24 nov 16, 22:22:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Vajon mit rejt még a Naruto világa?  (Megtekintve 47624 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Haton
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Haton

« Válasz #90 Dátum: 09 márc 11, 17:42:42 »

Remélem Kishi csinál majd valami részletesebb világ leírást, vagy tervez valami olyan missziót Naruto-nak, hogy az egész Naruto világot megismerjük!
Naplózva

Kedvenceim: Pein, Itachi, Kakashi, Jiraiya, Shikamaru, Yamato, Sai, Hinata, Naruto és Choji. Nem ebben a sorrendben persze, de mindegyiket másért szeretem.

Sasuke-t is szerettem, csak hát sajnos \"elk**vult\" a karaktere.
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #91 Dátum: 09 márc 17, 15:07:33 »

sztem a sztorin belül nem mutatja be nekünk max OVA-n belül Technikai KO
Naplózva

swadawa2
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

?????

« Válasz #92 Dátum: 09 márc 23, 16:09:48 »

Vajon mit rejt még a naruto világa?: Magyarországot Pontosan,
na jó bocs a hülyeséget, sztem elképzelhetö hogy van ojan hely ahol
a madara bácsi kis gyerek....  >.<#

Ezt ugy értem hogy  vannak nála erösebbek Ördögi
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 23, 16:10:55 írta swadawa » Naplózva

Haton
Chuunin
*

Haton

« Válasz #93 Dátum: 09 márc 23, 16:45:22 »

Biztos, hogy vannak.
Amúgy Magyarországot Amegakure-hoz lehetne hasonlítani:
- Mindkettő kicsi.
- Mindkettő a kontinens közepén van.
- Mindkettő súlyos háborús veszteségeket szenvedtek el.

Amúgy szerintem egyáltalán nem kizárt, hogy vannak Nagato-nál és Madara-nál erősebb shinobik.
Hiszen nem mindegyik ultra eső shinobinak kell viszketetségi rohamban szenvednie.
Naplózva

Kedvenceim: Pein, Itachi, Kakashi, Jiraiya, Shikamaru, Yamato, Sai, Hinata, Naruto és Choji. Nem ebben a sorrendben persze, de mindegyiket másért szeretem.

swadawa2
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

?????

« Válasz #94 Dátum: 09 márc 23, 19:02:07 »

Ja ja igaz... Milyen lenne a kishi kijelentené hogy  Amegakure-t M.O-rol mintázta.

Csak azon kell elgondolkodni hogy akkor azok mekkora erövel birnak?

(én amugy ezt utálam legjobban a narutoban Lehánylak mért kell ekkora külömbséget tenni pl teszem azt kakashi és pain-között-vagy akár yiara között?? most nagato itt van hogy milyen szuper erös Lehánylak nemértem, sokkal jobb lenne ha nem lenne ennyi külömbség a shinobik között) bocss az ekkora OFF-ért, muszály volt  leirnom.
Naplózva

Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #95 Dátum: 09 márc 24, 08:51:45 »

Mert ugyanez van a való világban is. Mosolyog Vegyük a sportot alapul. Van sok remek jó játekost pl. kosárlabdában.  Viszont Jordanbol csak 1 volt, vagy Wilt Chamberlainbol.  Amikor ők játszottak feltöröltek mindenkivel a padlot. Pedig akkoriban is volt sok remek játékos.  Vagy ott van Michael Johnson. Senki nem tudta megverni, de mellette mégis volt sok remek futó. Mindig van 1-2 olyan kivételes képességu ember, aki a többi felett áll. Lehet nem erősebb a többinél vagy okosabb. Egyszerűen ő jobban akarja mint bárki más és ezért tesz is! Pl. ha rock lee nem csak taijutsut használna, hanem tudna rendesen más kepességeket is, nagy valószínűséggel beaprítana mindenkit. Mindig azok állnak a többi felett, akiknek megvan a tehetségük + melle akarják is! Sok olyan embert láttam én is akik tehetségesek voltak valamiben, de nem fordítottak rá kell munkát es nem volt mellé kitartásuk. Egyszerűen kárba ment  a kivételes képességük.

Egyébként nemtom mik lesznek ilyen Madara csatánál... ha Pein már most kiásta fel Tűz országot, mi lesz akkor majd ott....  Gondolkozik  bow
Naplózva

Haton
Chuunin
*

Haton

« Válasz #96 Dátum: 09 márc 27, 18:34:33 »

Szerintem Madara tart egy nagy szünetet, oszt 1-2 év múlva tér vissza! Gondolkozik
Van néhány tippem, hogy melyik falut melyik országról mintázhatta Kishimoto:
1.Amegakure = Magyarország
2.Konohagakure = USA
3.Sunagakure = Franciaország
4.Iwagakure = Oroszország
5.Kumogakure = Németország
6.Kirigakure = Ausztrália + Kína keverék
7.Takigakure = Japán
8.Otogakure = Anglia
9.Kusagakure = Olaszország

