Aes Sedai
|
|
« Válasz #1830 Dátum: 13 máj 04, 06:08:18 » |
|
Mi a rákért van az hogy képes vagyok napokra megfagyasztani a duma topicot ? EZ a supererőm?
Ilyen képesség nekem is kéne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1831 Dátum: 13 máj 04, 09:31:05 » |
|
Eddig kibírtam de nem bírom tovább szó nélkül tűrni, szóval muszáj megkérdeznem :DD Neked Sasuke anyja a kedvenced a Narutoból, vagy csak simán nem akarod lecserélni az avád. mert már úgy hozzád nőtt? Több mint öt éve ez az avám. Most már nem cserélem le. Amúgy kedveltem őt. Szeretem az anyai karaktereket. A kedvencem amúgy Kakashi. Sajnálom Gadt. Hirtelen felindulásból ennyire emlékeztem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 04, 09:34:51 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1832 Dátum: 13 máj 04, 11:11:39 » |
|
Jaa. És még nem vettem észre, hogy a vége is másképp van. Kettőnk között, mindennek vége. Amúgy ez valami hülye reklám volt. Ami mindenkinek megmarad. Pont mint az, hogy: Ha fáj a lábam, könnyen elbánok vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1833 Dátum: 13 máj 04, 19:00:57 » |
|
Neked van Aes, fogod lezárod oszt jónapot Morita nem tudlak más avával elképzelni ez a védjegyed És a személyiségedhez is illik
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1834 Dátum: 13 máj 05, 02:34:29 » |
|
11 óra meló után este buli, kocsikázás az éjszakában, őzek, szarvask, nyulak és sünök közti szlalomozás, a diszkó közepén 2 balhézó csaj szétszedése, végén egy nállam kétszer nehezebb haver betuszkolása a kocsiba, és hazafuvarozása.. Jó buli volt? Franc se tudja.. Elvoltam... Na jóccakát.. >Kinyírtam a Dumát! Yesssz! :'D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 05, 12:08:06 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
|
« Válasz #1835 Dátum: 13 máj 05, 13:54:45 » |
|
Ilyen "képességem" nekem is van.
|
|
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1836 Dátum: 13 máj 05, 18:43:56 » |
|
Zseniális van az X-man mi meg lehetünk a Tgy-man (topicgyilkos) Ám lehetne egy kis élet mert az unalom lassan szexuális kapcsolatot létesít velem...
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1837 Dátum: 13 máj 05, 19:03:23 » |
|
Én is beszállok a Tgy-manbe. A topikok sorra fagynak meg ahova csak írok, vagy csak a felhasználók menekülnek az "aurám" elől.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1838 Dátum: 13 máj 05, 19:14:20 » |
|
Szerintem egyszerűen csak nincs idejük írogatni folyamatosan a fórumon. Jó napom volt. Reggel jött apa, és elkezdett veszekedni anyával azon, hogy mindig mi változtatjuk az időt, és nem vasárnaponként jön évek óta. Jól be is csapta az ajtót és kiment a kocsihoz. Aztán elmentünk nagyihoz Anyák napja miatt. Jó kis ízetlen és gusztustalan kaja volt plusz még a süti is 100-szor édesebb volt, mint a török méz. Ja és népnapomra kaptam egy kulcstartót, ami világít és azt is a régi munkahelyéről kapta. Volt beszélgetés is, hogy milyen az oktatás meg a gépírás hülyeség, meg teljesen felesleges dolgokat tanítanak. Na a vége volt a legjobb, mert kötelező erkélyi virág bemutatás volt és minden egyes növényről elmondott mindent. Ja meg elmondta, hogy most megcsináltatná a konyhát és majd ha meghal rám hagyná tán a panellakását Óbudán. Legalább most érettségi szünetem van. Na most meg én fagyasztottam be a topicot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 05, 19:32:44 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1839 Dátum: 13 máj 05, 19:43:44 » |
|
Szerintem meg én voltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1840 Dátum: 13 máj 05, 19:47:30 » |
|
Na most meg én fagyasztottam be a topicot. Akkor te is csatlakozhatsz a "topikgyilkosok szövetségéhez", csak közben Éjfél megtörte a csendet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 05, 19:48:21 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1841 Dátum: 13 máj 05, 19:50:25 » |
|
Megtiszteltetés lenne, de legalább kicsit beindult most. Történt valakivel valami érdekes az elmúlt napokban?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1842 Dátum: 13 máj 05, 19:59:54 » |
|
Velem a szokásos dögunalom történt, élem a sivár hétköznapi életem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1843 Dátum: 13 máj 05, 20:06:44 » |
|
Semmi ,háh hnap nincs suli-meg az egész hét tök komolytalan lesz. .(Y) Ennek az egynek örülök,de nekem is dög unalommal telnek a napjaim.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #1844 Dátum: 13 máj 05, 21:11:00 » |
|
Jaj ti szegények én meg holnap megyek érettségizni xD
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
|