Syzygy
|
|
« Válasz #1335 Dátum: 13 ápr 07, 20:46:25 » |
|
Ohhh Aes I wanna tap dat big black ass. De az mi, hogy ha Saphira orvos lesz, akkor rá sem mernek nézni majd a betegek, meg egyből szívrohamot kapnak, inkább egészségesen élek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1336 Dátum: 13 ápr 07, 20:48:01 » |
|
Syzy, rólad volt fent valaha is kép? Morbid, hogy már lehet találkoztunk párszor, és simán elmentünk egymás mellett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #1337 Dátum: 13 ápr 07, 20:53:23 » |
|
Az itt off. Az Én témában meg már van rólam egy nem olyan régi kép. Amikor mindenki a hajszínnel volt elkeveredve, akkor tettem én is. Lusta vagyok megkeresni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1338 Dátum: 13 ápr 07, 20:54:31 » |
|
Majd megkereslek Huhh de jót ettem éljen a sültkrumpli
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1339 Dátum: 13 ápr 07, 20:57:10 » |
|
Ohhh Aes I wanna tap dat big black ass. zt felejtsd el. De Michonne-ét megtapperolhatod. Vagy tapperolhatnád, ha nézted volna a TWD 3. évadát. Emiatt sajnos le kell tenned róla sorry.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1340 Dátum: 13 ápr 07, 21:00:46 » |
|
Jó mondjuk feketék nem vonzanak, bár a bakancslistán rajta van legalább 1 helyes japán lány.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1341 Dátum: 13 ápr 07, 21:02:09 » |
|
Azok csak képen néznek ki jól. Am engem se vonzanak a feketék. Ázsiaiak meg csak képen. Tudom, hogy átverés, tonna smink meg ps, de ha csak a képet nézem, nem számít. Norvég csaj kéne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1342 Dátum: 13 ápr 07, 21:06:17 » |
|
Norvég csaj kéne. Ne is mondd, el is felejtettem mesélni, hogy ezen a héten Norvégiában kéne lennem, csak az egyetem miatt nem tudtam menni. Barátnőm így egyedül szeli Oslo utcáit, azt mondta, sok a fekete, válogathatnál, Aes. 1 helyes japán lány. Holnap 2-kor legyél a mosaicban, és megtudod, milyenek is ázsiai lányok. ·· Egyébként csak szerintem vicces, hogy a II-es kolin nincs kint a magyar, csak a koreai zászló?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 07, 21:08:57 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1343 Dátum: 13 ápr 07, 21:07:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1344 Dátum: 13 ápr 07, 21:10:04 » |
|
csak a koreai zászló?
Tényleg? Éles Elméjű személyesen vagy csak a rokonai? Marci! Ismerem a csajt, a te réveden láttam már pár képet róla. Ő jöhet. A Saphi barátnője által látott afronorvégokat inkább meghagyom afrosvéd szomszédaiknak. xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1345 Dátum: 13 ápr 07, 21:13:35 » |
|
A rokonai. A történet abból fakad, hogy a koreaiak túl rasszisták ahhoz, hogy más külföldiekkel lakjanak egy kollégiumban, így a szülők hozzávágtak egy csomó pénzt az egyetemhez, hogy építsenek nekik új kolit. És ha már jött a sok ingyen lóvé, félretettek egy kicsit a magyaroknak is, így végül kétszárnyú lett, egyikben éldegélnek a sárgák, másikban meg a magyarok. Aztán gesztusként kint van a zászló, csak a magyar felejtődik le néha.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1346 Dátum: 13 ápr 07, 21:17:13 » |
|
Én részegen kicserélném a zászlójukat az északira.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1347 Dátum: 13 ápr 07, 22:25:24 » |
|
Azta, Micsudi. Neked minden képed erősíti bennem az elgondolást, miszerint te egy tipikus, jófiús, tedmózbis srác vagy. Ugye te jössz szombaton? És Lina, gyere te is, légyszi, tök buli lenne. Milyen ázsiai lányokat láthattál eddig, Aes? o.O Mert akiket én eddig láttam, kb ugyanolyan szépen és jól mutattak, mint a képeken szoktak. Bár pár hónap müncheni lét után felfigyeltem az arab nők szépségére is. Bocs, a leszbi óráért, ezt ellensúlyozván itt ez a kép a kedvenc dán félistenemről premier plánban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1348 Dátum: 13 ápr 07, 22:32:27 » |
|
Niki, te mostanában nem vagy Debrecen környékén? Egyszer szervezzünk már egy debreceni talit, de akkor tuti bemutatok mindenkinek egy-két ázsiai lányt... Azarabok egyébként tényleg szépek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1349 Dátum: 13 ápr 07, 22:40:24 » |
|
Nikuccia tökéletesen leszűrted én milyen vagyok(élő Ted Mosby) ám szombaton csak este 6-7 körül csatlakozom hozzátok... remélem... 16:30ig dolgozok Budaörsön
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 07, 22:46:03 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|