hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #8190 Dátum: 12 feb 17, 18:44:25 » |
|
Binda: a 720 és a 1080 közt szinte észrevehetetlen a különbség.(kivéve a fáljméretet )
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8191 Dátum: 12 feb 17, 18:52:16 » |
|
Mivel ez nem teljes 1080p, így nem is csodálkozom. Nekem több rész is megvan rendes 1080p-ben és ég és föld a különbség a 720 és 1080-as felbontás között a 1080p javára. Amiket most látunk azok inkább felskálázott 1080p verziók és nem tudnak igazán jobb minőséget nyújtani a 720-as felbontásnál. Következtetésképp a képminőség miatt ez felesleges is ebben az esetben a nagyobbat letölteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #8192 Dátum: 12 feb 17, 19:50:12 » |
|
Hjajj. mi az hogy Vidámság kapuja? Vagy rosszul láttam? a 6. kapu a látványé. Meg amúgy is Konoha Zöld fenevada Lee, Gai sensei Konoha kék fenevada, nem? sajnos visszaolvasni nincs erőm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bencu
|
|
« Válasz #8193 Dátum: 12 feb 17, 19:57:54 » |
|
Lehet, hogy igazad van. Gaira pontosan én sem emlékszem, a 6. kapu viszont "Joy" volt az angol fordítok szerint. Ez egyértelműen nem fér össze a "Látvánnyal". Elképzelhető, hogy ők is elírhattak valamit, de erre már abszolút nem volt időm rákeresni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sand
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
The Sandwraith
|
|
« Válasz #8194 Dátum: 12 feb 17, 19:58:27 » |
|
Huha, az előző kommenteket végigböngészve, nálam valami súlyos ízlésficam lehet a diagnózis, mert nekem kifejezetten tetszett ez a rész Naruto palástja szerintem zseniálisan néz ki: higgyétek el, aki csak animét néz, annak nem szúrja a szemét. Tulajdonképpen sosem gondoltam volna, hogy valaha is lesz ilyenje, úgyhogy ez egy hatalmas nagy élmény és nagyon tetszetős az egész kinézete. Maradhat Naruto sárga villanása: nem értem miért tudja, csak ötletelni tudok, de nagyon vártam már, hogy ezt megtanulja. Ez a rész másik fénypontja számomra, le a kalappal, ez a sztori még mindig tartogat meglepetéseket Kisame menekülése és Gai harca: nekem nagyon tetszett, ötletes volt, ahogy megvívják egymás közt a harmadik harcukat. Az előzetes alapján úgy tippelem, ez lesz Kisame utolsó harca életében. Jó volt látni nagyon, ahogy a chakrából bijuu-k szintjén álló egyik legkeményebb akatsukis tag gyengéje a Taijutsu, élvezetes harc, nem tudom mi bajotok vele Ha a mangában sem tetszett, itt sem lehet csodát várni. Nekem bejött, bár kicsit rövid, de nem írom le ennyivel a cápaembert. Tulajdonképpen ezután a rész után várom, hogy elüssön a 6:20-as gyors. Akartam látni, ahogy Naruto megküzd a Kyuubival. Láttam. Akartam látni Minatot és a Testvillanás Jutsuját. Láttam. Akartam látni mi történt 16 évvel korábban, amikor a Kyuubi megtámadta Konohát és Narutoba pecsételik a végén. Láttam. Akartam látni, ahogy Minato leveri Madarát. Láttam. Akartam látni milyen ereje lesz Narutonak, amikor elnyeli a Kilencfarkút. Láttam. Akartam látni, hogy Naruto megtanulja-e a Testcillanás Jutsut. Láttam. Több se kell nekem az életben, én már boldogan halnék meg
|
|
|
Naplózva
|
/ A túlélésért abba kapaszkodunk, amit ismerünk és megértünk. Ezt elnevezzük valóságnak. De a tudás és az értelem bizonytalan. A valóság lehet csupán egy illúzió... Minden ember ezzel a hibás feltételezéssel él. Nincs más nézőpont? /
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8195 Dátum: 12 feb 17, 20:06:39 » |
|
Ugyan lehet, hogy későn, de én is megalkottam a véleményemet erről a részről. Én nem írok "kis"regényt, vagyis remélem nem lesz a szövegem túl hosszú. Szóval, ami először leginkább szembetűnt, az a fordítás. Valóban, én is észrevettem ezt a különös "változást". A Naruto Uzumaki egyből szembe tűnt. Helyenként a mondatok értelmetlenek voltak. Mangát nem olvasok, de a rész után kíváncsi lettem (mivel olvastam, hogy a manga olvasóinak a mangás verzió jobban tetszett), így megnéztem. Valóban jobb volt a megvalósítás a mangában. Végül csak nem lett a szövegből kisregény.^^
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Krisz_
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
"Nem a külső számít hanem, hogy milyen a belsőd"
|
|
« Válasz #8196 Dátum: 12 feb 17, 20:45:02 » |
|
Nekem vegyes érzéseim vannak e epizód ügyében. Gai Vs. Kisame hát igen ezt a mangában se bírtam hogy Gaiial harcoljon Kisame de azon voltam szomorú ,hogy Kisame megrajzolási itt úgy néz ki mint...nem is tudom. Meg a végén mikor az utolsó egy-egy támadást indították, nekem kicsit erőltetett volt, és Naruto Uzumakit észresevettem bár ez engem nems zavar. Összességében nem volt rossz rész mert pont Kisame a kedvencem így nagyon bírom az ő részeit de az ő lerajzolását csiszolni kell egy kicsit még.
|
|
|
Naplózva
|
“Sajnos nagyon sokan hiszik azt, hogy a csend olyan űr, amit mindenképp ki kell tölteni még akkor is, ha nincs fontos mondandójuk.”
|
|
|
jockakun
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8197 Dátum: 12 feb 17, 22:20:44 » |
|
Lehet sokan leírták meg minden,de 245.résztől 249. részig megint nagyon jó volt az anime amire régen nem volt már példa,és szerintem a 248-249 dupla epizód volt messze a legjobb.Nagyon igényesen megvolt csinálva és látszottak az érzések a karakterek arcán-azóta 6szor megnéztem.Drámai részek pedig igen jól átjöttek.Utoljára ez talán Jiraya halálánál sikerült az anime alkotóinak elérnie... Újra elkezdem nézni bár mostani rész mangában sem volt 1 nagy durranás nem is vártam többet. Remélem a továbbiakban nem rontják el
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #8198 Dátum: 12 feb 18, 13:52:46 » |
|
Huh de jól megcsinálták ezt a részt, rendesen élethűnek éreztem. Főleg ahogy Naruto megint kyuubi chakra módba lépett... a gyorsasága is átjött de a fordítás szerintem megint elvan cseszve mint mangába volt mert ez nem teleportálás hanem shunshin no jutsu csak rohadt gyors. Most új OST-et nem hallottam de alig várom hogy felkerüljön az új csomag... Remélem a következő részek is ilyen jóra sikerednek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 13:54:01 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #8199 Dátum: 12 feb 18, 16:53:51 » |
|
Ere mondják ízlések és pofonok:) Nekem is tetszett Igen az nem teleport csak nagyon gyors mint pl mikor Sasuke oronál oda ment narutékokhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Binda
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8200 Dátum: 12 feb 19, 19:28:27 » |
|
Nem teleport? Angol felirat és manga szerint is az. Bár a manga shunshin no jutsunak írja, ami ha jól értelmezem, a Testvillanás jutsu (ami teleport jutsu és a 4. is használta). Viszont Sasuke nem ezt a jutsu-t használta, bár kíváncsi lennék rá, hogy az mi volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #8201 Dátum: 12 feb 19, 20:58:26 » |
|
Én is úgy tudom, hogy a Shunshin no Jutsu, azaz a Test villanás, az nem teleportáció, csak olyan gyors mozgás, mintha teleportálódna az illető. Én ezt igazából nem is nagyon értelmezem külön jutsunak, így hívnak kb minden hatalmas sebességű mozgást, például a Raikagéét is. Minato technikáját Hiraishin no Jutsunak hívják, és az tényleg teleportálás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8202 Dátum: 12 feb 21, 16:31:58 » |
|
Hát, szeritnem nem volt kifejezetten rossz rész... illetve nem lett volna, ha maga a szituáció nem ennyire epic. Az hogy az elején a dumát elhúzták, fölösleges szidni, mert mást nem nagyn tehettek, kivéve ha a harcaba betesznek pár fillerjelenetet mind a Hidan vs. Asumába (ami egyébként tök jó volt). És inkább húzzák el, minha a következő rész legyen két darabban xD A grafikát meg 248-as után nem csoda, hogy a legtöbben szidják. Általában nekem is csak az tűnik fel, ha nagyn rossz, de az annyira kivételesen gyönyörű volt, hogy még én is csorgattam a nyálam. Az más kérdés, hogy jobban öröltem volna, ha inkább Kisame kapja azt a csapatot.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Sand
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
The Sandwraith
|
|
« Válasz #8203 Dátum: 12 feb 21, 21:21:32 » |
|
Visszanézve itt a Minato vs Madara harcot, egy kicsit olyan érzésem van, hogy Madara eléggé hasonlít Orochimarura, sőt, talán kicsit még Sasorira is. A Sasuke vs Danzo harc előtt is "letépte" a saját karját csak úgy minden átmenet nélkül, majd később visszarakott egy másikat a helyére. A fent említett harc során is "lefolyt" az egyik karja, mintha csak fiatalosabb testdarabokból állna. Kb mint Orochimaru, lehet ő is testeket cserélget. Sasorira pedig azért tippelek hasonlóságot, emrt akár azt is kinézem belőle, hogy neki is csak egy része lehet az eredeti Madara, a többi már annyira összefércelt, hogy a saját testéből már nem is maradt túl sok. Érdekes, várom, hogy kiderüljön majd mi is ez az egész
|
|
|
Naplózva
|
/ A túlélésért abba kapaszkodunk, amit ismerünk és megértünk. Ezt elnevezzük valóságnak. De a tudás és az értelem bizonytalan. A valóság lehet csupán egy illúzió... Minden ember ezzel a hibás feltételezéssel él. Nincs más nézőpont? /
|
|
|
Binda
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8204 Dátum: 12 feb 21, 23:09:53 » |
|
Picit visszanéztem/olvastam és valami szöget ütött: hogy támaszthatta fel Kabuto Sasorit (amikor találkozik Madara-val és az egész Akatsukit felvillantja) amikor a Kage találkozón Kankuronak is Sasori bábja van? Amúgy azok a feltámasztott "lények" a valódi testükben vannak, vagy csak olyanok mint Orochimaru feltámasztásai, hogy csak a lelküket hozzák vissza erre a világra. Bár akkor viszont az a fura, hogy anno az első használta a fa elemet, ami elvileg genetikai tulajdonság, ezért sem ért hozzá más, tehát ahhoz az elsőből kellettek valahogy gének (szerintem pusztán a "lelke" nem elég az ilyesmihez). Vagy valamire rosszul emlékszem? Én is elgondolkodtam azon, hogy Madara kézzelfoghatóan nem húsvér. Mindkét keze univerzálisan cserélhető, mint egy jó iso szabványos végtag. Kezdem azt hinni, hogy Madara-nak csak a szeme a valódi.. én is nagyon várom már az igazságot Arra is felfigyeltem, hogy amikor Naruto lezárta a Kyuubi-t az említett valamit Rikudo sennin-ről. Kíváncsi vagyok, hogy ennek lesz-e valami jelentősége.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 21, 23:13:22 írta Binda »
|
Naplózva
|
|
|
|
|