kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #60 Dátum: 08 aug 05, 17:30:56 » |
|
Ha lett volna tank, akkor hogy nézett volna ki egy ninja katonai ruhában és kevlár sisakkal?? El tudom képzelni, pl. Kakashit ilyen ruhában, maszk nélkül és szemfedővel. Na, tiszta második világháborús hangulata lett volna a sztorinak! Ha lettek volna lőfegyverek, az nem lett volna fair Mert ezzel gyorsan lelőttek volna egy ninját, mint egy szarvast. A lőfegyver ill. a tűzfegyver erősebb, mint a kunai, kard, stb. És nem hiszem, hogy Neji a technikájával simán lepattintaná a golyókat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sapis
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #61 Dátum: 08 aug 05, 20:07:57 » |
|
Kérdés a Demon Fox Cloakon vajon átmegy-e a golyó? Am sztem simán lepattanna NejirőlxD
|
|
|
Naplózva
|
Sakura és Naruto 4EVER
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #62 Dátum: 08 aug 05, 20:15:39 » |
|
sztem is lepattanna de am sem ez a lényeg lőfegyverrel sztem nem is elhetne eltalálni őket. hát töbször oylan gyorsan mozognak mitn egy átlag ember. meg enm értem mit kell ezen akaszkodni... Nincs benne mvel alternatív világ. és inkább ara vok kiváncsi hogy mi kerülhet még elő... pl azt sem értem ha van TV video Kamera akkor miért papírfecnit küldenek a héjákkal (vagy mivel üzzennek) minikazi és mehetne is a videós üzi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #63 Dátum: 08 aug 05, 21:11:09 » |
|
Olcsóbb egy póstaverebet tömni kásával, mint atomreaktort, meg elektromos hálózatot kiépíteni, na meg valamivel környezetkímélőbb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #64 Dátum: 08 aug 05, 21:12:35 » |
|
Igen ez max a fejedre tojik, de legalább nem nő tőle két farkad
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #65 Dátum: 08 aug 05, 21:36:29 » |
|
Megvan a mayarázat a bijuuk születésére. Anno hatalmas atomreaktorok művelődtek a Narutó világában, majd a hatos reaktor szivárgása következtében aktív rádiózási hullám vette kezdetét, ekkor vált ismerté DJ Shukaku és MC Yoko, valamint bandája. Ám a túlzottan aktív rádiózás eredményeképpen mutáció ment végbe és megszülettek a bijuuk. Ekkor egy több bemzet által aláírt rendelet értelmében betíltottak minden technológiát. Ám egy kisebb csoportulás ezt nem akarta elfogadni, és Prontó Protkó ZX 80 vezetésével lázadásba kezdtek. Ám a technólógia beszüntetése ellenére úgyanúgy minden állam hadászati előnyt akart szerezni a többi állammal szemben, így idűvel újra az ősi tudományokhoz, az okkultizmus tanulmányozásához fordultak, tobb kevesebb sikerrel, míg végre áttörést értek el és kiképzett katonák képesek voltak irányítani a természet erőit bármilyen nemű berendezés nélkül.Ekkor megkezdődőtt a csata Prontó Protkó ZX 80 ellen aki most már Prontó PorPrtkó ZX 360, ám mivel nem haznált Hamerite-ot ezért könnyen a hulladék közt végezte. Ezek után a technolkógíról még beszélni sem lehetett, vagy az illetőre rövest halál várt, így a századok folyamán el is feledkeztek róla az emberek. Amiket most használnak csupán a régi ilág maradványai. Nem gondoltam volna, hogy enyi mindent összehordok, viszont így visszaólvasva, az is feltételezhető, hogy a NAruto nem egy kitalált világban, hanem néhány száz, vagy ezer évvel a jövőben játszódik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #66 Dátum: 08 aug 05, 21:42:04 » |
|
hehhe én bármit el tudok képzelni de ha ez igazis akkor is nem egy két száz hanem inkább egy két ezer úgy valószínűbb hogy elfeledkeztek a Technológiáról
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #67 Dátum: 08 aug 06, 09:15:09 » |
|
Shiro: ezt a történetet úgy mondtad, mintha a Godzillát kereszteznénk a világháborús filmekkel Azt is hozzáfűzöm, hogy ha katonai harcok lettek volna a Narutóban, akkor visszatérhetünk a Tapsi Hapsis rajzfilmekhez, ahol a háborút gúnyolják ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto1995
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #68 Dátum: 08 aug 30, 08:21:17 » |
|
ez jó érv a bijuuk születésére szerintem is ilyen hasonló lehet az ok. mert szerintem a múltban nem láttam pl.: tv-t, videó kazit főleg nem EKG mérőt. (de ez csak a sajét véleményem )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #69 Dátum: 08 aug 30, 10:11:29 » |
|
Még GPS-jük sincs, mert mi szükségük rá? De ha lett volna olyan chakra-érzékelő GPS-jük, simán megtalálták volna Sasukét...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto1995
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #70 Dátum: 08 aug 30, 14:34:32 » |
|
hihihi na jó csak ezeket azért soroltam fel mert ezek benne voltak a narutóban GPS-t pedig egyszer se láttam benne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #71 Dátum: 08 dec 13, 01:17:08 » |
|
Én arra vagyok még kiváncsi h mivan ott a föld másik oldalán? Mert a story csak 1 bizonyos kontinenset mutat be. Vajon ott is ninja társadalom van, v egészen másfajta emberek laknak ott.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #72 Dátum: 08 dec 13, 09:56:56 » |
|
Igazából a teljes térképen 3 földrész van és ott is hasonló emberek élnek, de lehet, hogy az nema relje svilág még.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #73 Dátum: 08 dec 13, 12:52:49 » |
|
Hát nemtom hogy van de azt tom hogy annyira nem elmaradottak mert ha megnézitek pl a mangában is vannak számítógépek vagyugye ilyen mikrofon szerű dolog! Az igaz lehet hogy ezek a ninja nemzetek csak harcra specializálódtak és ezért nincsenek ilyen dolgaik! De mondjuk még nem láttunk egy normális gyereket csak ninjákat pedig biztos vannak olyanok is mert ugye ha megnézitek amikor naruto ninja lesz mennyi gyereknek van fejpántja de csak narutoéknak vannak küldetéseik meg sensejeik mert lehet hogy ők voltak a legjobbak és ez ilyen kiválasztás szerű a többi meg lemaradott az megy az anbuba vagy csak normális gyerekek lesznek kitudja! De am ha movi-kat is lehet említeni ott vannak narutoék moziban és filmet néznek mikor a színésznőt kell kísérniük a jég országába vagy hova és ott pl naruto nem tudja mi az a vonat mert naluk nincsen olyan mert ők olyan kondiban vannak hogy az már durva a shippuu moviban említi neji hogy több napig tudnának futni meg ilyenek! Szal szentem ők ilyen ninja tárasalom lehetnek ugye akik a normál embereknek pénzért dolgoznak és csakolyan dolgokat vesznek amikre nagy szükségük van de ezen felül vannak normális társadalmak mondjuk azt nem mondom hogy a mi technikai szintükön lennének de habár kitudja mert pl videó játékot is lehet látni moviban vagy lehet hogy ilyen környezetvédő világ van és nem viszik ilyen szinten túlzásba mint a mi világunk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #74 Dátum: 08 dec 13, 22:04:53 » |
|
Illetve a Chuunin-vizsga 2. fordulóján, a Halál Erdejében Ankóék biztonsági kamera által rögzített képi anyagot tekintenek meg videomagnón Gaaráékről és zuhan az álluk, hogy "ezek ilyen hamar ideértek???".
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|