24 nov 17, 00:21:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 14
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Vajon mit rejt még a Naruto világa?  (Megtekintve 47649 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
kakairuRULEZ
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

lasse

« Válasz #45 Dátum: 08 júl 12, 08:32:29 »

Sokat foglalkoztat engem a kérdés, hogy az alternatív világban mit tanulnak a gyerekek az Akadémián (kb. 12 éves korig)
a jutsukon, a matekon és a bioszon kívül?
A történelmet alig oktatják. Ezért szerintem a legtöbb gyerek a szülőtől vagy a jounin tanártól tanulják. Pedig kéne, hogy
legyen, mert tudjátok, könnyebb átverni vkit, ha ellenséggel találkozik. (Ld: Tobi telebeszélte Sasuke fejét hazugságokkal
- legalábbis a fele az volt)
No, és a szexuális felvilágosítás?  :'X :'X (na, ez kínos volt)
Nem lehet, hogy ők ösztönösen tudják, mi a teendő ilyenkor?  :'X
El tudom képzelni a tanácstalan Sasukét: nem tudja, mit kell csinálni, ha ágyba bújik egy csajjal.  Nevet Nevet Mert csak a bosszú jár a fejében! Szerintem Narutónak sincs fogalma erről  Pontosan
Naplózva
raidou
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

11-23 Field Commander

« Válasz #46 Dátum: 08 júl 12, 10:58:52 »

Szerinetm a szexuális felvilágoszítást a szüleiktől kapják meg... Narutonak Jiraiya biztos ad pár tippet  Nevet. Sasuke...Hááát... ez jó kérdés. Én meg tényleg arra lennék kíváncsi mi van a naruto világában délen  Hmm?
Naplózva

Raidou
no.1 Combine Soldier, replikátor és kutyahal fan.
"One vision, one purpose - PEACE through POWER" -Kane
OUTSIDER
Vendég
« Válasz #47 Dátum: 08 júl 12, 14:37:39 »

Szerintem rengeteg tesi órát tartanak de tényleg nincsen olyan, hogy kirándulás meg ot vajon van szünet egyáltalán. Nevet
Naplózva
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #48 Dátum: 08 júl 12, 16:03:16 »

Ninja Akadémia. ALapvetően a legalapab technikákat tanulják ott meg és kitapasztalják ki milyen harcmodorra fogékonyabb. Alap tudás. számolni tudjon..xD de pl a Chunin vizsgán is láthattuk milyen feladatokat kellet megoldaniuk. Amit Sakura kisújjából kirázott. VAgyis oylanokat elvileg ha alap szinten is de tanulnak. és azért a biosz is kell hogy az alapvető segtségnyújtást tudják alkalmazni és hogy harc alatt a környezetet miképpen tudják felhsználni (lásd: Hang Csapat mókusa Sakura ellen ki gondolná hogy egy mókuson robbanócetli van...? )  Földrajz is van szerintem simán elvégre hogy találnának el a célpontokhoz? Töri szerintem meg midnenképpen van még ha nem si történelmi hűségre törekvő..
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #49 Dátum: 08 júl 19, 00:24:15 »

autóalkatrész:Fukasaku állítása szerint az út a Myouboku hegy-re kb egy hónapig tartana. Ebböl következik, hogy gyalog is el lehet oda jutni, vagyis nem egy másik dimenzió. (Habár lehet, hogy a bejáratnál van egy térkapú).

Viszont emiatt az is felmerölt bennem, hogy a naruto világa jóval nagyobb, mint a miénk. Gondolkozik
Naplózva

matyi-senpai
Gennin
*

semiconductor alchemist

« Válasz #50 Dátum: 08 júl 20, 23:36:44 »

Szerintem Naruto világának az a része, amit ismerhetünk kisebb, mint Európa, de az is igaz, hogy sok az érintetlen terület. Ha a békák hegyéhez egy hónap az út, akkor az a Tűzországon kívűl kell legyen, mivel a Homokfaluba pár nap alatt teszi meg egy nindzsa az utat. (Ez gyalog lehet, hogy 1-2 hét.) Az is igaz, hogy Naruto világának csak egy kis részét ismerjük (az északi felének egy darabját).
Naplózva

"Tévedni emberi dolog."
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #51 Dátum: 08 júl 20, 23:42:03 »

Hát 3 nap erre én is emlékszem de Temari sétálva tette meg ezt az utat ő modntaa 3 napot nem? hmm lehet újra kell olvansom...
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #52 Dátum: 08 júl 21, 08:13:45 »

Hát 30-50 km/h-val biztos ugráltak szal a két falú között kb van 1000 kilóméter (kb mint Budapest és Moszkva) vagyis inkább azt mondanám, hogy az ismert rész nagyobb, mint Európa.
Naplózva

kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #53 Dátum: 08 júl 21, 08:21:02 »

Szerintem a Naruto világának a területe kb. akkora mint Kína  Gondolkozik
És azt is tudjátok, hogy a Hullám vidék megépítette a hosszú hidat, ami a térképen is nagyon jól látszik, mint az űrből
a Kínai Nagy Falat megfigyelni. A híd hossza feleakkora lehet, mint a Szeto-Ohasi híd.  Hümm-hümm
Naplózva
Sapis
Chuunin
*

« Válasz #54 Dátum: 08 aug 04, 21:49:44 »

Még visszatérve annyit a fegyverekről, hogy teljesen haszontalan, most pl. lőhetik Sasukét agyba főbe a Sharingannál úgyis látjaxD Vagy Gaara homokja:D Rock Lee meg a fogával elkapja a golyótxDNaruto meg mondjuk jön az árnyékklónjaival és akkor mire megtalálják már rég ott van és puff egy Rasengan:D szval ott ezért nincs értelme a fegyvereknek Gondolkozik ha belegondoluk egy tank ott érne vmit? Hümm-hümm Vajon egy Rasengan szét ütné?xD
Naplózva

Sakura és Naruto 4EVER
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #55 Dátum: 08 aug 04, 22:09:13 »

Tank ugyan már.. Víz Jutsu elvinné Villám is. vagy csak ellásák egy föld Jutsuval.. esélyesincs...
a Kézifegyverek se érnek semmit sztem elvégre ők már nem emberi sebességgel mozognak max lesből lenne jó az iylen fegyver mert am enm tudják megcélozni sem az ellenséget.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 04, 22:10:35 írta Dave90 » Naplózva
Sapis
Chuunin
*

« Válasz #56 Dátum: 08 aug 05, 00:15:21 »

Van egyvalaki aki képes őket eltalálni:D Ez a vki nem más mint Lucky Luke:D(vagy hogy írjákxDLoL) Am. tényleg fura hogy nincs autó...Annyi mindenjük van amiben van motor, de autó az nincs:S Mondjuk elrontaná az összképet:Sde nem is kicsit:S
Naplózva

Sakura és Naruto 4EVER
Kageko
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #57 Dátum: 08 aug 05, 10:09:35 »

Sztem jó hogy nincsen benne lőfegyver me az egészet elrontaná... :/de egy motorcsónaknak vagy a Japán nagy falnak örülnék... Pojén
Naplózva
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #58 Dátum: 08 aug 05, 15:02:50 »

nem a kínaira gondoltál???...xD Hajó van az egyik Movie-ban amikor Lee Sakura ANruto Kakashi küldetésre mennek egy banán alakú sziget uralkodójának védelmében...xD
Naplózva
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #59 Dátum: 08 aug 05, 15:29:03 »

Ja, de még a sima Naruto seriaban is volt motorcsónak. Mikor Tazunát kisérték vissza a víz országába akkor motorcsónakkal mentek.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 14
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins