noemimi-chan
|
|
« Válasz #15 Dátum: 08 márc 09, 16:18:13 » |
|
tényleg? jó tudni,mert érdekes de amenyit én tudok a csakráról az anyi, hogy 7 fő csakra van és ezeket meditációval edzheted,de ilyet még sosem hallottam, mondjuk a budhizmus azt mondja hogy ezáltal elérhetsz amit akarsz ha elég erőssen akarod
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #16 Dátum: 08 márc 14, 19:44:12 » |
|
Ezt honnan szedted? Szvsz hülyeség. Már bocs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #17 Dátum: 08 márc 14, 19:46:27 » |
|
valahol a neten olvastam de már rég volt meg minden no, de senki sem tökéletes lehet hogy én olvastam el vagy rosszul emlékszem vagy rosszul fogalmazok vagy miegymás
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #18 Dátum: 08 márc 14, 20:23:48 » |
|
Szerintem noemimi - chan a 7 chakra színre gondol ... Mert én arórl ovlastam , hogy abból van 7 ...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #19 Dátum: 08 márc 14, 20:44:44 » |
|
valahogy így és utánna mé vannak mellékcsakrák vagy én úgy olvastam a 7 főcsakráhz pedig pl a hindoizmusban különféle köveket párosítanak mejek ezeket erősítik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #20 Dátum: 08 márc 14, 21:12:39 » |
|
Moderátor: A téma témája adott. Ne OFF-oljatok.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Amaterasu
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #21 Dátum: 08 márc 25, 16:34:32 » |
|
Énnekem lenne egy olyan megválaszolatlan kérdésem, hogy milyen korban játszódik a Naruto?
Meg, hogy van bicikli? Mert én nem láttam. :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #22 Dátum: 08 márc 25, 17:01:10 » |
|
hát szerintem ez nem biztos de talán a milyenkben merthát vannak rádióik is csak gondolom ők nem kötődnek annyira az elektronikához, de ez végképp nem biztos szerintem naruto világa része a mi világunknak (én így gondolom)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
love_sasu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #23 Dátum: 08 márc 25, 20:20:20 » |
|
Én gondolkoztam azon hogy jó lenne egy olyan movie amiben a mai rendes japánba kerülne valahogyan Naruto Kiváncsi lennék mihez kezdene magával . De szerintem minden más hely sziget stb úgyan ilyen lenne már ha van másik hely én inkább elmennék oda ahol a naruto játszódik...és élnék a ninják közt...narutóval meg a többiekkel tényleg? jó tudni,mert érdekes de amenyit én tudok a csakráról az anyi, hogy 7 fő csakra van és ezeket meditációval edzheted,de ilyet még sosem hallottam, mondjuk a budhizmus azt mondja hogy ezáltal elérhetsz amit akarsz ha elég erőssen akarod
van 7 csakránk: gyökércsakra keresztcsonticsakra napfonat csakra szívcsakra torokcsakra homlokcsakra koronacsakra
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 26, 09:44:20 írta love_sasu »
|
Naplózva
|
i may not have gone where i intende to go, but i think a have ended upwhere i intended to be
|
|
|
spet95
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 08 máj 04, 10:02:31 » |
|
Ezak a csakrák után hol lehet utánnanézni mert engem is érdekelne!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #25 Dátum: 08 máj 05, 18:36:08 » |
|
Én a suliban tanultam ilyesmiről, de nem sokat részleteztek. Inkább arra lennék kíváncsi, hogy melyik évben játszódik a Naruto. Talán 3300? Legközelebb ha sírkövet látok, jól megnézem!! :'X Én is észrevettem, hogy vannak elektronikai cuccok, mint a TV, a mikrofon. Ja, Irukának is van TV-je asszem, de sosem nézi Mert minek? a ninják állandóan úton vannak. A lakások alapján is tudni lehet, hogy kinek a háza kicsi, kinek nagyobbacska. Kakashié olyan bérlakásszerű... a furcsa az, hogy amint belép, rögtön a szobájában találjuk magunkat. Szal, Kakashi lakása azért olyan kicsi, mert keveset van otthon. Irukának nagyobbacska, mert ő sokat van otthon. Ezek példák voltak... Aki látta a Naruto movie 1-et, észrevehették, hogy Narutóék sosem látott dolgokat csodáltak meg. Studió, sítalpas teherautók, vonat, stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Namikaze Minato
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 08 máj 05, 18:39:38 » |
|
Tényleg ez nem is jutott az eszembe Sasukenak a kérója az szép nagy De ha valaki bekapcsolná a tv-t mi mehet rajta? Brece lee? vagy a ninja visszatér? estleg híradó
|
|
|
Naplózva
|
Yondaime Hokage 4ever
|
|
|
akkos
Vendég
|
|
« Válasz #27 Dátum: 08 máj 11, 14:29:23 » |
|
Konoha (Rejtett levél) falujában énis élnék a ninják közt főleg ha én is az lennék!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
|
« Válasz #28 Dátum: 08 máj 12, 21:41:44 » |
|
de, ha megfigyelitek, észrevehetitek, hogy a gravitáció is érdekesen zajlik...pl: Lee a lótusszal felküldi a csávót vagy 10 méterre de mekkora poén lenne már, ha kiderülne, hogy az emberben a valóságban van chakra? Először is bocsi az offért :'X A testünket körül ölelő energia rendszerünk része a csakrák, melyek közül a 7 legfontosabb: gyökér csakra, szex csakra, napfonat csakra, szív csakra, torok csakra, harmadik szem csakra, korona csakra. Bővebben: http://naturastart.shp.hu/hpc/web.php?a=naturastart&o=TUExqO_6dR
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 12, 21:43:13 írta Arysha »
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 08 máj 19, 15:09:13 » |
|
Nekem az jutott most eszembe , hogy Temudzsinnak vagy Temüdzsinnek hívták dzsingiszkánt ... Nem lehet , hogy ez 1 utalás rá ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 19, 15:10:46 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
|