24 nov 20, 04:29:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 89 90 [91] 92 93 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1234653 alkalommal)
0 Felhasználó és 51 vendég van a témában
mugen
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #1350 Dátum: 13 ápr 07, 22:48:32 »

Aki azt mondja , hogy a külső nem számít az hazudik vagy nincs abban a helyzetben, hogy válogasson,csúnya!
A belső is szamít...,de egy csúnya ember az mégis csak egy csúnya ember.

Aes
Nos ,amilyen képet kiraktál az a szöges ellentéted Nevet ,meg hát milyen dolog ez,hogy nem cenzurázod és nyugati befolyasnak teszed ki a szegény szociáldemokrata polgárokat,ejnye .Nevet
Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #1351 Dátum: 13 ápr 07, 22:54:38 »

Az általában fordítva szokott lenni, a csaj lóg állandóan a barátján, rengeteg srácot ismerek akik már egyedül el sem jönnek sörözni/party-zni mert mindig hozni kell az asszonyt is. >.>
Persze vannak kivételek, de de miért kell összenőni?

Szerencséd, hogy ott van a vannak kivételek Durci

A maradék témához meg nem érzem úgy, hogy lenne értelme hozzászólnom, tehát az egész hsz érteletlen... ou yeeee
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #1352 Dátum: 13 ápr 08, 03:41:21 »

Saphira, én végig azt hi5em, hogy te egy vékony, szőke lány vagy. Ha tudtam volna, hogy ez afantasztikus telt istennő vagy, teljesen másképp állok hozzád.  Pirul
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1353 Dátum: 13 ápr 08, 06:25:55 »

Közvélemény kutatás: csak engem idegesít k*rvára, hogy amikor a Google Chrome-ban lefagy egy oldal, akkor ilyen baromságokat ír ki, hogy "A manóba" meg hasonlók? ikszdé
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1354 Dátum: 13 ápr 08, 06:37:16 »

Nem Nevet Hál Istennek havonta ha 2-3x lefagy nálam Nevet Megoldás: használ Explorert ikszdé
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1355 Dátum: 13 ápr 08, 06:48:33 »

Jah, az legalább tisztességesen fagy le. xDD
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1356 Dátum: 13 ápr 08, 07:12:45 »

Mindenki mondja milyen jó a chrome ,meg az a király.A loft... A chrome lassabb,meg egy csomó problem van vele,igaz jobban néz ki mint a mozilla,viszont a mozilla sokkal jobb.Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 08, 07:18:21 írta dreamfolow » Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #1357 Dátum: 13 ápr 08, 07:20:31 »

Az tetszett, amikor a firefox fagyása esetén ilyet ír ki, hogy a firefoxnak problémája akadt ezért összeomlott.
Mégis milyen problémája lehet egy böngészőnek?  Nevet

Noé : persze tudom hogy vannak kivételek, ti is azok vagytok, meg ismerek még pár embert aki az, csak általánosítottam, mert a többségre az jellemző.

Egyébként direkt írtam japán csajt, mert tudom hogy a vietnámiak és a koreaiak nem annyira szépek, sőt igazából japánban is elég sok képen láthatunk olyan lányokat ahol nem kellett volna erőltetni azt a miniszoknyát, meg a fogaik szoktak össze-vissza állni Nevet
Itt Debrecenben nem láttam még szép ázsiai lányt, viszont egyszer a kínai piacon Kőbánya-Kispest mellett láttam egy nagyon szép kínai lányt, viszont ott valami génmódosítás lehetett mert nagy melle volt. Nevet

Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1358 Dátum: 13 ápr 08, 07:25:47 »

Én itt szinte minden nap látok ázsiai lányokat,de szerintem a japán csajok szebbek mint a kínaiak,bár mondjuk ezt a mell dolgot én sem értem,lehet szilikoncici...Nevet
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1359 Dátum: 13 ápr 08, 09:44:07 »

Bementem feleslegesen zh-t írni. Körülbelül ültem a lap fölött, és közben ezt dúdolgattam a fejemben, csak valami olyan szöveggel, hogy:

"Ugye hallod azt a dalt,
Hogy ezt most nagyon elcseszted..."

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=s5807luQoJs" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=s5807luQoJs</a> (csak neked Aes. Nyelvesít)

Bár az előző ötös lett, hátha valahogy összejön egy kettes átlag. :'D
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1360 Dátum: 13 ápr 08, 09:52:59 »

Megesik az ilyen. Nevet De egy 5ös meg egy karó még mindig egy hármast ad ki, az meg annyira nem is rossz. Az utolsóval meg még felhozhatod. xD

Amikor az ember ül az üres lap fölött, és mindenféle marhaság jut eszébe.... az inkább az én zh írási élményeimet idézi fel, főleg amikor először szaladtam neki a logikának. Nevet Az pont ilyen volt, bár nem emlékszem, hogy mit dúdoltam már vagy hogy dúdoltam egyáltalán. Valszeg inkább fogadkoztam, hogy majd az UV-n következő félévben biztos meg lesz valahogy. ikszdé (Ha érdekel valakit háromszor vettem végül fel, és a harmadik nekifutásra lett meg, de akkor már jól is ment, kb olyan érzés volt, mintha valami csodát láttam volna.) De azért az hozzá tartozik, hogy nem volt rá épülő tárgyam, így nyugodtan halogathattam.

"Ugye hallod azt a dalt,
...hogy
Pééécsiek vagyunk mi, faszagyerekek!!" xDDD
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1361 Dátum: 13 ápr 08, 09:58:29 »

Ne mondd ki, hogy UV, mert arról is a xeroderma pigmentosum jut eszembe. Nevet

Ja, a pécsiek a fasza gyerekek, ti nyertétek a medikus kupát, légy rá büszke. Nevet De a szurkolói díj Debrecené, mert igaz, hogy mi vagyunk Pécstől a legmesszebb, tőlünk voltak a legtöbben, még a házigazdákat is megelőzve.  Pojén
Bár ez mindig így volt, van és lesz. Nevet
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1362 Dátum: 13 ápr 08, 10:05:31 »

Az a jó, hogy nekem az UV az továbbra is az Ultra-Violence, a Doom-ban az egyik nehézségi fokozat. Nevet Ezért csupa kellemes dolog jut róla eszembe. Nevet Főleg olyan dolog ami jól esik egy elb*szott vizsga után. ikszdé

Megnyerte a Pécs a kupát? Helyes. Azt a vigaszdíjat meg osszátok be magatoknak. Nyelvesít

Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1363 Dátum: 13 ápr 08, 10:07:21 »

Igazából nekem úgy tűnik, mindig az nyeri, aki éppen rendezi. Nevet Kivéve Pest, ő sose nyer.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1364 Dátum: 13 ápr 08, 10:16:44 »

Tényleg? Akkor legyen mindig Pécsen. ikszdé
Naplózva
Oldalak: 1 ... 89 90 [91] 92 93 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins