25 feb 16, 22:26:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 116 117 [118] 119 120 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1315369 alkalommal)
0 Felhasználó és 43 vendég van a témában
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1755 Dátum: 13 ápr 29, 12:44:27 »

Ne már Niku, én esküszöm megsajnáltam.

Azonban kijavítalak, Loahnak nem az volt a bűne hogy felszólalt egy modi ellen, hanem hogy nem érdekelte mi a szabály és ezt már csak azért is tolta folyamatosan.

Egyébként meg igen, egyetértek hogy ha kettejüket egymás mellé tesszük akkor Mora már rég nem kellene hogy itt legyen.. Loah meg simán itt lehetne még, egyébként sem zavart sok vizet, viszont mint tudjuk ez még mindig nem demokrácia.
Naplózva
Hidetada
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I love you spagetti Vallás: mugen

« Válasz #1756 Dátum: 13 ápr 29, 12:50:02 »

na hát ez most már nem is vicces :p
Naplózva

Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana
Mesterem: Hiname Shion
Éjfél
*

« Válasz #1757 Dátum: 13 ápr 29, 12:51:48 »

Na hát ezt sajnálattal olvasom, pedig maximálisan az volt a cél hogy nevess.

Naplózva
Hidetada
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1758 Dátum: 13 ápr 29, 13:19:20 »

hát én a szórakozásért járok fel fórumra. Ez meg is volt a kisebb szúrkálódásokkal de néhányan nem bírják ha valaki hülyül és visszaszólnak egy komolyabbat ezután pedig már megy is a veszekedés és mindenki olyan okosnak mutatja magát. Ha meg valami admin vagy moderátor kicsit beszól vagy beolt valakit a viselkedése miatt akkor már egyből nem pártatlan és durva. Hát bocs de ez azért ne így menjen
Naplózva

Nikuccia
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #1759 Dátum: 13 ápr 29, 13:35:39 »

Nos, lángolósseggű barátom, engem az egészben az nyugtat, hogy míg te kb csak mutatni tudod, én közben az is vagyok. Nevet És plusz öröm, hogy mikor az olyan tagok, mint te, az ilyen "komolyabb" típusú viták elején még csak nevetgélnek, kacarásznak, ám mihelyst elér a dolog egy olyan szintet, ami a te intelligenciádnak már túl magas, egyből jönnek a felettem látható jellegű hsz-ek, hogy ennek a fórumnak csak a vidámságról, a könnyedségről kellene szólnia. Mert az a való életben sem fordulhat elő, hogy valaki komoly vitába keveredik a másikkal, hogy valaki egyszer csak konfliktus helyzetben találja magát, amit ha nem old meg, gebasz lesz. Az élet csak móka és kacagás. Persze.  Pontosan

Hm, most hogy mondod amúgy, tényleg elkezdett már a végén direkt arcoskodni is Loah, ezt el is felejtettem. Azért az elég vicces volt, ha jobban belegondolok. Mosolyog
Naplózva
Éjfél
*

« Válasz #1760 Dátum: 13 ápr 29, 13:39:13 »

Ennyit a nevetésről, most elrontottad  Hidetada.

Egyes leül..

(Az utóbbi kirohanásodat pedig figyelembe se veszem, okés?)

Nem értem, pedig én csak vicceltem hogy nevethess egy kicsit. Szomorú ejj, ki érti ezt.

Nikucci hát igen, Loahnak is megvolt a maga kis stílusa.. :DD (nem mintha baj lett volna részemről ^^)

Naplózva
Hidetada
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1761 Dátum: 13 ápr 29, 13:45:18 »

én most a magam részéről beszéltem Nevet és ez nem kirohanás volt csak leírtam, hogy mire gondolok. De most pl ez már itt nem duma hanem háború Nevet és igen nevetek az elején mert azt lehet hinni, hogy nem jelent semmit... De aztán meg lesz egy kis baki és egyből jönnek a nagy viták. Jah és igen általában kimaradok az ilyen végkifejletekből mert én legalább nem akarom osztani az észt... + én megint csak leírom, hogy nem azért járok fel, hogy mérges legyek vagy hasonló Nevet néha néha beleszólok de inkább a háttérben maradok az ilyeneknél. Addig sem mondok/ írok hülyeségeket és értelmetlenségeket
Éjfél bocs :'D
Jah és utóirat: I love spagetti Nevet

Ui.Ui.: Ha veszekedtek valahol egy kis Chimchar mindig sír: http://25.media.tumblr.com/tumblr_mdaf0geckg1ri6ciso1_500.gif
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 29, 14:09:43 írta Hidetada » Naplózva

Eszter4
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Sajt.

« Válasz #1762 Dátum: 13 ápr 29, 15:10:47 »

Áu, ezt elolvasni is fájt. Minden értelemben...kiégett a szemem. Engem is akartak már kivégezni fórumon. Golyót kaphattam volna a fejembe és mintha azt is emlegették volna, hogy Hitlerimádó vagyok. Szerencse ?
De már nem merek beleszólni az okosabbak vitájába, ahhoz túl kevés az én 14 évem. smirksweat

Napi frusztrációm oka pedig, hogy még mindig nem érkezett meg az értesítő egyik suliból sem, ahova beadtam a jelentkezésem. Ohh My God De még elutasító sem, pedig ugyanabból a suliból már több osztálytársam is megkapta a levelet. Valami ötlet?>.<#
Naplózva

"Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt!"
Hidetada
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1763 Dátum: 13 ápr 29, 15:16:27 »

Ne aggódj Nevet nekem is csak egy suliból jött meg  az is 26-án
Naplózva

Eszter4
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Sajt.