Ez csak egy tipp! Nevet
De jó lenne, ha Kishimoto csinálna egy könyvet, melyben a Naruto világ összes városáról, állatáról
és főbb történeteit/legendáit írná le! Pirul
Vajon megteszi? Gondolkozik
Naplózva

kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #97 Dátum: 09 ápr 06, 16:31:20 »

Vannak bankár-ninják a Naruto világában?  Nyelvesít És egyáltalán használnak kártyát a vásárláshoz?
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #98 Dátum: 09 ápr 06, 17:07:46 »

Van néhány tippem, hogy melyik falut melyik országról mintázhatta Kishimoto:
3.Sunagakure = Franciaország

Ez hogyan jött ki? Nézted a földrajzi viszonyokat, épületeket ruházatokat? Mert inkább a közel kelet országaira jobban hasonlít.
Naplózva

Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #99 Dátum: 09 ápr 06, 17:19:55 »

Szerintem hülyeség hasonlítgatni őket. Ennyi erővel kilehetne jelenteni az első kócos-szőke,virgonc gyerekről az utcán,hogy Kishi róla mintázta Naruto karakterét.
Naplózva
Navelia
Chuunin
*

« Válasz #100 Dátum: 09 máj 13, 16:46:37 »

Vannak bankár-ninják a Naruto világában?  Nyelvesít És egyáltalán használnak kártyát a vásárláshoz?
Ha azt nézzük, hogy a ninjákon kívül elég sok minden hajaz a "mi" világunkra, gondolom, vannak bankárok is, csak nem feltétlenül shinobik =D Mert például mivel foglalkozik az a rengeteg ember Konohában, akik nem használják a chakrájukat? Ott van a Yamanaka-virágbolt, ami elég "mivilágunkbeli" munka =}
Naplózva

„Az élet ízét csak a bolondok ismerik.”
„Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert az nem létezik, és soha nem is fog. Mindig csak jelen van.”
(Christopher Paolini)
„Nothing improves the memory more than trying to forget.”
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #101 Dátum: 09 máj 13, 16:52:54 »

Hát pl. fillerben voltak bankárok. Legalábbis ha jól emlékszem. Volt egy olyan rész, amikor Narutonak megkellett védenie egy elég idegesítő gyereket, aki nagyon gazdag volt és folyamatosan dobálta a pénzét a testőreinek. Kane bunshin no jutsunak hívták a technikát. Ez nem rendes ninjutsu volt persze. Azt hiszem Kunihisha (vagy vmi ilyesmi) meg az apja bankárok voltak.
Mondjuk ez filler volt, szóval alapvetően Navelia-val értek egyet, biztos, hogy vannak olyanok, akik a pénzügyekkel foglalkoznak. Tsunade nem hiszem, hogy alkalmas lenne a pénzügyek intézésére.  Nevet
Naplózva

kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #102 Dátum: 09 máj 13, 18:44:46 »

foglalkoznak. Tsunade nem hiszem, hogy alkalmas lenne a pénzügyek intézésére.  Nevet

Persze, hogy nem!  Nyelvesít Mert akkor megszökne a faluból és elmenne szerencsejátékozni, mivel Konohában nincs játékterem.
Naplózva
Navelia
Chuunin
*

« Válasz #103 Dátum: 09 máj 14, 09:24:57 »

Sevanna, az a rész teljesen kiment a fejemből ikszdé Nem is csoda, nem voltam érte odáig X"D De bizonyára ott is megvan ez a gazdag-szegény-rendszer. Mert pl a Naruto elején, a Zabuza&Haku-részeknél a papi *elfelejtette a nevét ^^"* ács volt, ha jól emlékszem. Tehát nyilván nagyon sok "mivilágunkbeli" munka van ott is, amik felosztják rétegekre az embereket.
Tsunade biztos nem lenne alkalmas pénzügyek intézésére X"D
Mert akkor megszökne a faluból és elmenne szerencsejátékozni, mivel Konohában nincs játékterem.
Tényleg nincs? Én azt hittem, van, mert Konoha annyira fejlett meg minden... Bár az igaz, hogy Tsunadét nem nagyon láthattuk szerencsejátékozni, de hát ilyesmit a Hokage nem is engedhet meg magának =D
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 14, 09:25:42 írta Navelia » Naplózva

„Az élet ízét csak a bolondok ismerik.”
„Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert az nem létezik, és soha nem is fog. Mindig csak jelen van.”
(Christopher Paolini)
„Nothing improves the memory more than trying to forget.”
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #104 Dátum: 09 máj 14, 09:28:28 »

Szerintem a falu pénzügyeit a tanácsadók intézik elsősorban. (Illik is hozzájuk...) A Hokage legfeljebb csak aláírja a papírokat. xD Mondjuk a faluk Kagéi inkább nevezhetőek katonai parancsnoknak, mint civil "elnöknek". (A kiválasztásnál is főleg az erejét nézik, és nem a diplomáját.  Pojén)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins