hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #150 Dátum: 10 nov 03, 17:56:42 » |
|
Milyen igaz! Azt valószínű mi már nem látjuk a térképen.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #151 Dátum: 10 nov 03, 19:54:52 » |
|
... De akkor miért nem használják a teleportációs jutsujukat? Az még a hangsebességnél gyorsabb! Kakashi pl. tudja használni. Hopp, volt olyan rész, amikor Naruto a békák földjére indult volna, de Fukasaku mondta neki, hogy legalább egy hónap, mire odaér. És jött is a fordított idézés.
A fordított idézés max. akkor működött volna, ha Kakashi valamelyik kutyája a Rejtett Honok Faluban lett volna, és megidézi Kakashit. De az csak Kakashi. Naruto egyik békájának is ott kellett volna lennie. Meg (bár nem tudjuk, hogy tud-e idézést), de Sakura egyik idézett állatának is. Szóval jó kis szervezettséget igényelne.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Murcik
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Béke csak akkor lehet ha előtte háború van.
|
|
« Válasz #152 Dátum: 10 nov 03, 22:53:22 » |
|
A térképen gondolkoztam egy kicsit, lehet hogy lesznek "vélemények", de számolgattam egy kicsit: -A ninják kb 8-10 km/h-al haladnak -Pihenéssel eggyütt sztem átlagosan 13 órát kutyagolnak vagy futnak(vagy nem várt akadályok pl.:homokvihar -104-130 km-t tesznek meg egy nap alatt -3 nap az út tehát....... - Átlagszámítással akkor a homokfalu 321 kilóméterre van Konohatol
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 03, 22:55:20 írta Murcik »
|
Naplózva
|
|
|
|
cech19960320
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #153 Dátum: 10 nov 04, 07:35:12 » |
|
és honnan veszed azt a 8-10 km-t?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Murcik
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #154 Dátum: 10 nov 04, 15:12:47 » |
|
hát egy gyalogos átlagsebessége mondjuk 6 km/h mivel ninjak kigyúrtak táposak repülnek ugrándoznak én ennyire gondolom az átlagsebességüket de lehet hogy több vagy kevesebb ez szerintem egy reális szám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #155 Dátum: 10 nov 04, 19:59:00 » |
|
Szerintem azért gyorsabbak, én inkább a futósebesség mondjuk kétszeresével számolnék, de azért szép kis számok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Murcik
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #156 Dátum: 10 nov 04, 22:07:45 » |
|
háááát szerintem 16-20 km/h-s sebességgel nagyon erőltetett tempóban rövid ideig lehet futni kerekítetten én 300 km-t mondanék Konoha-Homok falu távra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #157 Dátum: 10 nov 12, 18:04:39 » |
|
Nekem feltűnt, hogy a különböző országokban élők másképp néznek ki. Pl. a Föld ország népének nagy az orruk, kivéve a Tsuchikage unokájának. Vagy pedig, hogy a víz eleműek közül vannak éles fogúak, mint a Mizukage egyik félénk testőre, Suigetsu és Kisame. A villám eleműek közül egypár színesbőrűt is láthattunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #158 Dátum: 10 nov 13, 18:15:31 » |
|
Szerintem lesz itt még sok minden... valhogy ugy érzem hogy majd kiderül hogy a mostani über ninják talán nem is olyan durvák lesznek világ viszolnylatban.... Mondjuk next partba ha lenne naruto meg kalandozna... meg menteni pls a kontinest..... vagy nem tudom..
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #159 Dátum: 10 nov 14, 11:34:23 » |
|
Ccchhh... kérlek, ne degradáljuk már idáig a mangát. Elég, hogy a mozik készítői megteszik.
Egyébként ha egy kicsit belegondolsz, többek közt a bijuuk történetét magad elé idézve, rájössz, többek közt mirét lenen ez baromság.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 15, 01:48:01 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
biyakingan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #160 Dátum: 10 nov 14, 23:51:37 » |
|
amúgy én úgy gondolom hogy a "világ" többi részén inkább szamurájok laknak és a ninjáka meg ezt alsóbb rendünek tekintik ezért nem mennek oda. (de ez csak egy ötlet) amúgy már eléggé kíváncsi vagyok arra hogy mit rejt a határokon kívül az író. lehet hogy ha majd naruti eléggé felkészült lesz egy haalmas had fogja fenyegetni az országot vagy valami ilyesmi. (de ez csak egy másik ötlet)
|
|
|
Naplózva
|
Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #162 Dátum: 10 dec 10, 18:05:58 » |
|
Az első a helyes verzió. A másik kettő hamis. Erről a manga képről leshetsz: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/515/14
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
LordHidan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #163 Dátum: 10 dec 10, 18:15:59 » |
|
ezt kerestem de nem találtam nagyon szépen köszönöm kedves seggítségedet szerk.: bocs a kérdezgetésért de a mostani tsuchikage az hányadik?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 10, 18:22:57 írta LordHidan »
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #164 Dátum: 10 dec 10, 20:21:24 » |
|
Én azt nem értem hogy Tobinak, a bal szemén az 1.hokage szeme volt, ezzel és a duppla mangekyo sharinganjával tudta létrehozni a teljes genjutsut és győzte le konant, de most a rinnegant ültette abba a szemébe.a maszkján meg 1helyett 3lyuk van.Akkor kitépte a szemét beültette a másikat aztán vágott még egy lyukat a homlokába és odarakta a senju szemét?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|