Chakra
|
|
« Válasz #5940 Dátum: 10 jún 29, 18:33:48 » |
|
Légyszives írd le pontosan hol és mikor mert én akár hogy nézem 7:08 körüli időt sehol nem látom 166. rész, 7. perc 8. másodperc. Ott van a kép, amit belinkeltem. Ennél érthetőbben nem tudom leírni. ^^ Lilla/Dant-C: Oké, hogy csak töltelékkarakterek. Tudom én, hogy elég "nagy" szellemi kapacitást igényel már az is, hogy a Naruto mozikhoz viszonylag értelmesnek tűnő rosszlányokat és rosszfiúkat találjanak ki. De ami béna, az béna. Ez pedig béna. A kezek, az "arcok", a tónustalanság... 20 éves animék különbül néznek ki. ^^ Másrészről pedig, azért asszem az alap, hogy egy részen belül ne legyenek túlzottan észrevehető hullámvölgyek a minőségben.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 29, 18:42:06 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #5941 Dátum: 10 jún 29, 19:14:37 » |
|
Dant-C:Én maradok annál a véleményemnél,hogy 3 max 4 csapat van.(A mostani és a Jiraya vs Pein-es ugyanaz szvsz) Aztán a Bleach alapvetően nem egy ratyi történetű anime,de az biztos,hogy az anime sokat dob a színvonalon.Ha megnézed az első évadot (vagy mi az) egészen Byakuya legyőzéséig,a rajzolás hihetetlen gyenge.A szemek és a szájak olyanok mintha 10 forintos rágóból kiszedett ragasztóstetkók lennének,vagy nemtudom hogy hívja ezt az utókor.Aztán jön a filler és megkezdődik az arrancaros rész,ami szépen néz ki,de igazán a következő filler után,az Ulquiorra harctól kezdve lesz minden egyes állókép igényes,kidogozott és jó összhatású.Ha jól szűrtem le az egész anime alatt 2(max 3 a fillerek miatt) csapat dolgozott.Az egyik ötévesekből álló zsírkrétás gányadékot rajzolt(lásd Kempachi elleni harc),a másik szépen kidolgozott szép munkákat adott ki a keze alól,idővel. Ez a hasonlóság az ez előtti naruto és a mostani Bleach rajzolócsapat között.Meg kell nekik adni az esélyt és egy kis időt,mire belejönnek.Utána meg nem szabad őket elengedni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5942 Dátum: 10 jún 29, 19:24:09 » |
|
Bocsi ha ez off lesz: Tévedsz trees. Bleachnál a rajzolás nem a gyenge stúdiómunkálatok miatt van, hanem mert a manga is ilyen volt. Aztán amikor Kubo váltott jumpra, akkor változtak az arcok is, így az animében is, mert az anime követi a manga rajzstílusát. Nekem tetszettek az 50 előtti részek is, olyan, mintha mozgó manga lett volna, vagy nem tudom, hogy hogy fogalmazzam meg, ma nem vagyok a toppon x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Meroko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Itachi fan
|
|
« Válasz #5943 Dátum: 10 jún 29, 19:54:00 » |
|
ha már mindenki rosszalkodik én is: Bleach tényleg ezerszer uncsibb mint Naruto. A fillerek is rosszabbak szvsz. Bliccsben már jó rég óta nem történt semmi új, ellenben a Naruto manga/anime folyton tartogat valami újat. És tényleg szomorú, hogy a Blicsre több energiát fordítanak :S Várom, már a következő részt amúgy, remélem a végén lesz valami érdekes. (ez nem volt spoiler:P)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5944 Dátum: 10 jún 29, 19:54:08 » |
|
Szerintem úgy vannak vele hogy a Naruto elég híres cím a sok birka meg sz*r rajzolással is beéri ... mert aki lájkolja az ígyis-úgyis megnézi... azthiszik ők tesznek nekünk rajongóknak szívességet hogy megrajzolják, pedig épphogy mi teszünk nekik mert megnézzük ezt a flash animációt...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 29, 19:55:56 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #5945 Dátum: 10 jún 29, 20:00:28 » |
|
Éppen azért Jobb a Bleach grafikája, hogy azzal növeljék a nézettségét! És nekem tetszik az SS Arc grafikája is. Anno azt jobban bírom, mint a mostani csipás szemű duzzadt ajkú, vézna fejű karaktereket A kezek, az "arcok", a tónustalanság... 20 éves animék különbül néznek ki. ^^
A 20 éves animéket nem szémítógéppel rajzolták, hanem néha azzal animálták, és Speciális effekteket tóltak rá vele. De a rajz, a színezés az nagyjából kézimunka volt. Ezt már korábban kifejtettem. Ma az Egész számítógéppel készül! Ezért van az, hogy a rajzok bénábbak lettek, a színek erősebbek, és minden agyon van effektezve.
