zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1845 Dátum: 13 máj 05, 21:19:14 » |
|
Sok sikert hozzá! Szerencsére nekem még van 4 évem az érettségire.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1846 Dátum: 13 máj 05, 21:22:16 » |
|
Én már rég leérettségiztem még belestem az utolsó olyan generációba akiknek idegen nyelvből nem kellett. Jaj ti szegények én meg holnap megyek érettségizni xD Ja am sok sikert.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1847 Dátum: 13 máj 05, 21:35:21 » |
|
Jaj ti szegények én meg holnap megyek érettségizni xD Az se vészes de majd sok sikert Én holnap vizsgázom jogból, nem igen füllik hozzá a fogam, holnapután meg zh és nem igen volt időm tanulni (még). Hétvégén 2 ballagáson is részt vettem, Debrecen környékén, szal átkajáltam az időt xD, ma meg 14:20-as indulással 8-ra sikerült beérnem a koliba.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1848 Dátum: 13 máj 05, 21:43:46 » |
|
Én inkább 5 idegen nyelvből érettségiznék, mintsem matekból... :S
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1849 Dátum: 13 máj 05, 21:50:12 » |
|
Ezzel nem vagy egyedül. Már a matek érettségi szó hallatán is rémálmaim lesznek. Csak hát nem lehetett azt mondani a vizsgabiztosnak hogy inkább kérdezzenek idegen szavakat mint logaritmusos egyenleteket.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1850 Dátum: 13 máj 05, 21:59:59 » |
|
A matek érettségi könnyű. Egyszerű logika, meg pár alapvető képlet. Az irodalom a gáz ... -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1851 Dátum: 13 máj 05, 22:17:30 » |
|
Brace yourselves, Lámpás is coming.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1852 Dátum: 13 máj 06, 05:09:43 » |
|
A közép matek tényleg könnyű, de az emelt, na az a gáz! Az irodalom meg csak szövegértés, a műelemzésnél meg csak értelmesnek tűnő dolgokat kell halandzsázni. Ott nincs is helyes megfejtés, a tanár azt fogad el, amit akar. Am tegnap nem értem rá, szóval most: Boldog anyák napját, minden majdani anyukának, meg ha vannak, akik itt már tényleg anyák, akkor mellékesen nekik is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 06, 05:10:14 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1853 Dátum: 13 máj 06, 08:08:23 » |
|
Szval azoknak is boldog anyáknapját,akik majd a jövőben szeretnének anyák lenni? (Nem rossz ötlet xD) Akkor ez kb olyan mint a nőnap.Nekem is a matek lesz a gáz,bár ha a tesóm tavaly letudott 4-esre érettségizni,és nem egy zseni matekból,akk talán kettesre valahogy összekaparom.Bár ahhoz képest most tanulja a közgazdász matekot a főiskolán,de nem önszántából teszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1854 Dátum: 13 máj 06, 08:56:16 » |
|
Miért valaki a fejéhez tart egy pisztolyt? Allergia, allergia, allergia. Ma megyek fodrászhoz, remélem kipofozza a hajamat.. mert eléggé kikopott a szín belőle. Igaz eddig egyszer volt festve össz vissz. Agárd, pizza. Gao.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1855 Dátum: 13 máj 06, 10:08:49 » |
|
Jah tényleg utólag is boldog anyák napját mindenkinek, akinek van otthon terhes nősténymacskája, akinek több is azoknak egyesével külön-külön is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1856 Dátum: 13 máj 06, 11:49:55 » |
|
Tényleg, hisz nem csak embert lehet felköszönteni. Szóval boldog anyák napját a démoni cicám hófehér anyukájának.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1857 Dátum: 13 máj 06, 11:56:13 » |
|
Tök édesek vagytok. Mellesleg ma semmilyen nemes napot nem mondanak? ...ha már az anyákat utólag köszöntjük, hátha megint lemaradunk valamiről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1858 Dátum: 13 máj 06, 12:27:03 » |
|
Pöpec avatar =) ( mondjuk az enyém jobb :DD ) Anno én is ki akartam rakni Dr. Oozakit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1859 Dátum: 13 máj 06, 13:53:07 » |
|
Tök édesek vagytok. Köszönöm, amúgy tudom, de azért jól esett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|