dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1860 Dátum: 13 máj 06, 13:57:00 » |
|
Kösz Lew,próbálok valami hozzám méltó avát kirakni.. (NemáááM)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1861 Dátum: 13 máj 06, 16:01:55 » |
|
Asszem most láttam az egyik legnagyobb Doctor Who referenciát. Dragon Fable-ben van egy telefon fülke csont esernyővel tetején, ami idő és téren át halad, most jelent meg a doktor csak orként és Doctor When néven, és egy szonikus csavarhoz hasonló cucca van. Ruházata alapján Matt Smith doki. Kár, hogy le kéne győznöm most őt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 06, 16:06:28 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1862 Dátum: 13 máj 06, 17:38:05 » |
|
Kissé kiakadtam a következőkön: http://www.youtube.com/watch?v=s233IA1f2L4http://www.youtube.com/watch?v=PyMhBoqjAvkMért ismeri mindenki csak úgy a Corvinust, mint "A közgáz"... rólunk Agrárosokról nem is tudnak
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1863 Dátum: 13 máj 06, 18:31:38 » |
|
Agrár... Ó, istenem, agrár...
Felszínre kerültek a rossz emlékek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 06, 18:32:49 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1864 Dátum: 13 máj 06, 18:44:57 » |
|
Miféle emlékek? Am agrár és agrár közt nagy a különbség...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1865 Dátum: 13 máj 06, 18:50:12 » |
|
Természetesen, tudom, hogy nagy a különbség. Egy ismerősöm az agrárra jár. Pontosabban nem agráros, hanem reklámmanager szakos, de lényegtelen. Nem igazán jöttünk ki jól. Pedig általában mindenkivel jóban vagyok, de a vele való kapcsolatépítés nagy nehézségnek bizonyult számomra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1866 Dátum: 13 máj 06, 18:52:52 » |
|
Asszem most láttam az egyik legnagyobb Doctor Who referenciát. Dragon Fable-ben van egy telefon fülke csont esernyővel tetején, ami idő és téren át halad, most jelent meg a doktor csak orként és Doctor When néven, és egy szonikus csavarhoz hasonló cucca van. Ruházata alapján Matt Smith doki. Kár, hogy le kéne győznöm most őt. Akkor a rendező egy kicsit se DW fan.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1867 Dátum: 13 máj 06, 18:53:42 » |
|
Természetesen, tudom, hogy nagy a különbség. Egy ismerősöm az agrárra jár. Pontosabban nem agráros, hanem reklámmanager szakos, de lényegtelen. Nem igazán jöttünk ki jól. Pedig általában mindenkivel jóban vagyok, de a vele való kapcsolatépítés nagy nehézségnek bizonyult számomra. Mindenkivel jóban vagy? Na ilyet se hallottam, hogy olyan lenne egy Agráron xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1868 Dátum: 13 máj 06, 19:13:55 » |
|
Mindenkivel jóban vagy? Nehéz elhinni? Én sem hallottam máshol ilyet, úgy látszik ez csak itt dívik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1869 Dátum: 13 máj 06, 20:12:53 » |
|
Akkor a rendező egy kicsit se DW fan. Legalábbis a játékkészítők. De elég szemétre csinálták meg. Épp hogy letudtam győzni, az is már nem tudom hányadik próbálkozás volt. De amúgy is ez a játék eléggé komolytalan legtöbbször, de van azért komolyabb pillanatai.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 06, 20:15:49 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1870 Dátum: 13 máj 06, 20:14:38 » |
|
Nem lehet a szemükre vetni, elvégre mindenki onnan merít ihletet ahonnan tud.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1871 Dátum: 13 máj 06, 20:19:13 » |
|
Az biztos. Legközelebb majd mi lesz? WD szereplők és a zombikat kéne irtanom egy városban? Sőt ezek után már egy Dalekot is várok a játékba csak úgy viccként. Bár Doki is a főszálban volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #1872 Dátum: 13 máj 06, 22:22:02 » |
|
Sziasztok! Az normális dolog, hogy délutáni oktatás van az érettségik miatt, és van olyan kedves és aranyos tanár, aki a 30 perces rövidett órában dogát irattat? Eleve tanulni sem kellene semmit, már a bejárás is öngyilkosság, sőt, merem állítani, hogy ugyanakkor kel fel mindenki, mint amúgy, mert aznap délelőtt tanul meg délutánra. És akkor mit csinálunk szerdáról csütörtökre virradóra, mikor már normál tanmenet lesz? Mert, hogy én, aki hazaér fél hatra az 5-ig tartó tanítás után, nem áll neki fizikát, matekot meg ilyen ínyencségeket tanulni, az 100%.
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
|
« Válasz #1873 Dátum: 13 máj 06, 23:09:54 » |
|
Anyák napjáról jut eszembe... olyan pozitív élményben volt részem tegnap! Nekem tudvalevő nem lehet gyerekem, de van egy csodaszép 6 éves keresztlányunk. Ők a húgomék mellett laknak két lépcsőházzal arrébb, és délután mentem a húgomhoz, és odaszaladt hogy boldog anyáknapját. Mondták hogy megnyúzta a szüleit, hogy márpedig én is az anyja vagyok, merthogy a keresztanyja vagyok, és hogy igenis nekem is kell ajándék és ő a zsebpénzéből (neki adják az aprót a rokonok gyakran) vesz nekem valamit. Ünnepélyes keretek között átadott egy doboz bonbont. Annyira de annyira édes volt! Egyébként ő lenne az - itt az anyukájának "szaval" anyáknapi verset: https://www.facebook.com/photo.php?v=446430072118665&set=vb.100002550285706&type=2&theaterLehet hogy senki nem érdekel, de ezt akkor is muszáj volt megosztanom.
|
|
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1874 Dátum: 13 máj 06, 23:15:58 » |
|
Nem lehet gyereked? Nagyon aranyos kislány, biztos nagyon szeret, ha ilyenkor is gondolt rád. Én múltkor a játszótér mellett tanultam, és folyton odajött hozzám egy kisfiú, körülbelül két éves lehetett, és mindig a képembe nyomott egy labdát. Nagyon édes volt. Az anyja nem győzte neki mondani, hogy ne udvaroljon, menjen játsszon a többiekkel, noha engem nem zavart.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|