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Nuttika
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5946 Dátum: 10 jún 29, 20:51:25 » |
|
Látom törölve lett a hsz-em,de reakció azért volt rá Szerintem egy ilyen anime igen is éppen a hírneve miatt megérdemelné,hogy ne ilyen Marslakókmunkája feeling legyen,mikor nézi az ember.Most,hogy így belegondolok,ennél még a Sailor Moon rajzai is jobbak pedig az egy igen csak régi anime (1992-1997).És érvelhettek számítógéppel van csinálva,meg miegymás...szerintem az InuYasha utolsó szériája és a FMA Brotherhood is számítógépes és még is gyönyörű volt!Amíg ennek a két sorozatnak jót tett,hogy pár évvel később folytatták/újra kezdték,addig a Narutonál minnél régebb óta megy,annál rosszabb lesz a grafika...
Szóval ez a rajzoló csapat tényleg gagyi...biztos vannak tehetségesebb csapatok,egy ilyen kaliberű animehez olyat kéne leszerződtetni....
Csak engem idegesített Hinata arcán az a két vörös folt?Olyan volt vele,mint ha ittas lenne
|
|
|
Naplózva
|
"You're just gonna end up in some boring office job. Is that all you want out of life?..." “The sensation of trying to escape...but never being able to...I'm sure I felt that...that's...death” お前の後ろにだァァアッΣ(゜Д゜) MAL & MML
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5947 Dátum: 10 jún 29, 21:11:57 » |
|
Annyit még hagy jegyezzek meg, (sajnálom ha off, ehhez muszáj hozzászólnom) hogy mélyen elszégyellheti magát, aki a Bleachról ilyeneket állít. Én blícs fan vagyok, de nem a fanságomból ered ez a duma. Mi az, hogy több igényt fordítanak rá, közbe meg se érdemelné? EZ MI? Feldolgozhatatlan számomra... ez nem vélemény. Mind Kubonak, mind az anime készítői felé a respekt szót nem ismeritek, közben hagy ne kezdjem el sorolni, hogy 1 hét alatt mennyi mindent is kell összehozni egy 25 perces anime epizódhoz, na meg hogy milyen nagy fantázia kellett a manga megalkotásához.
Valaki említette, hogy 1 stúdió dolgozik mind a két animén. Hát ezt nem tudom igazolni, mert nem szoktam nézegetni ilyeneket. De akkor gondoljunk csak bele: Naruto és Bleach. Mennyi meló lehet azzal... minimum 150 ember van abban a stúdióban, és akkor szerintem keveset mondtam. Gondoljatok csak bele, több mint 150 ember, szóval biztos hogy nem ugyanaz a pár ember rajzolja pont ezt a 2 sorozatot. Megérteném ha azt mondjátok, hogy ratyi a bleach. De ameddig ennyi munkát fektetnek belé úgy, hogy mi 100% ingyen nézzük, senki ne mondjon ilyet, hogy fostalicska. Saját magáról állít képet, és mellesleg nem sok mindenkit érdekel, de az én szemembe nagyon mélyre elássa magát.
Én azt állítottam a Bleachról, hogy vontatott. Ez igaz lehet. De nem a manga, hanem az anime. Na látjátok, a bleach részlegű stúdiónak is vannak hátrányai... jól rajzolják, de a sztori majdnem egyhelyben áll, hogy ne érjék be a mangát. Vontatott elismerem. De maga a sztori szal ha megnézzük mekkora fantáziadússág van a sorozatban, az véleményen szerint egyszerűen lenyűgöző.
Sajnálom, ma nem vagyok a toppon fogalmazási szempontból (se). Próbáltam a legnagyobb udvariassággal és visszafogottsággal írni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5948 Dátum: 10 jún 29, 21:42:48 » |
|
Nyugalom van, Stance. Én a Narutóhoz képest tartom fostalicskának a Bleachet. Azért sztoriban és fordulatokban is messze felette áll.
A Bleach sikeréhez meg elég annyi, hogy BIM-BUM, ekkora, meg akkora robbanások meg támadások vannak benne, és akkor a sok nyáladzó tini már meg is veszik érte.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #5949 Dátum: 10 jún 29, 23:37:22 » |
|
Nyugalom van, Stance. Én a Narutóhoz képest tartom fostalicskának a Bleachet. Azért sztoriban és fordulatokban is messze felette áll.
A Bleach sikeréhez meg elég annyi, hogy BIM-BUM, ekkora, meg akkora robbanások meg támadások vannak benne, és akkor a sok nyáladzó tini már meg is veszik érte.
Azért remélem te sem úgy gondolod,hogy a Bleach ennyiből áll,csak szemléltetni akartad,hogy storyja mennyivel gyengébb mint a Naruto-é.Nem tagadom,a Bleach valóban a nyálcsorgatós kövér német gyerekeknek lett tervezve ,aki megveszi dvd-n,majd leugranak egy ház tetejéről,mert azthiszik,hogy van a hyorimmaru a hátukon...Ez a külömbség a kettő között.A Bleach egy tökéletesen eltalált pénzgép,a Narutoval ellentétben,ahol Kishimotot inkább figyel a tökéletes történetre,minthogy arra,hogy naponta hány millió yen-el nő a pénztárcája.Ezt énis így gondolom,de attől függetlenül a Bleach is egy nagyonjó történettel rendelkező anime/manga.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5950 Dátum: 10 jún 29, 23:46:29 » |
|
Nagyon sajnálom Dant-C, hogy csak ennyit látsz a Bleachban. Ez meg már megint egy más téma, hogy egy művészt így jellemzel, mint te tetted trees. És még mindig azt mondom, hogy a Naruto többet profitál mint a Bleach. Nah itt én befejeztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #5951 Dátum: 10 jún 30, 00:17:00 » |
|
És még mindig azt mondom, hogy a Naruto többet profitál mint a Bleach.
Ezt mondjuk tényekkel alátámaszthatnád (nem mintha nem hinném el)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #5952 Dátum: 10 jún 30, 00:35:57 » |
|
OFF: Trees Az eladások azt bizonyítják hogy a Naruto számít a világ jelenlegi Dragon Balljának. A Bleach csak Yuu Yuu Hakusho mögötte. Csak az USA-ban több mint két és félmillió Naruto mangát adtak el, több nyelven kiadták már mint a Bleachet, valamint az animét is több országban vetítik. Ennek megfelelően megjelent belőle már hadseregnyi bábú, merchendise termék is, TV speciál, stb. A Naruto biztosan bekerül a történelem legsikeresebb mangái közé, hisz Kishi ebből gazdagodott meg, nem tudom még megsaccolni sem hogy hogy hány millióan veszik a DVD-ket, mangákat és egyéb Naruto cuccokat világszerte. (Az már más kérdés hogy a japánok a One Piece-t többre becsülik a Narutónál, és ott olyan sikeres hogy szinte minden japán családban van belőle legalább egy kötet.) Ezzel szemben a Bleach hiába a világ 2. legnépszerűbb futó manga-sorozata, Japánban még a Psyren is megelőzi, ami még csak most fogja nyitogatni a szárnyait a külföldi közönség felé. ON: Megnéztem a heti részt. Azt hittem nem fog zavarni a rajzolás, de mégis... zavart. Pozitívum hogy láthattunk egy képet Hinata anyukájáról, sajnálom hogy Kishimoto nem rajzolt még róla egyetlen képet sem a mangába. Azt pedig végképp nem értettem hogy a Viz miért fordította le a Shinra Tenseit "Almighty Push"-ra. Biztos voltam benne hogy ez a Jutsu megmarad, de tévedtem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 30, 00:41:03 írta rondár »
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #5953 Dátum: 10 jún 30, 01:28:26 » |
|
Én ugyan nézem a Bleach-et de részben egyetértek abban Dant-c vel, hogy nagyon hiányzik belőle a történeti mélység. Eddig kb erről szólt: Bajbavan a családom hopp shinigami leszek írtoma rossz szellemeket. Elrabolják a barátnőm utána ugrom, kiderül ez az néhány mellékszereplőről meg Rukiáról, bejön a főellenség. A fő rosszfiú elrabolja a másik Barátnőm utána is utána megyek, bármien látványos erősödés nélkül ledarálok több szuper erős ellenfelet akikkel kapitányok is alig bírnak, megmentem a csajt visszamegyek a földre. -közben 60 manga részen át tartó csihi puhi a jók és a rosszak közt a földön, amiből KB semmi sztori nem származik. De persze a főellenség aki kb már isten túl erős beveri egyedül a legdúrvább rosszfiúkat, és végre kiderül, hogy a főhős papája is halálisten oké, erre leszánt a rosszfiú a soul societybe énmeg utána.
-Szerintem aki nézi a bleach et azért nézi, mert látványos, de hogy Kubo nem kapott agyzsibbadást a történet kiagyalásá közben az is tuti
EDIT:
Mielött báki is leosztana, hogy Bleach hater vagyok, nem vagyok az, egyformán szeretem mindkét mangát/animét, csak szerintem másért jó mint a Naruto, a narutot inkább a történetért lehet szeretni (Bár a Fate stay night szerintem jobb), a bleachet az akcióért, ennyi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 30, 01:33:56 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
martinsama
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5954 Dátum: 10 jún 30, 01:30:26 » |
|
Ez mind érdekes meg valamilyen szinten felnyitja a szemeket de személyes véleményem szerint A Bleachben több az izgalom és a harcok is sokkal jobbak és élvezetesebbek a Naruto története persze lebilincselőbb a Bleaché kissé lapos de a harcok azok nagyon ütnek de mégis az én gyerekkori favoritom a Dragonball Z aminek minnd a története minnd a harcai olyan élménnyel gazdagítanak,hogy HUHH De mégis visszakanyarodva a Narutohóz minden héten várom mind a mangát mind az animét mert a sztori magávalragadó
Am tudom milyen nehét Kishinek is meg Kubonak is mert én is Manga készítő vagyok és csak 1fejezet sztorijának lehozása nekem 1-2óra és a rajzolás az náalm több hét de a sztori írás könyebb mivel eddig 3 és fél kötetnyi fejezetet írtam meg kötetenként 15fejezettel még maga a kész mangából csak 1.fejezetet tudtam összehozni szal ez nem egyszerű de ők mégis ilyen remekműveket alkotnak
|
|
|
Naplózva
|
Naruto:Aki szereti a Ramnet nem lehet rossz ember Shika:Te jó ég Choji monnd el neki az igazat Choji:az az igazság,hogy aki szereti az Ichiraku Rmnet az nem lehet rossz meber Shika:Mind ellenem vanank...ez olyan bosszantó
|
|
|
|