hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #8205 Dátum: 12 feb 21, 23:16:32 » |
|
Ez Spoiler volt Binda, de itt a válaszom: Sasori meghalt, Kankura Sasori testét irányítja, míg Sasori lelke egy másik emberbe lett zárva. A kinézetük meg azért ugyan olyan, mert az edo tenseinél felveszü a visszahívott személy alakját, a holtest amibe a leket pecsételik
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 21, 23:17:03 írta hamisjoe »
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #8206 Dátum: 12 feb 21, 23:16:41 » |
|
Deidara meg molekuláira robbant. Mégis teljes valójában ott volt a feltámasztottak között. Hogy miért? Mert az Edo Tensei nem a testet hozza vissza, hanem a lelket. Majd egy áldozat testét formálja át a megidézett emberke formájába. Tehát csak a lélek tér vissza. A test már csak egy recepthű másolat. Ebbe a tévhitbe hetente beleesik valaki itt a fórumon.^^"
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8207 Dátum: 12 feb 21, 23:21:19 » |
|
Az Edo tensei topicban megtalálsz mindent ezzel kapcsolatban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8208 Dátum: 12 feb 21, 23:26:50 » |
|
Blinda: láthattuk, hogy Tobiból nem csak fehér trutyi, hanem vér is folyt, szal valamelyik része tuti emberi ^^
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Binda
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8209 Dátum: 12 feb 22, 11:05:29 » |
|
hamisjoe: nem volt spolier, én nem olvasok mangát. amit írtam, az mind benne volt az animében. kivétel a Madarára tett feltételezésem. De ahogy Sabaku is írta: igen, az nekem is szemet szúrt, hogy vérzett is.. úgyhogy a csakszem elméletet viszavonom Dani: sajnos a fórum többi részét nem bírom látogatni, mert a mangáról megy az eszmecsere, azt viszont nem olvasom. Úgyhogy én az összes hülye ötletemet itt osztom meg veletek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #8210 Dátum: 12 feb 22, 11:31:59 » |
|
Igen vigyáz mert többi forumban ahol nicns kiríva hogy (Tilos a spoiler!)ott sajnos manga dolgok is vannak. (Animéseknek szol ez) Nekem tetszenek kifejtéseid:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #8211 Dátum: 12 feb 22, 12:55:48 » |
|
Ja tényleg benne volt de egy állat vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #8212 Dátum: 12 feb 22, 13:46:05 » |
|
Nekem tetszenek kifejtéseid:)
+1.^^ Érdekes olvasni egy csak animét követő emberke véleményét, elképzeléseit, főleg úgy, hogy jómagam ezt anno a mangával tettem így. Egyébként a jövő heti epizód címe kapcsán csak bennem van egy kis kétely? A mondat tárgyát bele tudom helyezni a soron következő sztoriba, azonban a tárgy jelzőjét már jóval kevésbé. Remélem nem filler jön. És ez csak paranoia.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Binda
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8213 Dátum: 12 feb 22, 23:06:12 » |
|
Köszönöm Előre leszögezném: nem tudom mi lesz a következő részben Az előzetesből kiderül, hogy Kisame múltján lesz a hangsúly. Valószínűleg amiatt, mert meghal és többet nem látjuk (mint Pein és az 1001 jutsu meséje). Az azutáni rész nem mond sokat Kisame-ról, szóval valószínű, hogy így vagy úgy de lezárják ezt a részt. Ránéztem az órára, és rájöttem, hogy 14 óra múlva megtudjuk a választ, de már azért sem fogom kitörölni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #8214 Dátum: 12 feb 23, 13:20:45 » |
|
Pompás rész volt, és a kövi rész előzetese alapján a történet még izgibb lesz Konan vs Tobi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #8215 Dátum: 12 feb 23, 13:41:11 » |
|
Nem mondanám, hogy tökéletesen elégedett vagyok a mai epizóddal, de azért rossznak sem ítélném. Múlt héten már kiéltem magam a hisztimben. Ha kicsit több zenét alkalmaztak volna, egész hangulatosra sikeredett volna az epizód. Immáron az Animéből is hiányozni fog Kisame-chan. Ami kicsit zavaró volt, az a vízbuborékok túlzottan erős kivitelezése. Gyakorlatilag semmi nem látszott abból, amikor a saját cápái zabálják fel Kisamét. Ha nem néznék mangát, nem nagyon vágtam volna, mi történik. Valamint a vér fekete helyett igazán lehetett volna vörös. Inuyasha effektus, ej-ej. Nah de a kövi rész. Huhhúhúúú! Ismét felfele görbül a pofám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #8216 Dátum: 12 feb 23, 13:44:39 » |
|
Jó volt, talán az utóbbi idők legjobb filler kiegészítése volt a mai rész , nagyon jól megcsinálták. És így nem pazaroltak el több részt. Jövő heti rész megint csak nagyon jó lesz az tuti:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #8217 Dátum: 12 feb 23, 13:50:24 » |
|
Jaahhj, igen. A töltelék jelenetek. Érdekes, hogy mennyivel emberségesebbé tették Kisamét, mint amilyen mangában volt. Az utóbbiban végigmosolyogta a mészárlást. Itt meg még szinte a pokerface sajnálatot leplezett. Nem baj, Kishinek úgyis az volt a terve, hogy megszeretteti a nézőkkel/olvasókkal Kisamét.^^
Egyébként iszonyat zavaró, hogy a kretén amcsik HiruDorának fordítják a HiruTorát. Lécci Bencus, ti ne kövessétek el ezt a hibát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #8218 Dátum: 12 feb 23, 13:54:19 » |
|
áááááá... Hiába vagyok mangás, és 100x néztem mangában ezeket a részeket, végig izgultam az egészet, és szerintem nagyon vagány lett a rész, bár néhány helyen kicsit fura volt a grafó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8219 Dátum: 12 feb 23, 14:07:59 » |
|
Egész jó rész volt...a rajzolás is bejött,és nekem kifejezetten tecccett ahogy Izachi Sharinganja,majd MS-e aktiválódik,mert itt most forogva kativálódott,máskor meg "összecsúszott"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|