A kritikával indítok, mielőtt kimegy a fejemből:
A felirat sokkal jobb volt, mint az előző részé, de azért pár dolog nekem is föltűnt:
17:54 - legvőgsőgig?
Az Energiabombánál hallatszik, hogy Chakrabomát mond xD na meg én mangás vagyok, szal tudtam mi a pálya. Meg az a fordítás mindig is jobban tetsztt mint az animés, de ez nem a te hibád, az animében más kicsit a szöveg ^^
Az egyetlen fordításos dolog, amitől tényleg nagyot pislogtam: 'Itachi: Sokat dumálsz'. Ez az egyetlen dolog amitől tényleg a falramászok xD Itachi mindig mindenkivel tökéletesen udvarias, ne menjünk át animaxba, ahol ő a Sasuke 2.0 bunkógyerek! De már egy rész alatt is látszik a fejlődésed, ha így haladsz, pár rész múlva észre sem fogom venni, hogy más a fordtó, szal sok sikert
A fillerjelentek... hát... mit ne mondjak vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban.
Egyrészt érdekes, sőt jó ötlet vol Kisamét kicsit jobbanak beállítnai, de hiányoltam az a tipikus 'cápamosolyt' tőle, mint amit Tobinak mutatott a flasback végén.Az annyira Kisamés. Mangában ugye azzal az arccal végi ki egyszerre az összes társát, és nem egyenként. Viszon az jó volt, hogy többet mutatták az emlékekben olyan furán néz ki úgy: normális fejvédő, ANBUruha, stb. =3
Az, hogy a csaj elhívta vacsorázni, viszont nagyon jó volt, örülök, hogy beletették. Így egy kicsit emberibbnek mutatta, meg az ember jobban belegondol, milyen lehetett neki megölni a csapatát.
Csak nekem volt fura annak a régi kardforgatónak a színezése? Ő nem kék igazából, vagy csak nekem van ez a fejemben?
Na meg Kisame kezeslábasa roppant esztétikus volt o.O OMFG.
A rajzolás pár helyen elég trehány volt, de roszabbat vártam, nem mintha így tetszett volna. Főleg az arcokat rontották el. Na meg a fekete vér... mangában hiányoltam is, hogy nem vörös, erre itt is fekete xD #fuckmylife Jobban adta volna a hangulatot. Persze a cenzúra itt csapott le.
A zenék tényleg hiányoztak pár helyen, vagy nagyon halkak voltak, de pl: a Senya jól passzolt az Itachis részhez (mint mindig). Viszont a Girein meglepődtem Tobinál, de ha belegondolok, végül is illett oda.
Kisregényért gome', de ehhez a a részhez muszáj volt ^^ Mondjuk nem akadtam volna fönn a razjoláson, de egy ilyen fontos részt illett volna naagyonszépen kivitelezni :'S