24 nov 16, 03:33:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 928814 alkalommal)
0 Felhasználó és 49 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #465 Dátum: 08 jan 26, 13:15:49 »

A Media Payer Classichoz ugy tudod társítani, hogy átnevezed a feliratot, vagy a videót, úgy hogy mindkettőnek ugyan az legyen a neve, csak a kiterjesztés különbözzön.
Vagy egyszerüen, csak másold be ezeket a videó és a felirat fájlnevének helyére.

[l33t-raws]Hanbun_no_Tsuki_ga_Noboru_Sora_01.avi
[l33t-raws]Hanbun_no_Tsuki_ga_Noboru_Sora_01.ass

anbu:
1. Feltehetőleg a Kelet-ázsiai térségben játszódik (Kína, Japán..stb) egy másik dimenzióban. (Pontosabban Kisi által kitalált világban).
2. Igen lehet látni az első részben.
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #466 Dátum: 08 jan 26, 13:31:07 »

Értem köszönöm megprobálkozok vele "Vagy egyszerüen, csak másold be ezeket a videó és a felirat fájlnevének helyére" ezt a sort nem igazán értettem viszont egyszerűbb lenne ha működne a Medusa is mert ha előbb azzal formáznám meg a feliratot lehet egyszerűbb lenne és utána meg Aegisubbal és talán az ékezetes karakterek normálisan jelennének meg mert azt olvastam előbb Medusaval utána Aegusibbal csak egy gond van a Medusa nem tölti be az anime feliratát pedig elméletbe támogatja az ASS-t is.( ha esetleg neked sikerűlne de megnézted te? hogy nálad normálisan jelenik meg?  :o)
Naplózva
Pocok90
Újonc
*

« Válasz #467 Dátum: 08 jan 26, 13:46:30 »

Hali nekem egy olyan problémám lenne h nem tom sehonnan se leszedni a shippunden 44-et és pedig mar nagyon kattanok Nevet szóval legyszi valaki segitsen rajtam:S:D:D:D
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #468 Dátum: 08 jan 26, 14:11:31 »

főoldalon kint van arra katt és ott válaszhacc meiket akarod leszedni

szerk később: Shiro átneveztem de media classic ugy se jelenítette meg még meg kérdezem AA-n h mit lehet it tenni mer már megállt a tudományom bemásoltam a fontokat megnyitom jegyzettömbel ékezetek látszanak de ha megnyitom lejáccoval akkor nem jeleníti meg eddig meg probáltam KM BS SM MPlayert de nem jutottam semmire
még VobSubot ajánlották de azt nem tom használni
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 26, 14:44:06 írta narut0 » Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #469 Dátum: 08 jan 26, 17:38:18 »

Feltöltöttem neked a saját fontkészletemet, kicsit nagy, de talán segít.
http://rapidshare.com/files/86793536/font.zip.html
A rarban lévő fonts mappa tartalmát másold a windows/fonts mappába. (Amit kér aszt írd felül, de azért csinálj egy biztonsági másolatot nehogy később baj legyen.)

"Vagy egyszerüen, csak másold be ezeket a videó és a felirat fájlnevének helyére" ezt a sort nem igazán értettem ( ha esetleg neked sikerűlne de megnézted te? hogy nálad normálisan jelenik meg?  :o)

az alant levőt kijelölöd job gomb másolás.
[l33t-raws]Hanbun_no_Tsuki_ga_Noboru_Sora_01.avi
majd katt a vidóra job gomb átnevezés beillesztés

Ezután már megtudod nyini "Media Player Classic"-al

Ha továbbra se jó, akkor probáld meg kodeknek felrakni a K-lite; ffdshoiw, vagy a Combinated Community Codec Pac közül valamelyiket.

« Utoljára szerkesztve: 08 jan 26, 17:44:59 írta Shiro » Naplózva

Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #470 Dátum: 08 jan 26, 21:47:14 »

Na most egy kis angolban szeretnék segítséget kérni.

Chronicles about the Dead Devil and his weapon. Ez nyelvtanilag helyes? Mert azt szerettem volna írni, hogx Kronikák, a Halott ördögről, és "Fegyveréről".

Vagy használjam inkább az "of" -os szerkezetet?
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 26, 21:59:30 írta Haku » Naplózva

Nasi
Gennin
*

Valami olyan, mint a KicsiKacsa xD

« Válasz #471 Dátum: 08 jan 26, 21:57:28 »

Mi úgy tanultuk, hogy az élettelen dolgok birtokos szerkezeténél 'of'-ot használunk Mosolyog de ez nem zárja ki sztem az 'about'-ot szerkezetet Nevet
Naplózva
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #472 Dátum: 08 jan 26, 22:00:36 »

Kösi ^^ Mind1 majd Arvael kijavít. ikszdé
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #473 Dátum: 08 jan 26, 23:16:04 »

Köszönöm Shiro a segítséged viszont egy kérdés PÜ ben pls honnan szedted le Animét mer én U ról leszedtem első két részhez ok de 3. nál mer egyik felirat se passzol egyik siet másik késik
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #474 Dátum: 08 jan 27, 00:31:36 »

Én is onnan szedtem.
Megoldás l33t-raws verzióval.

Most már elvileg Media Player Classik-al is le tudod játszani.
Inditsd el a videót, majd kattints a képre jobb egérel, majd válaszd a Filters/DirectVobSub/Properties-t
A Timing fülön a felső rublikába írjál be 21000-ret (ami 21 másodpercel tolja el a felirat időzítését) így pontossan paszolni fog, a karoke-t is beleértve.

Ha megnézted majd írd vissza 0-ra (vagy amire éppen kell 1000=1 mésodperc), mivel öröklődnek a beálítások. 
Naplózva

hummer4700
Újonc
*

« Válasz #475 Dátum: 08 jan 27, 15:43:18 »

azt szeretném kérdezni,hogy ha egy filmet feliratozni szeretnék azt hogy és mivel csináljam?
Naplózva
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #476 Dátum: 08 jan 27, 15:46:13 »

Hmm, ha hozzám hasonló gyakorlatlan kezdő vagy, akkor a win movie makerét tudom ajánlani. Egyszerű kezelni, és nem kerül semmibe Mosolyog
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #477 Dátum: 08 jan 27, 15:47:47 »

áá erre nem is gondoltam Shiro Nevet de nem tudom media player classical lejátszani mondtam Nevet hiába nevezem át nem rak feliratot
KM playerrel csináltam de azzal ez az érték nem megy szóval nem tudom mennyire kell ott beállítani

később szerk: á az istenit most mégis sikerűlt Nevet a sok szerkesztésért  végén leszedik a fejem köszönöm a segítséged Shiro
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 27, 15:57:29 írta narut0 » Naplózva
hummer4700
Újonc
*

« Válasz #478 Dátum: 08 jan 27, 18:28:31 »

ja movie makerrel gondoltam de hol lehet benne feliratot csinálni? csak azt látom hogy címet lehet hozzáadni de a feliratot nem tom hogy kell ,vagy hogy kellene áthelyezni
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #479 Dátum: 08 jan 30, 18:15:38 »

hát nem tom hova írjam de ezen nem  is gondolkoztam lehet le van írva a fórumon de nem böngésztem mien sorrendbe kell megnézni animet itt gondolok arra az első az maga a kiválasztott anime ezt tom de utánna mi kell? a hozzá tartozó Special vagy OVA választ előre ty
Naplózva
Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins