Ayumichan
|
|
« Válasz #1770 Dátum: 13 ápr 29, 15:56:18 » |
|
Jesszus. hogy egy két hónappal ezelőtti esetből milyen vita kerekedik. Én már röhögök, nem, nem azért mert vicces, hanem kínomban. Állítólag ez az egész két hónappal ezelőtti abból a kettévágott kutyás esetből keletkezett amit én írtam be még a D9-be egy nappal a "botrány" előtt. Akkor ennyi erővel az én "hibám" is, bár nem az volt a célom hogy ebből akkora vite legyen mint ami akkor volt. Mást már inkább nem teszek hozzá. Szerk. beírtak elém vagy négyen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 29, 15:56:51 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Eszter4
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Sajt.
|
|
« Válasz #1771 Dátum: 13 ápr 29, 16:01:55 » |
|
Budapesti vagy? Ha igen, lehet még ismerem is a sulikat ahova jelentkeztél Bár én inkább a hatosztályosok terén vagyok jártas, mivel én is abba járok, de azért sok nevet ismerek. Neten nem lehet megnézni felvettek-e? Mikor én felvételiztem, voltak egy netes rangsok hogy hányadik helyen állsz, onnan meg simán meg lehetett tudni a levél előtt, felvettek-e. József Attila (ezt írtam másodiknak) és Szent Margit Gimnázium. Megnézem a Szent Margit oldalát, bár ott még hétvégén is csak ideiglenes jegyzék volt. Benne voltam az osztálylétszámban, de attól még KELL az a papír!
|
|
|
Naplózva
|
"Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt!"
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1772 Dátum: 13 ápr 29, 16:05:37 » |
|
Ayumi, te vagy szívatsz engem, megjegyzem zseniálisan, vagy... áh, mindegy.
Ha benne vagy az osztálylétszámban, mi a probléma? Mikor én láttam, hogy lazán benne vagyok onnantól nekem el volt intézve a dolog. Mikor megkaptam a papírt, csodálkoztam is, hogy szüleim minek örülnek annyira, ha már tudtuk mi lesz. Na de jó aggódást akkor.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1773 Dátum: 13 ápr 29, 16:10:33 » |
|
Szerintem is szánalmas az egész... igazából már ezt a hsz-t is bánom, hogy elkezdtem írni mert... De miért nem bírjátok elismerni, hogy ha valaki bann-t/írásjogmegvonást kap az tényleg az ő hibájából van, nem mert egy modi pikkel rá. Na jó de igen azért kapja mert egy modinak felhúzta az agyát... de annak az okát is önmagában kéne keresnie... pl. éjfél én a helyedben nem viselkednék úgy mint aki feltalálta a spanyol viaszt azért mert szerveztem egy talit, képzeld én is szerveztem már, sőt talán már évekkel azelőtt részt vettünk talikon, hogy te egyáltalán rátaláltál az NKW-re Jaj és mielőtt az allergiáról kezdtek el itt "komoly" csevejeket fojtatni legalább egy gomis biosz könyvet olvassatok el, amiben szó esik az immunrendszerről... Na és akkor azt hiszem Noé most önszántamból elhagyja egy jó időre a duma topicot am Hidetada egyenlőre nem tűnsz rossz arcnak <-Lehet tévedtem...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 29, 19:20:54 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1774 Dátum: 13 ápr 29, 16:18:54 » |
|
Hát ha a nagyfönöknek szemet szúrt valami ,akkor az valszeg úgy is van,vagy lesz.Emiatt már kár siránkozni,kés bánat...jaj Sabaku ,nyáron nekünk is volt vmi konfliktusunk,mi miatt is ? De te több büntit kaptál.hehe am azóta nem volt semmi problem ,hálaisten.Én 26-n kaptam meg a levelet ,de mi mást ,eloszor azt kaptam meg ahova nem vettek fel az utolso suli ,amit megjeloltem, a másik amit megjeloltem 3-4 hely ,ki se kuldtek semmit ,na fakk ..de felvettek az els helyre,és igy utolag is orulok neki mert jó helyre kerultem.Valaki nézi az ejjEL-nappal bp-t?:dd én most nagyon rakattantam az ilyesmikre,ami az mtv-n is megy.xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1775 Dátum: 13 ápr 29, 16:22:24 » |
|
Nem rossz arc ez a Hidetada, meg még zongorázni is tud a kis gézengúz!
