Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1785 Dátum: 13 ápr 29, 19:26:10 » |
|
Témát lezártam pár hétre-hónapra. Meglátjuk ki hogy bírja és az okos emberek hátha elvonulnak. U.i. Ha valakinek nem esett volna le az "okos" emberek miatt szenved az is, aki nem csinált semmit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 30, 19:21:31 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1786 Dátum: 13 máj 01, 15:19:20 » |
|
A témát újra megnyitom, hogy aki nem követett el semmit ne szenvedjen. Mindenki döntse el mennyire hiányzott a duma topic ezalatt a kevés idő alatt és mit tenne, ha véletlen ennél hosszabb ideig nem tudna oda írni. Nem tiltunk ki senkit a fórumról, de egy dolgot jegyezzetek meg nem kötelező itt lenni. Megszoksz vagy megszöksz, ha egyik se megy akkor eltávolítunk mi. Időt és verejtéket nem kímélve dolgoznak egyesek ennek az oldalnak, fórumnak a működésérért. Ezt tartsátok tiszteletben. Ha valaki úgy érzi képes tenni az oldalért lehet jelentkezni, de nem kérünk megjegyzéseket és okoskodást. Innentől ehhez tartsátok magatokat. Jó szórakozást.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1787 Dátum: 13 máj 01, 15:24:32 » |
|
Végre van hova leírnom, hogy milyen isszonyatosan melegem van, pedig árnyékban vagyok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #1788 Dátum: 13 máj 01, 15:25:32 » |
|
Szegények akik kint vannak a Nagy Futamon már biztosan megpácolódtak xD
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1789 Dátum: 13 máj 01, 15:29:16 » |
|
Miféle nagy futamon?
Én úgy döntöttem, hogy hazasétálok a HÉV megállóból. Azt hittem elfolyok a járdán. Pedig még csak május van. Nagyon rosszul viselem a meleget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1790 Dátum: 13 máj 01, 15:32:22 » |
|
Én ráadásul még kövér is vagyok. Erre még csak véletlenül se jár a fagyis kocsi... meg nem is vennék, mert ingyér eszem a fagyit egy bizonyos helyen. De azért most nem ártana...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1791 Dátum: 13 máj 01, 15:33:32 » |
|
Nagyon rosszul viselem a meleget.
Én is... Ha meleg van mindig vörös fejjel, fuldokolva haldoklom.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1792 Dátum: 13 máj 01, 15:34:00 » |
|
Jé már nincs lezárva, hahahahahahaha.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1793 Dátum: 13 máj 01, 16:04:00 » |
|
Na azért még mindig jobb mint a nagy hóakadályok. Úgy látszik hogy a tavaszt tényleg betiltották, az első felében tél volt a másik felében meg már nyár van.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1794 Dátum: 13 máj 01, 16:09:23 » |
|
Ha már most ilyen meleg van, akkor mi lesz nyáron? Na inkább megyek és gyorsan csinálok fagyis jegeskávét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1795 Dátum: 13 máj 01, 16:16:08 » |
|
Május 1 miatt minden zárva van. Csakhogy én elfelejtettem. Kajám sincs, csak zacskós levesem. Pedig még lenne is időm meg kedvem főzni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1796 Dátum: 13 máj 01, 16:19:13 » |
|
Az ilyen bérházi garázsokban üzemeltetett kisboltok biztos nyitva vannak.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Borbalka
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1797 Dátum: 13 máj 01, 16:20:26 » |
|
Én ma sikeresen átszabtam az egyik szakadt hosszúnadrágomat röviddé és megtanultam normálisan varrni varrógéppel. Tök boldog vagyok Ezenkívül találtam egy doboz fagyasztott gyümölcsöt a hűtőben... Nyamm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #1798 Dátum: 13 máj 01, 16:30:29 » |
|
a furcsa az egészben az, hogy nálunk kb minden nyitva van amúgy most az országban hány fok lehet átlagban? nagyoon meleg van, strand idő
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1799 Dátum: 13 máj 01, 16:35:33 » |
|
Nálunk olyan 30 fok van most. Amúgy nálunk is majdnem minden nyitva szokott lenni a legtöbb ünnepnapokon is bizonyos ideig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|