24 nov 22, 21:41:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 155 156 [157] 158 159 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1239586 alkalommal)
0 Felhasználó és 180 vendég van a témában
Saku
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2340 Dátum: 13 máj 26, 12:19:20 »

Sziasztok!(Bocsi, hogy betrollkodok. Már elég rég kommenteltem^^")
Petrásat láttatok már valahol? Még nem volt alkalmam keresgélni, de szeretném tudni, hogy mire számítsak.
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2341 Dátum: 13 máj 26, 12:40:09 »

Lehet hogy gyártottak olyat is, csak betárolták valami raktárba, és kb fél év múlva kiszálltják a boltokba...
Ez is olyan mint a nyereményes flakonok.. Mire kikerül a boltokba, lejár a nyereményakció...
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2342 Dátum: 13 máj 26, 12:40:35 »

Nekem rémlik Petrás a CBA-ból.
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #2343 Dátum: 13 máj 26, 12:42:20 »

Haha ,Noémi-t épp láttam tegnap az Euro family-be...Nevet Pedig ezek elég gyakori nevek,talán már elvitték mindet.De micsoda marketing fogás,ráírják a nevet,és még az is megveszi aki egyébként nem issza meg a colát.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 26, 12:43:15 írta dreamfolow » Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2344 Dátum: 13 máj 26, 12:43:48 »

Zseniális ötlet volt a részükről, ez tény. Nevet
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2345 Dátum: 13 máj 26, 12:43:59 »

olyannal még nem találkoztam, hogy csak olyankor kerĚlnének a nyereményes flakonok a boltokba, mire lejár a nyeremény akció

Szerintem Petrásat fogsz találni, bár én személy szerint még nem láttam, leginkább Gabriellát látok meg Sándort és Gergőt... meg nyuszit meg multkor Pétert is láttam
lesz elvileg Budai Campus-os feliratú cola is azt is már kíváncsian várom Nevet
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2346 Dátum: 13 máj 26, 12:53:06 »

Zseniális ötlet volt a részükről, ez tény. Nevet

Az biztos. Élő, ráadásul ingyenes reklámfelületté váltak az emberek, és még csak le sem esik nekik. Most az is kóláért áll sorba a boltban, aki egyébként nem is szereti annyira, csak azért mert rá van írva a neve.
>Most már biztosan a marketinges szakma az álommelóm. Mennyi szart el lehet adni az ostoba embereknek. Nyami!  Kúl
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2347 Dátum: 13 máj 26, 12:56:05 »

Hmm én nem ittam kólát amióta ez a neves verzió van.... Csóróság van... De majd kerítek egy Gáborosat Nevet  És ez tényleg nagy marketing fogás Nevet Ezek után jöhet bármi Mosolyog Bandák előadók nevei stb...   A CCCnek (coca cola company) van elég pénze Nevet Világhatalom...
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #2348 Dátum: 13 máj 26, 13:05:57 »

Ez mind jó és szép, de vajon engem miért nem hat meg hogy rá van írva a nevem egy CocaColás üvegre? Nevet

Még ha valami tartós minőségi tupperware üveg lenne (a nevemmel).
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #2349 Dátum: 13 máj 26, 13:06:47 »

Hát még ezek után sem vennék Cólát. Utálom, és nem hinném, hogy lenne Zita nevű egy hamar.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 26, 13:08:42 írta zitagirl » Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #2350 Dátum: 13 máj 26, 13:17:49 »

személy szerint én viszont vizsgaidőszakban különösen szeretem a kólát... segít tanulni, most pl. megmondta nekem milyen élemiszert kéne foszforsav tartalomra titrálni... meg amúgy is jót tesz ilyenkor egy kis koffein tartalmú izocukor oldat...
és  ha már akkor neveset vettem volna, de mivel nem találtam maradt  a 2l-es verzió
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2351 Dátum: 13 máj 26, 13:21:32 »

Szerintem Zita tuti van...  De megennék egy nagy adag KFC-t Nevet Az egyetlen gyorskaja amit szeretek Nevet  
Múltkor pont azon gondolkoztam, hogyha USA-ban olyan csórók hogy főleg ilyen gyorskajákat esznek itt meg kb Luxus elmenni a családdal enni egy mekit kfc-t burgert stb akkor mi milyen csórók lehetünk ikszdé  
Részben hálás vagyok ezért mert az emberek legalább még főznek és esznek rendes otthoni kaját...
De mi lesz ha ide is elérnek a génmodosított cuccok (mert épp most készülnek betörni) Mi lesz az élelmiszerárakkal ?

Holnap Vizsgázok, de nem érdekel se a debian se a winszerver... Nem akarok megbukni sem de ha levizsgázok az csoda lesz így...  Koffein nekem nem kéne Nevet épp eléggé fent van a vérnyomásom, inkáb valami jó fűszeres csípős sült aztán valami csokiban tocsogó édesség Nevet
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #2352 Dátum: 13 máj 26, 13:29:01 »

Ott csak a dobozos kólán van felirat? Itt még a kétliteresen is.

Micsudi, egyszer meg fog ütni a guta azoktól a kajáktól... Nevet

Neee, szaggat a stream... Rohadt idegesítő, hogy pont most nem vagyok otthon, amikor futam van.
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #2353 Dátum: 13 máj 26, 13:29:08 »

Szerintem Zita tuti van...
Ha van hát van. Én csak azért gondolom úgy, mert ne igen elterjedt név.  
Múltkor pont azon gondolkoztam, hogyha USA-ban olyan csórók hogy főleg ilyen gyorskajákat esznek itt meg kb Luxus elmenni a családdal enni egy mekit kfc-t burgert stb akkor mi milyen csórók lehetünk ikszdé
Leírhatatlanul, de legalább nem vagyunk olyan kövérek, mint az amerikaiak. ikszdé
Részben hálás vagyok ezért mert az emberek legalább még főznek és esznek rendes otthoni kaját...
De mi lesz ha ide is elérnek a génmodosított cuccok (mert épp most készülnek betörni) Mi lesz az élelmiszerárakkal ?

Felmennek az árak, és akiknek nem lesz elég pénze, inkább termeszt majd a kertjében.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #2354 Dátum: 13 máj 26, 13:31:48 »

Micsudi érdekes egy logikai lefutása van az előző hsz-ednek.

Ott csak a dobozos kólán van felirat? Itt még a kétliteresen is.

Micsudi, egyszer meg fog ütni a guta azoktól a kajáktól... Nevet

Neee, szaggat a stream... Rohadt idegesítő, hogy pont most nem vagyok otthon, amikor futam van.

A 2l-sen is van csak ahol én csokiboltban vettem ott még nem volt. Am a 2l-sen a kedvenc feliratom a csoporttársaim, nemtudom ezt hogy találták ki...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 155 156 [157] 158 159 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins