24 nov 17, 02:57:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 [2] 3 4 ... 14
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Vajon mit rejt még a Naruto világa?  (Megtekintve 47692 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #15 Dátum: 08 márc 09, 16:18:13 »

tényleg? jó tudni,mert érdekes de amenyit én tudok a csakráról az anyi, hogy 7 fő csakra van és ezeket meditációval edzheted,de ilyet még sosem hallottam, mondjuk a budhizmus azt mondja hogy ezáltal elérhetsz amit akarsz ha elég erőssen akarod   
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #16 Dátum: 08 márc 14, 19:44:12 »

Ezt honnan szedted? Szvsz hülyeség. Már bocs.
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #17 Dátum: 08 márc 14, 19:46:27 »

valahol a neten olvastam de már rég volt meg minden no, de senki sem tökéletes lehet hogy én olvastam el vagy rosszul emlékszem vagy rosszul fogalmazok vagy miegymás
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #18 Dátum: 08 márc 14, 20:23:48 »

Szerintem noemimi - chan a 7 chakra színre gondol ... Mert én arórl ovlastam , hogy abból van 7 ... 
Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #19 Dátum: 08 márc 14, 20:44:44 »

valahogy így és utánna mé vannak mellékcsakrák vagy én úgy olvastam a 7 főcsakráhz pedig pl a hindoizmusban különféle köveket párosítanak mejek ezeket erősítik
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #20 Dátum: 08 márc 14, 21:12:39 »

Moderátor:
A téma témája adott.
Ne OFF-oljatok.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Amaterasu
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #21 Dátum: 08 márc 25, 16:34:32 »

Énnekem lenne egy olyan megválaszolatlan kérdésem, hogy milyen korban játszódik a Naruto?

Meg, hogy van bicikli? Mert én nem láttam. :'X
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #22 Dátum: 08 márc 25, 17:01:10 »

hát szerintem ez nem biztos de talán a milyenkben merthát vannak rádióik is csak gondolom ők nem kötődnek annyira az elektronikához, de ez végképp nem biztos szerintem naruto világa része a mi világunknak (én így gondolom)
Naplózva

love_sasu
Gennin
*

« Válasz #23 Dátum: 08 márc 25, 20:20:20 »

Én gondolkoztam azon hogy jó lenne egy olyan movie amiben a mai rendes japánba kerülne valahogyan Naruto Nevet Kiváncsi lennék mihez kezdene magával Mosolyog. De szerintem minden más hely sziget stb úgyan ilyen lenne már ha van másik hely Mosolyog
én inkább elmennék oda ahol a naruto játszódik...és élnék a ninják közt...narutóval meg a többiekkel Mosolyog
tényleg? jó tudni,mert érdekes de amenyit én tudok a csakráról az anyi, hogy 7 fő csakra van és ezeket meditációval edzheted,de ilyet még sosem hallottam, mondjuk a budhizmus azt mondja hogy ezáltal elérhetsz amit akarsz ha elég erőssen akarod   
van 7 csakránk:  gyökércsakra
                           keresztcsonticsakra
                           napfonat csakra
                           szívcsakra
                           torokcsakra
                           homlokcsakra
                           koronacsakra
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 26, 09:44:20 írta love_sasu » Naplózva

i may not have gone where i intende to go, but i think a have ended upwhere i intended to be
spet95
Gennin
*

« Válasz #24 Dátum: 08 máj 04, 10:02:31 »

Ezak a csakrák után hol lehet utánnanézni mert engem is érdekelne!
Naplózva
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #25 Dátum: 08 máj 05, 18:36:08 »

Én a suliban tanultam ilyesmiről, de nem sokat részleteztek.
Inkább arra lennék kíváncsi, hogy melyik évben játszódik a Naruto. Talán 3300? Legközelebb ha sírkövet látok,
jól megnézem!!  :'X  Pojén
Én is észrevettem, hogy vannak elektronikai cuccok, mint a TV, a mikrofon. Ja, Irukának is van TV-je asszem, de sosem
nézi  Nevet Nevet Mert minek? a ninják állandóan úton vannak. A lakások alapján is tudni lehet, hogy kinek a háza kicsi, kinek
nagyobbacska. Kakashié olyan bérlakásszerű... a furcsa az, hogy amint belép, rögtön a szobájában találjuk magunkat.
 >.<# Szal, Kakashi lakása azért olyan kicsi, mert keveset van otthon. Irukának nagyobbacska, mert ő sokat van
otthon. Ezek példák voltak...
Aki látta a Naruto movie 1-et, észrevehették, hogy Narutóék sosem látott dolgokat csodáltak meg. Studió, sítalpas
teherautók, vonat, stb.
Naplózva
Namikaze Minato
Gennin
*

« Válasz #26 Dátum: 08 máj 05, 18:39:38 »

Tényleg ez nem is jutott az eszembe Nevet Sasukenak a kérója az szép nagy Pontosan De ha valaki bekapcsolná a tv-t mi mehet rajta? Gondolkozik Brece lee? Nyelvesít vagy a ninja visszatér? estleg híradó >.<#
Naplózva

Yondaime Hokage 4ever
akkos
Vendég
« Válasz #27 Dátum: 08 máj 11, 14:29:23 »

Konoha (Rejtett levél) falujában énis élnék a ninják közt főleg ha én is az lennék! Nevet
Naplózva
Arysha
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D

« Válasz #28 Dátum: 08 máj 12, 21:41:44 »

de, ha megfigyelitek, észrevehetitek, hogy a gravitáció is érdekesen zajlik...pl: Lee a lótusszal felküldi a csávót vagy 10 méterre Nevet de mekkora poén lenne már, ha kiderülne, hogy az emberben a valóságban van chakra? Nevet
Először is bocsi az offért  :'X

A testünket körül ölelő energia rendszerünk része a csakrák, melyek közül a 7 legfontosabb: gyökér csakra, szex csakra, napfonat csakra, szív csakra, torok csakra, harmadik szem csakra, korona csakra.

Bővebben: http://naturastart.shp.hu/hpc/web.php?a=naturastart&o=TUExqO_6dR
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 12, 21:43:13 írta Arysha » Naplózva

Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #29 Dátum: 08 máj 19, 15:09:13 »

Nekem az jutott most eszembe , hogy Temudzsinnak vagy Temüdzsinnek hívták dzsingiszkánt ... Nem lehet , hogy ez 1 utalás rá ?
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 19, 15:10:46 írta Gangstakun » Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

Oldalak: 1 [2] 3 4 ... 14
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins