25 feb 24, 18:14:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1869690 alkalommal)
0 Felhasználó és 39 vendég van a témában
Arvael
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

-Oranjikage-

« Válasz #1005 Dátum: 08 jan 18, 23:49:58 »

Na, annak örülök, mert direkt úgy terveztem Nyelvesít

És köszönöm szépen :-[
Naplózva

Susan
Vendég
« Válasz #1006 Dátum: 08 jan 18, 23:55:21 »

Kiváncsi lettem volna milyen más fordítás lehetne.. úgylátszik tényleg nem lehet norm. találni.. pedig angolul milyen jól hangzik "The Truth about the fight"
Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1007 Dátum: 08 jan 19, 00:07:17 »

Mondjuk, jobb mint ahogy én fordítottam: A küzdelem tényei Nevet Úgyhogy majd át is írom az Arvael féle verzióra a főoldalon a köv rész címét ^^

Öööö... Nekem tetszett ez a rész... tök jó volt, ahogy Orochimaru kihányta magát. Ugye egy jó hányás után ízletesebb a kaja, úgyhogy rá is támadt Saira hogy megegye xP. Hmm... mit akartam még hozzája fűzni... ja... Szakúúra rajzolása... érdekes... felettébb érdekes... sajnálom szegény csajt, mert néha tök szépen megrajzolják, néha meg valami förtelem. Most szerintem az utóbbi játszódott le ebben a részben.
Amúgy nem is emlékeztem rá, hogy Kabuto meggyógyítja Sakurát... néztem is hogy mit csinál ez xD... Kórház a város szélén... vajon Sakura fizetett vizitdíjat? xD No mind1 ez már off xD

A kövi rész... az is érdekes lesz, bár valszeg majd a lavort a monitor alá rakom, mert folynak majd kifele a könnyek, meg a romantika elárasztja majd a billentyűzetet. Montague Naruto, Capulet Sakura, Yamato barát, és Tybalt Sai bemutatja: Naruto & Sakura - Shippuuden - Lover Hurricanes
Naplózva
Susan
Vendég
« Válasz #1008 Dátum: 08 jan 19, 00:25:11 »

Nah jah! Cart ez az év szövege! Igen, felettéb idegesítő ha az animebe eredeti történetébe így belrondítanak, sztem akár hogy nézzük ez a gyógyításos azért sok volt, mintha a )Heroesból Sylar odamegy az ellopott vérrel és adakozásból a rákosoknak adja, vagy az éhező afrikaiaknak ikszdé.. hö-cö-cö...)

Mellesleg nem fizethetett, de majd ha jön az APEH vagy vmi más szépség. he-he (OFF vok, de nem tudtam ellenálni)

Nem hiszem h enenk is a drámai és érzelmi tápláltságra kéne élezni.. én a pörgős harci jelenetek és a bravúros csavarok mellett állok.. de nem hinném h 1edül lennék ezzel! :-X
Naplózva
Dei
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1009 Dátum: 08 jan 19, 01:36:45 »

Kabuto a mangában is meggyógyította Sakurát Nevet
ez a shippu rész szerintem nagyon unalmas volt...bár én a mangába se bírtam az "Orochimaruhoz megyünk és vissza hozzuk Sucker Szöszkét" részeket ;D
a sima Naruto filler részeit szívesebben nézem mint a shippu mostani részeit...
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 19, 01:39:14 írta Dei » Naplózva

Susan
Vendég
« Válasz #1010 Dátum: 08 jan 19, 02:08:06 »

hát igen! Ebben nem voltam 100% bizti.. de nem volt kedvem előkaparni a dvd-t és szöszölni mire megkeresem.. bevallom :-[ Nyelvesít

Nem tom de sokkal jobban megfogott a grafikai és a kivitelezési akciók a simánál.. jó persze kb a 150 rész után már csak töltelék az egész de még mindig jobban viselem. Nem tom.. engem a grafika fogott meg, no persze a történet is. De a rajzos vok és igen adok a küllemi dolgokra.. főleg ha a munkámról beszélek!

(bár azt legalább 1*re gyorsan megnéztem.. nem naon éreztem benne azt h húznák Hümm-hümm.. max 1-2 részen, de nem ennyire mint a shippuu-ban.. mikor lemegy 1 rész és nem történik sokminden.. szinte semmi.. főleg a mostani 43. rész. Még a korábbi Shippuuban se volt ennyire semmitmondó!)

Legalább a mostan mangába derültek ki dolgok! De az anime részben nem sok (és most csak szerénykedek). Szomorú

És naon sajnálom h már csak azt érzem h gyerünk. még több bőrt le kell húzni a témáról! Nem attól jó vmi ha sokáig tart hanem h ha van tartalmi és értelmi töltete a egészenk! Nem szeretném h hamar vége legyen a Narutonak de azért lükvercbe ne váltsunk! Mégha bőgtem is a DB befejezésekor akkro is inkább örülök h nem húzták annyira ott a dolgokat ( bár a GT-t kihagytam volna.. hát nem a kedvencem.. ;D)
Naplózva
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1011 Dátum: 08 jan 19, 07:50:08 »

..  hehe..  elégedetlen  Dei-saaan *Tobi  féle  hanglejtés* xD .....
....  hmm  a  mostani  részek inkább  az  érzelmekről  szooolnak... h Narutoo  ennyi  idő után már  ilyesmit  is  képes  megtenni h  visszavigye  Orotool  Sasukét.. Mosolyog ....
.. nah meg  h  Saskura  bele  van  zúgva  Narutooba Nyelvesít .....xD...
...hmm  azért  az igaz h  ez  a  rész  kicsit  elnyúlott de  az  előző azért joo volt.... jobban élveztem  nézni  mint  a   hartmadik és  Oro  közti  harcot... Nyelvesít ...
... kövi  részt  akarjuuuk.. X.X .....xP
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 19, 07:51:00 írta Adachi » Naplózva
Dante Kazama
Vendég
« Válasz #1012 Dátum: 08 jan 19, 13:51:39 »

Különben szerintem örüljünk ennek is. Egy dolog, hogy elhúzzák. De most ti jobban örülnétek annak, ha normálisan leadnák és ha végeztek megint beadnak 70 rész fillert, mire jön a következő fejezet? :o- mert én nagyon nem >Szomorú
Lehet, hogy igy próbálják ezt 'orvosolni'
Naplózva
Dei
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1013 Dátum: 08 jan 19, 13:56:04 »

az a baj hogy pont ezeket a részeket húzzák...ahelyett hogy rendesen haladnának és néha(nagyon néha) 1 normális filler rész lenne.
vagy esetleg most haladnak normálisan és majd kidolgozhatnák részletesebben azt mikor Kakuzu és Hidan a 2 farkú démon ellen vannak  vagy mikor Deidara és Tobi a 3 farkú démont szedik be
Naplózva

RinNegan
Gennin
*

szuper S-osztályú nőcsábász ninja

« Válasz #1014 Dátum: 08 jan 19, 14:34:43 »

Csak nekem tűnt fel, hogy a múltkori részhez képest szinte semmit nem haladtak a történettel???minek scinálni egy ujabb részt amiben semmi nem derül ki??és erre vártunk...ÁÁÁ ez már kezd nagyon idegesítő lenni!
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1015 Dátum: 08 jan 19, 14:55:27 »

Az utobbi 3 részt simán csinálhatták volna egy részben... Hiányzik ezekból az epizódokból a pörgés, a lendület... Öregasszonyok csoszogása az egész... Szomorú Mintha meg akarnák utáltatni a rajongókkal a Narutot....  ;D De legalább volt benne pár látványos jelenet... 20 percből 5 perc akció, a többiben csak állnak és néznek ki a fejükből...  ;D Nem lessz jó ez így... ;D

Inkább néznék pár fillert, az is jobb mint ez az értelmetlen húzás...  Szomorú Elhiszem hogy a rajongók miatt csinálják így, hogy ne kelljen fillereket leadni... De így a visszájára sült el a dolog...
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 19, 14:59:39 írta Gabesz » Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1016 Dátum: 08 jan 19, 15:32:36 »

Cart féle hosszú elemzést olvashattok, amit már megejtettem egy pár topicban... x) (nem hiszem, hogy sokan elolvassák, de azért leírom x))

2006. decemberét írunk... bejelentik, hogy lesz Naruto Shippuuden... elindul a nagy visszaszámlálás... mindenki nyálcsorgatva várja az új részeket a 1,5 évnyi fillerbomba után.
2007. február 15.-e: Leadják a Naruto Shippuuden Specialt (1-2.rész), mindenki a popóját veregeti a földhöz, hogy ejj de jó, hűű de jó, ez szuper, be happy, estébé. (Pedig az első két rész sem tartalmazott sokkal többet, mint az, amit mostanában leadnak) => Leszámítva a Sasuke storyline előrepillantást
Eltelik 30 résznyi idő... lecsorog az első évad. Az első két rész után a véleményezése a Rajongóknak a Shippuudenről:
~ Ezt borzalmasan húzzák ~ Rossz a rajzolás ~ Nincs akciójelenet ~ A sima Naruto sokkal jobb volt ~

Nézzük szép sorjában ezeket a hibákat:
~ Ezt borzalmasan húzzák ~ A sima Naruto sokkal jobb volt ~
Húzzák? Szerintem nem. Láttatok már Dragon Ballt, ahol Dermesztő és Son Goku 40 részen keresztül harcol és ebből 20 rész arról szól, hogy csak bámulják egymást és beszélnek. Az a húzás.
Lássuk-lássuk miért volt jobb az első Naruto, mint a mostani? Mert egy rész átlagosan 3,5 mangafejezetet tartalmazott. És meddig? Pontosan a 134.részig. Finito. (Persze ezekben is volt pár filler rész, talán 3-4, de az elenyésző). Utána jött majd 100 rész filler.
Matekozzunk egy kicsit, "Mi lett volna, ha..." címszóval:
Kezdjük is el... mi lett volna, ha a sima Narutónál is 1-1,5 mangafejezetet raknak be egy anime részbe, mint most.
Pár háttérinfó: A Part 1 manga 239 részes, a Sima Naruto 220. részes. Észreveszitek a hasonlóságot? 220-239?
Ha egy részbe belezsúfolnak 1-1,5 fejezetet, pont kijönnek ezek a számok. Mire lehet ebből asszociálni? Na?
Ha a sima Narutót is úgy adták volna le, mint most a Shippuudent, akkor nem lettek volna fillerek, viszont lett volna "húzás". Remélem értitek mire akarok ezzel kilyukadni Mosolyog

Még egy kis infó a húzással kapcsolatban, szintén mi lenne ha kategória, viszont a Shippuuden esetében:
Mi lenne ha 2 vagy annál több fejezetet tennének be folyamatosan egy részbe?
Utolérné az anime a mangát és jönne a filleridőszak
Mi lenne, ha csak bizonyos időközönként lenne 2-nél több mangafejezet egy részbe?
Jó lenne, de ezen időszakokon kívül folyamatosan menne a rinyálás, hogy húzzák.
Szóval jó így, ahogy most van... Nekem.

~ Rossz a rajzolás ~ Nincs akciójelenet ~
Az első évadban tény és való voltak rosszul megrajzolt jelenetek, de a 2. évadban teljesen más a rajzolás. Határozottan szebb, mégha ez néha nem is látszik. Haladnak, és ezt értékeljük kacsint

Az első évad valóban nem volt telizsúfolva mozgalmas akciójelenettel. A mostani Orochimarus részek folyamatos pörgős akcióról szólnak. Ezen a téren is javítottak. Mi a probléma? Mosolyog
A várható válasz: A story elhúzása... >De már kifejtettem feljebb, hogy erről mi a véleményem Mosolyog
Naplózva
DsAdam
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1017 Dátum: 08 jan 19, 16:08:08 »

lehet hogy azér van ez a kis húzás mert valami nagyra készunlnek Nevet
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Yakushi Kabuto
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1018 Dátum: 08 jan 19, 16:17:17 »

Vagy nem
Én inkább megnézek egy sokzáz részes animét
aztán megnézem egybe azt amit azidő alatt csináltak
Ha nem várnám annyira a kövi részt meg is tenném
Valszeg a kövinek a fele azzal fog telni hogy szakura gyógyítja narutot
és végignézzük naruto szenvedését
Annyira jó lessz Szomorú
Naplózva
Susan
Vendég
« Válasz #1019 Dátum: 08 jan 19, 17:06:09 »

hát igen! Mondtam h úgy érteztem mintha nem húzták volna annyira az elsőt, de mondtam h annyira nem vettem észre, mert ha az ember leül mellé h megvan mind akkor nem hiszem h olyan lassan haladna a kb 20 perces részekkel...

Nyugi! nem írtál olyat h most ne olvassam el Cart! Nevet ezzel így lesznek mások is!
Örülök h ennyire utána néztél! de ahogy én is annnó rátekintettem a manga és anime közötti kapcsoltra nagyjából leszűrtem h kb ugyan úgy áll mint a Shippuu, csak már én se akartam regényt írni, mert akor télleg nem lesz olvasható kat. Nevet
(DB hozzászólás meg igaz Nevet. nah és még abban a harcban kivárni mire felrobban a bolygó.. hö-cö-cö.. legalább 8 részben ment az h "már csak 5 perc és felrobban a bolygó!")

Én csak azért panaszkodom mert nem bírok magammal, mire kijön a köv. rész! Nyelvesít
Naplózva
Oldalak: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins