MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #1320 Dátum: 13 ápr 07, 20:18:17 » |
|
Társadalomtudományi diplomám és földműves őseim vannak, a lakóhelyről és a szemszínről már nem is beszélve. És még a törihez is hülye vagyok (bár emelt szintűt csináltam belőle anno). Nekem egy 100 pontból álló, folyamatosan bővülő listám van jelenleg, arra se hiszem, hogy sokan írnának.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1321 Dátum: 13 ápr 07, 20:18:55 » |
|
Én is írjak ilyen rendelést? Írjon, akinek nagy a melle. Jah, és legyen Fradi és/vagy Barca drukker. (Ez utóbbi azért fontos, hogy en mondhassák, hogy csak a külső tulajdonságokat nézem.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1322 Dátum: 13 ápr 07, 20:23:47 » |
|
Nekem elég annyi, hogy értelmes legyen, és sok mindenre nyitott. Nem feltétlenül kell neki nagyon helyesnek lennie. Tőlem akár olyanok is lehetne, mint Merlin a sorozatból. Ja és perverzek messze kerüljenek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1323 Dátum: 13 ápr 07, 20:26:18 » |
|
Hát, Aes, akkor mi nagyon nem illenénk össze. Persze vannak kivételek, de de miért kell összenőni? Jó kérdés, nálam mindig szakítás volt a vége, ha a másik fél nem tudott nélkülem létezni. Ez van, nem bírom a megkötéseket, mindenkinek kijár egy kis szabadság. Azt utálom a legjobban, amikor barátok között is valaki nem bír elszakadni a másiktól. Egy idő múlva csak eltávolodnak a barátok, te meg ott maradsz egy hozzád nőtt személytelen senkivel. Saphi ez a férfi ideálod? Hát, nem tudom. Túl bonyolult és összetett, ahhoz, hogy leírjam. Senki Bár nemtudom hogy nézel ki Lehet még így is sok lenne a jelentkező. Syzygy módszerével élve: 120-100-130 vagyok, az jó? ··
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1324 Dátum: 13 ápr 07, 20:27:53 » |
|
Intelligens, kedves kicsit kocka, szereti a tudományokat, meg a sci-fit 170-175 magas, festett vörös haj vagy sötétbarna-fekete... Szőkéket nem szeretem.. fehér bőr
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1325 Dátum: 13 ápr 07, 20:31:10 » |
|
Túlbonyolítjátok. Mondjuk mivel én agglegény vagyok, engem nem érint ez a kérdés. Van így is épp elég nehézségem az életemben enélkül is, de azokat legalább úgy ahogy igyekszem kezelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1326 Dátum: 13 ápr 07, 20:33:35 » |
|
Kicsit soknak érzem hozzád képest azt a 120-100-130-at Nem sok értelme van leírni a külső és a felszínes belső jegyeket, úgyis csak addig tartanak ki, amíg be nem indul a kémia.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1327 Dátum: 13 ápr 07, 20:35:57 » |
|
A külső nemigen számít, hanem inkább a belső tulajdonságok. Persze nem azt mondom, hogy akár egy Quasimodo is lehetne bárkinek a párja, de ne csak a helyesek jöjjenek szóba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #1328 Dátum: 13 ápr 07, 20:37:13 » |
|
Emberek, tényleg? Amúgy egy csomó idő után feljövök és hullaszagot érzek. Persze, ti régebb óta szagoljátok, mint én, de az lényegtelen. Hiei nem mondta szépen, ha felélednek a holtak, kiszellőztet? Amúgy zsír, ha az ember csapattársai a prezentáció előtt tíz perccel szólnak, hogy mégsem jönnek, mert az egyik valami rohamot kapott a másik meg marad őrizni, úgyhogy üssek össze a renderekből egy poewrpointot és meséljem el a holland vendégtanárnak, hogy mit szeretnénk Péterváraddal csinálni. Nem ütött meg a guta. Oké, blog off... Lol, Micsudi, beletrafáltál, az intelligenciát leszámítva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1330 Dátum: 13 ápr 07, 20:39:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1331 Dátum: 13 ápr 07, 20:40:43 » |
|
Micsudi, ugye leesett, hogy nem gondoltam komolyan? Mindegy, nem rossz kezdeményezés, én inkább megyek, genetikázom egy kicsit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1332 Dátum: 13 ápr 07, 20:41:09 » |
|
Én is írjak ilyen rendelést? Írjon, akinek nagy a melle. Jah, és legyen Fradi és/vagy Barca drukker. (Ez utóbbi azért fontos, hogy en mondhassák, hogy csak a külső tulajdonságokat nézem.)
Tekintve a hsz-ed az én topikban furujikának,egy 50-es kövér fazon is írhatna neked,biztos nagy melle van xDD Kösz Saphira,most nem fogok tudni aludni
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1333 Dátum: 13 ápr 07, 20:41:30 » |
|
Itt vagyok én is: Nagymellű fradisták, remélem bejövős vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1334 Dátum: 13 ápr 07, 20:43:23 » |
|
Én komolyan gondoltam Amúgy sem láttam még mindenkit a fórumról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|