25, 23:37:30 » |
|
Elegem van a Facebook-os ismerőseimből. Most éppen valaki ezt terjeszti: http://www.youtube.com/watch?v=HZKvpOq3R8sÉs annyira bírom az "akaratosan akarnak megölni minket", "kinyírnak lassan", "ezek kész tények" típusú hozzászólásokat. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 25, 23:38:52 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #2329 Dátum: 13 máj 26, 06:06:13 » |
|
Az ilyen össze-vissza esküvűs elméleteket a Vakondkirály gyártja, hogy amíg az emberiség azzal van elfoglalva, hogy asványvíz helyett kénsavat árulnak, addig ő nyugodtan tervezgethesse a felszín meghódítását.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2330 Dátum: 13 máj 26, 08:05:33 » |
|
Mekkora hülyeség.xD Mindenki tudja hogy a só nem egészséges,erre azt mondják azért mert Kálium van benne.(Y) Ez egy nagy összeesküvés... Húú ,mindjárt fogom a légpityut,aztán lelődözöm ezeket a k.csög verebeket.Itt visnyognak ,mintha muszáj lenne nekik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 26, 08:11:57 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #2331 Dátum: 13 máj 26, 08:06:59 » |
|
Ahhhhhhh..... megnéztem a videó felét, de tovább nem bírtam T_T sikeresen agyf*szt kaptam...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2332 Dátum: 13 máj 26, 08:16:39 » |
|
Próbálom elterelni a figyelmemet,de mondjuk lehet bekéne csuknom az ablakot.  Most nézem a Tabu-t ,ami szokott menni a National Geo-n.Hát vannak furcsa dolgok...de rohadt érdekes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2333 Dátum: 13 máj 26, 08:29:03 » |
|
Igen,tényleg sok az ism.,pedig az 1.évad is 66.részes...Egyébként úgy töltöm le.  Reggel én is csak Simpson családot,vagy hajnalban a family guy-t szoktam nézni,máskor be se kapcsolom,már vagy fél éve nem néztem tv-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #2335 Dátum: 13 máj 26, 09:52:58 » |
|
Ez a tabu ennyire érdekes lenne? Lehet meglesem. Én se néztem már jó ideje tv-t. Másfél éve ha jól számolom. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2336 Dátum: 13 máj 26, 10:08:35 » |
|
Annyira azért nem nagy szám, de egész érdekes riportok vannak benne. Este egy órára megéri, ha van időd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #2337 Dátum: 13 máj 26, 10:21:54 » |
|
Ördögi dolog ez a lyukaskalács. Belemászik a szádba, elhieti veled, hogy még a hatodik darab után is éhes vagy, majd jó negyedóra múlva úgy megfekszi a gyomrodat, hogy mozogni sem bírsz tőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #2338 Dátum: 13 máj 26, 12:13:23 » |
|
Mért nincs sehol Noé(mi)s Coca Cola? Nem egy túl ritka név és még csak annyira nem is új, végülis Jókai már 1872-ben magyarosította...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2339 Dátum: 13 máj 26, 12:16:42 » |
|
xD Ritát se találtunk még. De húgomnak küldettem egy Tündérke feliratút. Tündének hívják. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|