Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #4980 Dátum: 12 máj 27, 08:11:04 » |
|
Ugyan azzal az accounttal nem, hiszen ilyenkor bannolják az e-mail címed, az IP címed és a felhasználód. Ha ezekre az oldalakra szerzel újból meghívót, akkor nem lehet gond elvileg, csak ha újra gyanús leszel. Max MAC-cím alapján (a hálókártya sorozatszáma) tudnak lenyomozni, és akkor egyből feltűnik, hogy azonos személy vagy a korábbi aránycsaló accjaiddal. Tehát vissza tudsz menni, csak onnantól kezdve ne balhézz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #4981 Dátum: 12 máj 27, 10:30:09 » |
|
Hát az új netemmel már nem kell majd arányt csalni, szal balhé sem lesz! Köszi a választ!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bencu
|
|
« Válasz #4982 Dátum: 12 máj 27, 11:07:39 » |
|
Én is hasonlókat tudnék mondani, mint Szanisz. Szerintem csak max a MAC-címmel lehet gond, mert ugye gépet nem cserélsz. De reméljük, hogy azt nem jegyezték meg. Haveromat múltkor azért bannolták, mert felléptem az én accommal az ő gépére és ráfogták, hogy duplareg. Hiába írtam, hogy nézzék már meg, honnan meg mikor jelentkeztem be... De ez IP-alapján volt. Viszont én is szeretnék kérdezni valamit. Utángyártott patronokhoz megéri egy resetert venni? Mert úgy olvastam, hogy kb. kétszer annyi van benne, mint a gyáriban, de a chip ezt nem látja és üresnek titulálja. Valamint utángyártott patront célszerű-e újratölteni? Én mindig vettem másikat, ha kiürült. A gyári megfizethetetlen számomra, a u.gy. cseréje eddig működött, igaz alacsonyabb minőségű nyomtatást eredményezve. Vagy vegyek eredetit és azt töltsem? Valaki hozzáértő tudna ebben segíteni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #4983 Dátum: 12 máj 27, 18:58:11 » |
|
Segítség kéne: -Mért van az, hogy eddig működött a torrentem de a legutóbbi két Naruto részt nem szedte le?
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #4984 Dátum: 12 máj 27, 19:45:12 » |
|
Nekem is torrent ügyben kellene a segítség. A portom zárolva volt, utána néztem egy testben. Sikerült nyitottá varázsolni, viszont most folyamatosan seedel, többet seedelek, mint amit töltök. És ha seedelek, akkor a letöltésem nagyon alacsonyra megy le. Nincs valami olyan lehetőség az Utorrenten belül, hogy ne töltsön fel semennyivel sem, csak ha az egész filet letöltöttem? Utána felőlem seedelheti bőven...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bencu
|
|
« Válasz #4985 Dátum: 12 máj 27, 19:59:17 » |
|
Jobb klikk, feltöltési korlát. Ott le tudod venni. Nekem amúgy a feltöltés nem szokta fog a netet, bent is szoktam hagyni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #4986 Dátum: 12 máj 27, 20:07:54 » |
|
Próbáltam, mégis lefogta. Elvileg a letöltésem 390kb volt, amióta port forwardes vagyok, vagyis tudnak rám csatlakozni, lemegy 11 kb-s ra. (2megás a netem) és nekem meg pont az kéne, hogy amíg töltök, addig menjen maxal le, aztán mehet a seed maxal, de csak a letöltés végeztével.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4987 Dátum: 12 máj 28, 08:41:02 » |
|
Max MAC-cím alapján (a hálókártya sorozatszáma) tudnak lenyomozni, és akkor egyből feltűnik, hogy azonos személy Szanisz, legalább ne mondj hülyeséget:D A MAC cím a következő routernél már nem látható... minden routernél lecserélődik az ethernet keretben a MAC cím a routerére. A keret routertől routerig megy, a forráscím mindig az utolsó router adott lábának ethernet címe, a cél cím pedig a következő routeré. Köszi szépen. Megnézem. Bár holnapra hagyom a töltögetést, mert régen kaptam már ekkora epic agyf**szt már elnézést. Ezt a részét utálom a fotózásnak. Én fényképezni szeretek nem gép előtt tökölni órákig. Szeva, ez egyszerűen megoldható. ne a teljes pószter méretű képet add oda, hanem méretezd át. Vannak olyan programok, amivel 3 kattintással átméretezhetsz egy egész mappányi képet, és akkor nem 2-3 MB egy gép, hanem 500K bőven elviselhető minőségben megvan ez. Természetesen előtte csinálsz róla biztonsági másolatot... És ha valaki nagyban akar nyomtatni képet max azt a pár darab képet elküldöd eredeti minőségben (ezt leszámítva meg azokat a képeket feltöltötted hozzánk, szerinted nekem mennyi idő lett volna megoldani, hogy letölthesse Tündi tőlünk? ) "Többlemezes tömörítés" Ha van fönt WinRAR, akkor jobbklikk a mappán, "hozzáadás arhívumhoz" majd bal alsó sarokba beírod, hogy mekkora darabokra szedje szét majd leokézod. Nem bonyolult
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 28, 08:42:54 írta Dancsa »
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4988 Dátum: 12 máj 29, 13:30:38 » |
|
Sziasztok. Dogát kéne írnom a hordozható számítógépekről és egy kis segítséget szeretnék kérni. A laptopokról egész sok szó esik, de annál előbb is voltak még nagyméretű de hordozható gépek, pl katonai célokra egy teherautóban, Vagy a különböző űrjárművek fedélzeti számítógépei. Szóval ha bárki tud ilyesmiben segíteni nagyon megköszönném
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4989 Dátum: 12 jún 03, 15:38:22 » |
|
Hello, valaki tud egy olyan programról, mint anno volt az x-Ray anti cheat? Vagyis ami fotózza a játékot amivel éppen játszok, és ha mondjuk csalok, (aim, wallhack stb..) azt is le fotózza vele együtt ? Előre is köszönöm .
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4990 Dátum: 12 jún 03, 16:32:27 » |
|
Én Photoscape-pel mentek képeket, de szerintem az nem jó neked. Tudjátok, van az a zene, mikor jön a cápa. Az a tü-tü... tü-tü... tütü-tütü-tütütűűű. Keresgéltem a jutubén, de csak ilyen hülye, éneklős kislányokat dobott ki arra, hogy shark attack song.Ha esetleg tudna nekem mutatni valaki egy használható linket, azt nagyon megköszönném.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4991 Dátum: 12 jún 03, 16:50:47 » |
|
Ez itt perfectito, köszönöm, Masashi! Hívhatlak így?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4992 Dátum: 12 jún 04, 12:21:09 » |
|
Kéne egy kis segítség... " Mű"torrentet használok, DigiNet-tel (nem tudom mennyire számít reklámnak). Az a problémám, hogy 3-4 napja nem megy a feltöltésem... Pontosabban amikor letöltök szépen tölt fel, ahogy illik neki. De miután letöltötte az adott dolgot, mintha leállítottam volna. Annyi különbséggel, hogy a peerek között látom az embereket, hogy hány %-nál tartanak, de mégse tölt fel. Próbáltam torrenten belül állítgatni, de semmi eredménye. Router nincs beiktatva, tehát ez nem lehet probléma. Nem értek hozzá, úgy hogy ha nem nagy gond a válasz legyen szájbarágós, illetve ha nem tartozik ide akkor PÜ-ben is várom a válaszokat. Addig is előre is köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #4993 Dátum: 12 jún 05, 20:24:12 » |
|
A portod nyitva van? Azt ellenőrizd le, hisz, ha nincs nyitva, letölteni tudsz, viszont fel már nem, vagy csak bizonyos szituációban. Például nekem jócskán megdobta az amúgy is gyenge feltöltésem a port forwarding.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #4994 Dátum: 12 jún 06, 19:38:04 » |
|
Kéne egy kis segítség! Egy számot keresek. A Ghost Rider 1-ben van mikor a régi Ghost rider és az új(Cage) mennek legyőzni a gonoszt. (ha találok linket berakom)
szerk: megtaláltam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 09, 16:15:56 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
|