Aes Sedai
|
|
« Válasz #5670 Dátum: 13 dec 29, 09:38:20 » |
|
Az lesz,hogy leszedem. Csak kötelező seed idő van, és egy "kicsit" b*ssza az agyamat, hogy olyat is kell, amit feleslegesen szedtem le. Milyen már, hogy a kereső a Thor 2011 keresésre a Sikeres Sporthorgász 2011 című valamit is kiadja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 29, 09:45:55 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5671 Dátum: 13 dec 29, 09:50:54 » |
|
Kötelező seed idő? I'm a leecher. Olyat nem ismerek, áruk szabad mozgása alapelv nálam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 29, 09:51:32 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5672 Dátum: 13 dec 29, 17:26:40 » |
|
Még egy kérdés: mi a különbség számítógépen az alvó állapot és a hibernálás között? A torrentek a kettő közül melyik esetben futnak tovább?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #5673 Dátum: 13 dec 29, 17:46:31 » |
|
Egyiknél sem. Alvó állapotban az összes szoftver futása megáll, meg a winchester is kikapcsol, mindent a RAM-ba lement de nem kapcsolja ki a gépet. Minimáéis áramot fogyaszt és pillanatokon belül visszaáll működőképes állapotba. A hibernálás még offlájnabb, az elmenti a nyitott dokumentumokat és programokat a merevlemezre, majd kikapcsolja a számítógépet. Továbbiak: http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows7/sleep-and-hibernation-frequently-asked-questions
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 29, 17:47:32 írta Szanisz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5674 Dátum: 13 dec 29, 17:57:14 » |
|
Köszi szépen. Akkor ennek megfelelően, ha azt akarom, hogy lecsukott képernyővel is menjenek a torrentek, akkor minden ilyen marhaságot kikacsolok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #5675 Dátum: 13 dec 29, 18:35:52 » |
|
Beállíthatod hogy ha lecsukod a képernyőt ne történjen semmi és fusson továbbra is a rendszer hibernálás/alvó nélkül. Úgy működik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5676 Dátum: 13 dec 29, 18:57:19 » |
|
Pontosan erre jöttem rá én is. Már meg is tettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #5677 Dátum: 13 dec 30, 18:34:03 » |
|
kicsit pontosítok:) alvó állapotnál (sleep, suspend-to-ram) a RAM-ból nem menti ki a dolgokat lemezre. (az hogy ramba lement technikailag értelmetlen.) kikapcsolja a perifériákat, de a memóriát továbbra is ellátja árammal. a processzor lemegy alacsony energiafelhasználásba. ha áramnélkül marad a gép (kihúzod és lemerül az akku) akkor a munkameneted elveszik. hibernálásnál (hibernate, suspend-to-disk) a memória tartalmát kimenti a gép a merevlemezre. majd kikapcsol(*). ilyenkor áram nélkül megörzi a dolgokat. * gép és oprendszer függő, hogy ilyenkor mi történik. több energiaszintet ismer az alaplap. gyakran a kikapcsolás után pl billentyűzetlenyomásra is felébred a gép. ismert a hibrid alvás is, amikor kiírodik a diskre, de egyébként sleepben van.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5678 Dátum: 14 jan 03, 19:33:42 » |
|
Valaki ismeri a HL Tag Converter 0.14-t? (CS 1.6-ba készít egyéni logót). Akárhogy nézem a youtubes tutorialokat, nekem nem sikerül megcsinálni úgy, hogy működjön
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 03, 19:37:45 írta ATON14 »
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5679 Dátum: 14 jan 03, 19:45:22 » |
|
Hallottam hogy van ilyen de nem ismerem. A gépem ma fura dolgot csinált. Megnyitottam a böngészőt és hirtelen megnyitotta, de elkezdett a feladat kezelőben a cpu használat összevissza ugrálni, és megnyitottam egy oldalt (történetesen ezt a fórumot) amit alig akarta betölteni, aztán amikor betöltötte és bejelentkeztem volna azt se, de amikor nyitottam egy üres lapot és átmentem arra akkor azt mutatta az előző lapra hogy be van töltve és amikor vissza mentem akkor a töltés próbálkozását mutatta és a feladatkezelőben minden cpu és memóris használat q-va gyorsan váltakozott. Újraindítás hatására elmúlt. Nem tudom hogy mi volt ez?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #5680 Dátum: 14 jan 03, 23:10:21 » |
|
Ideiglenes rendszerhiba (valószínűleg a rendszer betöltésekor valami félresiklott) Igazából az ilyen előfordul ,a probléma akkor van ha ez rendszeressé válik , ha csak egyszeri volt nincs gond.
Esetleg amiket érdemes lehet megnézni ,ha megint előfordul (vagy különben is): -frissítve van e a böngésző -ha megint ez van ,akkor a feladatkezelő/folyamatokban érdemes megnézni ,hogy a böngésző (vagy más valami porgram) nem fut e többször (asszem csak a cromnak a szokása ,hogy nem 1 exe vel megy ,de a többinél ez lehet hiba) -a böngésző ami használva van alapértelmezett e (ritka ,de nálam ez már produkált hasonlót)
Más tippem hirtelen nincs (ami egyszer idézné elő és nem állandóra)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #5681 Dátum: 14 jan 04, 00:10:26 » |
|
Chrome valóban alapból több szálon fut, ezért is gyakoribb az ilyesmi.
Mozillánál csak a firefox.exe flashplayerplugin.exe fut együtt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5682 Dátum: 14 jan 07, 19:04:40 » |
|
Mekkorára van lekorlátozva az avatarok mérete a szerveren? Mert két képet is megpróbáltam betenni, de mindkét esetben ezt kaptam válaszul: "A csatolmányod nem menthető el. Ez azért történhetett, mert túl sokáig tartott a fájl feltöltése vagy a fájl nagyobb, mint amekkorát a szerver engedélyez. Kérlek vedd fel a kapcsolatot a rendszergazdával további információért. " Mindkettő .png kép volt, egyik 59, a másik 69 kb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5683 Dátum: 14 jan 07, 19:09:06 » |
|
Chakrával vedd fel a kapcsolatot ezügyben. Valami gond van itt, mások is jelentkeztek már nála ilyesmivel. Ha jól melékszem néhány régi, inaktív tag aváját kellett törölnie, hogy megoldódjon a dolog, de úgy tűnik ennyi nem volt elég. De ehhez admin kell, szóval Chakrának írj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5684 Dátum: 14 jan 07, 19:24:53 » |
|
PRc formátumot pc-n illetve androidon milyen progival lehet olvasni ? néztem a neten de semmi igazán használhatót nem találtam.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|