Dani
|
|
« Válasz #5925 Dátum: 10 jún 29, 12:13:56 » |
|
Nem. Nézd csak meg azokat az epizódokat, amiket említettem, és te is észre fogod venni, hogy mindegyiket más rajzolta.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #5926 Dátum: 10 jún 29, 12:17:26 » |
|
Attól függetlenül, ugyanolyan sok! Nem azért mondtam, mintha nem hinném, el, de tényleg Sokkolóan Sok egyetlen Animéhez! Én a 4-es számú csapatra teszem a Voksom xD Szerintem Ők készítették a Shippuuden első pár részét, és a Sasori fightot is mert Azok nagyon jók voltak!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 29, 12:17:59 írta Matten »
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #5927 Dátum: 10 jún 29, 13:59:10 » |
|
Nem az a lényeg ki csinálja az anime rajzolását... a kérdés az miért vak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5928 Dátum: 10 jún 29, 14:15:25 » |
|
Túl sokat használta a sharingant és megvakult Dani a sima fma-t vagy a brotherhoodot nézed? Mert a bh rajzolása sokkal jobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #5929 Dátum: 10 jún 29, 15:16:12 » |
|
Teljesen mindegy melyiket ennnél még a hupikéktörpikék rajzolása is jobb. Nézzétek csak meg! Itt a madárra tényleg rá tudom mondani, hogy madár Narutoban lassan már azt se ismerem megxDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #5930 Dátum: 10 jún 29, 15:21:24 » |
|
Hiei: Ha a rinyálás és a túlzások helyett kissé visszaolvasnál láthatnád, hogy Miért volt ilyen a grafja a résznek. Korábban is volt ilyen a Narutoban
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #5931 Dátum: 10 jún 29, 16:04:38 » |
|
Nem érdekel, hogy miért ilyen. Téged érdekel miért kapsz a boltban penészes kenyeret? Nem ahogy engem se. A lényeg, hogy ehető legyen. Vagy talán te megeszed a penészes kenyeret? Neked lehet túlzás én viszont szeretem a Narutot és igen is rosszul esik, hogy vannak akik ennyire elrontják.
Ellenben veled engem nem érdekel a rizsa a végeredmény számít. A vég eredmény pedig sz*r. Sajnálom, ha ízlés ficamod van mert itt a vak is látja... nem sajnos nem látja emrt aki készítette biztosan vakxDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 29, 16:05:15 írta Hiei the legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5932 Dátum: 10 jún 29, 16:24:38 » |
|
Engem érdekelne, hiszen ha azon változtatni lehet, akkor az anime minősége visszatérne... A kereslet csökkent és emiatt a bevételek is estek? A válság miatt a pénz romlásával ugyan annyiból ennyire futotta? A szponzor, vagy ki sóher és emiatt nem ad annyi pénzt, amivel a minőség tartható lenne? A narutoról annyi bőrt lehúztak már, hogy nem tudnak már mit kitalálni, hogy kapós legyen? Ki tudja... Nem hiszem, hogy ez már változni fog... A japánok meg talán nem is foglalkoznak a külföldi rajongókkal, hiszen mi nem fizetünk egy fityinget sem, hogy nézzük... A készítőket annyira érdekli, hogy nekünk mi tetszik, mint téged, hogy miért lett szar... Sajnos nem feltétlenül a fogyasztó szabja meg itt a feltételeket... Egyre inkább az a helyzet, hogy ha tetszik, tetszik, ha nem, nem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
datango
ANBU újonc
Nem elérhető
Firma
|
|
« Válasz #5933 Dátum: 10 jún 29, 17:24:06 » |
|
amikor narutót "leszögezi" pein és ránéz azt mondja hogy most elviszlek innen, akkor a rinnegan szeme pupillája változik! de miért is mi törétnik olyankor? ugyebár megjelenik hinata és nemtörténik semmi .
|
|
|
Naplózva
|
-=Suiton=- "The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon." <-- c=3
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5934 Dátum: 10 jún 29, 17:28:17 » |
|
khm..spoiler amúgy nem tudom mér változik,gondolom rajzolási hiba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #5935 Dátum: 10 jún 29, 17:32:05 » |
|
Valaki írta visszább, hogy az összes kiragadott és ide belinkelt kép "mozgás közben" készül. Nagy tévedés. ^^ Amit én linkeltem az állókép volt. 7:08 körül van és kb. 2 egész másodpercig látszik. Ha nem állókép lett volna, akkor be sem linkelem. Pont azon lestem, hogy még mozgás közben oké, hogy csalnak egy kicsit a rajzokkal, na de állóképnél igénytelenkedni...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
seeway
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5936 Dátum: 10 jún 29, 17:58:38 » |
|
Légyszives írd le pontosan hol és mikor mert én akár hogy nézem 7:08 körüli időt sehol nem látom
|
|
|
Naplózva
|
... ...
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5937 Dátum: 10 jún 29, 18:04:04 » |
|
Ha rendesen megfizetik az embert, akkor jó munkát végez...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5938 Dátum: 10 jún 29, 18:16:25 » |
|
Asszem 1 vagy 2 oldallal ezelőtt leírtam erről a véleményem... röviden: A Naruto szerintem 2x, 3x, 4x többet profitál mint a Bleach. Nekem az jobban is tetszik, viszont bevallom, hogy elég vontatott, hiába tesznek 3-4 fejezetet egy epizódba. Vagy talán vontatott nem is jó szó rá, csupán a sztori elavult, kevés a váratlan fordulat. Viszont a Naruto sztoriját jobban lájkolom. Ezért is többet várok el tőle... nagyobb helyeket és érdemeket ér el, több a szponzora, nagyobb a rajongótábora! Ez igénytelenség és lustaság az animátoroktól! Se több, se kevesebb... és most lázadás! xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilla
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5939 Dátum: 10 jún 29, 18:28:15 » |
|
Chakra, én voltam az. Ok, amit te linkeltél, az nem mozgókép volt. De azon a képen filler karakterek szerepeltek, amiknek kidolgozása sose volt az animátorok erőssége. (Elég ha a Sanbis ellenségekre gondolok.. ) Stance, egyetértek. Nem értem, hogy ha egy olyan fostalicska mangát, mint a Bleach képesek olyan látványvilággal felruházni, amivel animében rendelkezik, a Narutonak miért nem áldoznak egy kis igényes munkát. Pedig még ugyanaz a stúdió is dolgozik mindegyiken... Jah, amúgy Dant-C voltam! Bocs, elfelejtettem kijelentkezni.x'DDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 29, 18:29:09 írta Lilla »
|
Naplózva
|
|
|
|
|