« Válasz #1764 Dátum: 13 ápr 29, 15:19:26 »

Áhh, inkább kimegyek és megnézem mégegyszer a postaládát.Q_Q
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1765 Dátum: 13 ápr 29, 15:28:24 »

Szívesen írnék a témához, miszerint jogos-e a lehetségesen eljövendő bannom(nem az),de mivel határozottan az érintettek közé tartozom, kissé komikus lenne saját magam mellet érvelni. Nevet Így inkább csak kivárom, hogy a tömeg hangja vagy a moderátori vasszigor diadalmaskodik-e.

Morause:
A többek voltak inkább felháborodva? Sajnálatos, ha így jött le neked, csak azért nem válaszoltam akkoriban, mert késő este jöttem haza, akkor meg már minden le volt zárva. Bár a felháborodottság bőven túl erős szó volt arra, amit akkor 'éreztem', de megsúgom, az első dolgom volt pár félfórumos ismerősömnek röhögve mutogatni a kifotózott hozzászólást. xD Most is, amit írtál az kész röhej, pont ahogy előttem mondták is, de tudod mit? Ezúttal nem 'szidom anyádat'. Nem szokásom belerúgni a földön fekvőbe akkora erővel.

És könyörgöm(pedig nem szoktam) pár emberhez:
 Senki nem kíváncsi az olyasféle hozzászólásokra, mint a 'röhej ami itt megy', a 'hátezzaztán egy trollbarlang', a 'szeretkezz, ne háborúzz' meg a 'én nem veszek részt ilyen alja vitákban' és társaik. Ezzel csak azt teszed nyílvánvalóvá, hogy nem vagy(még) elég okos az érdembeli részvételben, és ezért próbálod bebizonyítani másoknak és magadnak, hogy te is hozzá tudnál szólni ahhoz és/vagy felette állsz a vitázóknak. Egyszerűsítve, csak hülyét csinálsz magadból, amire itt semmi szükség, vannak már elegen. Köszöntem.
[Amúgy figyelitek, hogy az alapkonfliktus 3 hónappal ezelőtt is egy ilyen, teljesen helyénvaló megjegyzésemből indult ki? xD]
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Eszter4
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Sajt.

« Válasz #1766 Dátum: 13 ápr 29, 15:41:41 »

Ehh, bocsánat. Asszem én is beletartozom, az általad említett csoportokba az alapján, amit írtam, pedig nem úgy gondoltam... (Mindig ezzel van bajom. Ha nem írok regényt, akkor sokkal több jelentést lehet a mondataim mögé képzelni.)
Felsőbbrendűnek sem érzem magam a már említett korommal, csak megjegyeztem, hogy én mostanában szeretek kimaradni az ilyesmiből, van elég "bajom" (nyilván egy gyerek problémái elenyészőek a tiétekhez képest) anélkül is, hogy mindenki lehordana. Na meg képtelen lennék bármiféle értelmes érvet felhozni magam mellett. Az is hülyeség volt, hogy egyáltalán megemlítettem a vitát, mintha lenne hozzá bármi közöm.
Mégegyszer bocsánat, eszem ágában sem volt azt az érzést kelteni benned, hogy bármilyen téren felettetek állónak gondolom magam. Sőt! Én vagyok a megtestesült szerencsétlenség.

Ja, nem volt értesítő. Neeem
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1767 Dátum: 13 ápr 29, 15:45:44 »

Az utolsó bekezdés nem kifejezetten neked szólt, nem kell bocsánatot kérni vagy bármi ilyesmi Nevet Kifejezetten jót tesz a topicnak(meg a kedvesebb embereknek), ha inkább a postaládáról beszélgetünk. Hígul a légkör. Inkább Hideltának meg azoknak címeztem akiknek az ujjai már a billengyűzeten volt valami "mestermű" megalkotása végett.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 29, 15:47:07 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Eszter4
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Sajt.

« Válasz #1768 Dátum: 13 ápr 29, 15:51:35 »

Oh, akkor ez esetben mindenfajta bűntudat nélkül eszem tovább a megkezdett banánomat. ikszdé
Már akkor is bűntudatom van, ha rámfogják, hogy megettem az utolsó rántott májat, pedig nem is szeretem. Gyengének érzem magam, hogy olyan aprócska dolgok, mint a felvétli értesítők, képesek teljesen kikezdeni...
Pedig csak két nyomorult iskolába adtam be a jelentkezésem és pont nekem nem tud megérkezni a levél. >.<#
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1769 Dátum: 13 ápr 29, 15:55:35 »

Budapesti vagy? Ha igen, lehet még ismerem is a sulikat ahova jelentkeztél Nevet Bár én inkább a hatosztályosok terén vagyok jártas, mivel én is abba járok, de azért sok nevet ismerek.
Neten nem lehet megnézni felvettek-e? Mikor én felvételiztem, voltak egy netes rangsok hogy hányadik helyen állsz, onnan meg simán meg lehetett tudni a levél előtt, felvettek-e.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 116 117 [118] 119 120 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins