R
ANBU újonc
Nem elérhető
felfújható-porszívó ügynök
|
|
« Válasz #990 Dátum: 08 jan 17, 21:14:02 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=3iArPxEucr8 itt található több karakter és a hozzá tartozó szinkronosokról kép + nevük. Nagyon meg fogsz lepődni egy nő kölcsönzi Orochimaru hangját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
barkasz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #991 Dátum: 08 jan 17, 21:20:17 » |
|
Ezen nagyon meglepődtem, köszi! Hogy tudja, így elváltoztatni a hangját... Gait lehet a szinkronszínészéről mintázták, mert ugyanúgy néz ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #993 Dátum: 08 jan 18, 11:37:03 » |
|
Igen én ezt már régóta tudom, hogy Narutó hangját egy nő adja Akamaru viszont új, hát elég ügyesen játszik a hangjával az már igaz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gibson
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #994 Dátum: 08 jan 18, 17:00:59 » |
|
hát a 43. részre se lehet sokmindent mondani... kivéve az unalom és annak szinonímáit :S ... Nembaj maj az elkövetkezendő részek odacsapnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #995 Dátum: 08 jan 18, 17:11:23 » |
|
Azért jobb, mint a semmi. Szerintem jó rész volt. (mint az összes többi ) Szegény Sakura, Naruto jól lecsaptaXD. És végefele is jó volt. Viszont azt hittem, hogy legalább váltogatni fogják a képeket az endingben, dehát maradt minden ugyanott. Ja és még valami. Engem már bosszant, hogy lassan minden kisfilmnek ugyanaz a csattanója, Yamato rémisztő feje sokadszorra már nem poén :-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #996 Dátum: 08 jan 18, 22:17:53 » |
|
Ez a 43. rész eldöcögött. Első nézésre még olyan nagy grafikai hibát sem találtam benne. Egy dolog van ami újabban egyre-egyre rosszabb a Shippuuden részekben: Kabuto feje. Olyan arcokat találnak neki rajzolni, hogy néha "érdekesebben" néz ki mint Orochimaru. Ezek nem néztek "sima" Naruto animét...? Még valami: Ha nem kellett volna fordítanom (nem úgy, csak fejben), akkor ez egy rettentően húzott rész lett volna...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
DsAdam
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #997 Dátum: 08 jan 18, 22:27:14 » |
|
én úgy éreztem hogy megint húzták a 43. részt de azért jó volt és koszonet a fordítonak megint jó gyorsan megvolt a magyar felirat
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1000 Dátum: 08 jan 18, 23:08:26 » |
|
hmm húzták valóban de mivel több harc nincs Naruto-Oro között úgy annyira nem baj sztm nem volt rossz (Ty hosszú munkátokat a feliratér )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 18, 23:09:25 írta narut0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1001 Dátum: 08 jan 18, 23:26:31 » |
|
Mostanában birom, hogy mindig azt kell mondani sebaj a kövi jobb és izgisebb lesz de sebaj a Naruto még így is jó csak ne húznák ennyire
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Susan
Vendég
|
|
« Válasz #1002 Dátum: 08 jan 18, 23:28:31 » |
|
Én meg meg állítottam minden feliratnál az animet h nehogy lemaradjak és kihadjak 1 feliratot.
Már alig bírom kivárni mire Naruto elkezd edzeni.. bár nem akarok belegondolni h mennyi rész mire oda jutunk. Főleg h még az előzetesben is mutatták h egy érzelemes rész lesz :-X "Az igazság a harcról!" :-\ (de hülyén hangzik :-X)
Én is így gondoltam mikro azt írtam h "De örülök akkor is h legalább van" de ha már az ember ezt mondja :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #1003 Dátum: 08 jan 18, 23:32:58 » |
|
Sokat gondolkoztam, hogyan fordítsam, de mindenképp idétlenül hangzott :-X Aztán erre esett a választásom, mint legkevésbé idétlen verzió :-[ :-X Gomen^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #1004 Dátum: 08 jan 18, 23:38:15 » |
|
Ezúton is szeretnék gratulálni nővérkém, tetszett a fordítás és tényleg meglett mire hazaértem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|