Amúgy terelhetnénk a témát? Ma egész aktív vagyok a lyukasóráim miatt és ez a téma már úgy mar belém, mint Lucci ujja Grimmjow koponyájába.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1776 Dátum: 13 ápr 29, 16:25:30 » |
|
pl. éjfél én a helyedben nem viselkednék úgy mint aki feltalálta a spanyol viaszt azért mert szerveztem egy talit, képzeld én is szerveztem már, sőt talán már évekkel azelőtt részt vettünk talikon, hogy te egyáltalán rátaláltál az NKW-re
Jaj és mielőtt az allergiáról kezdtek el itt "komoly" csevejeket fojtatni legalább egy gomis biosz könyvet olvassatok el, amiben szó esik az immunrendszerről...
Már hiányoztál is.. hova mész? Nem tudom miről beszélsz talán olvasd el még párszor a hszeim.. Lehet hogy a szövegértés kevésbé megy mint a biosz..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1777 Dátum: 13 ápr 29, 16:28:41 » |
|
Sabaku, nem tudom hogy mit vélsz szívatásnak, de hidd el nem az a szándékom hogy szívassalak. ha valaki bann-t/írásjogmegvonást kap az tényleg az ő hibájából van Ezzel viszont egyet értek, de annyit még hozzá tennék hogy ha valaki bannt vagy írásmegvonást kap és az nem végleges (mert ugye a véglegesek nem térnek vissza) akkor azért a dologért/incidensért már megkapta a büntetését az illető, és ez az oka annak hogy ez a vita teljesen felesleges, és én ezt itt most le is zárnám a részemről.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #1778 Dátum: 13 ápr 29, 16:54:43 » |
|
Köszi Noemimi Dreamfolow én nem nézem, csak a Jersey shore-t bírtam, ha jól tudom ez a Bp is valami ilyesmi ugye? Javítva
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 29, 17:01:55 írta Hidetada »
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1779 Dátum: 13 ápr 29, 16:57:54 » |
|
Erre van külün téma, most három hét írárjog megvonást fogsz kapni, te gazfickó!
Módosítással értelmetlenné tenni más mondanivaóját újabb két hét!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 29, 17:03:22 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1780 Dátum: 13 ápr 29, 17:02:57 » |
|
Nem tudom miről beszélsz Gman :'D amúgy meg van valami új hely valahol hülyülni?
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1781 Dátum: 13 ápr 29, 17:35:43 » |
|
dög szagra gyűlik a keselyű megmondom őszintén én nem szeretek vitatkozni én IMÁDOK vitatkozni és flame-elni. Imádom ha valamiben igazam van , de azt még jobban ha ezt mások orra alá tudom dörgölni :DD Bár tény hogy ezen a fórumon nem igazán jellemző a szardobálás, csak ünnepnapokon. Ha flameelni akarok ,akkor felnézek elohell-re vagy keresek valami "vicc" oldalt ahol a sok szerencsétlen egy normális mémet nem tud csinálni, vagy ötödjére olvasom ugyanazt a semmitmondó közhelyt =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1782 Dátum: 13 ápr 29, 17:40:35 » |
|
jajj tényleg erről jut eszembe ti szoktatok posztokat csinálni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1783 Dátum: 13 ápr 29, 19:11:02 » |
|
Gondoltam benézek egy kicsit, hogy meglássam miként zajlik az élet, hogy kicsit jobb kedvre derüljek, mert itt mindig olyan jó a hangulat, erre miket olvastam az előző oldalakon... Elszomorító ami mostanában itt történik.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1784 Dátum: 13 ápr 29, 19:14:04 » |
|
A te hibád tündérke, a te hiányod miatt van az egész! Régebben a puszta jelenléteddel akadályoztad meg az ilyen felfordulásokat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|